Annons

Bröstförstoring sep 2019 - Clinic Strömstad - Strömstad Bo Cederqvist - Majmaj

Bild för Majmaj
Majmaj

177cm lång
Född 1988
76kg
Innan operation ca: 85b
Operera mig på clinic Strömstad hos Bo Cederqvist
2015-05-19
505cc silimed implantat
Ny operation 2019-09-26 skall lägga in 800cc Mentor

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 26 september, 2019

Hejsan alla fina!
Som många andra skriver har de alltid vart min dröm att ha stora bröst. De va alltid letande efter tjockaste vadderade bh:ar osv! Jävligt jobbigt med andra ord. Då jag alltid har vart lång och smal har ja endå haft kurvor men brösten saknades.
2015 i Maj ringde min pojkvän och sa att vi skulle till Strömstad över dagen för äta restaurang och ha det mysigt. Tänkte inte så mycket mer på det utan åkte med väl på väg i bilen slog de mig att ja berättat om en klinik som ligger där och vet folk som opererat sig och haft GRYMT fina bröst. Mitt tjatande började i bilen och till slut orkade han inte lyssna mer så han sa : Jaaa jag har bokat konsultation till dig älskling!!
Ja kan inte förklara min lycka som förvandlades i nervositet och nästan gråt. *Haha* missförstå mig inte ja va riktigt lycklig!
Väl på kliniken kunde ja inte sluta le.. även om ja inte ens hade kommit in ännu!
Ja blir uppropad och slår mig ner framför kirurgen han frågar varför ja är där idag och vilka önskemål jag har. Vi små pratar lite sedan ber han mig klä av mig på överkroppen så han kan undersöka mina bröst.
Allt går toppen och han ber mig klä på mig igen.
Då var de dax att diskutera storlek på implantaten.
Mitt önskemål var inte under 500cc om de var möjligt och de var de han sa ja rekommenderar 610cc för efter svullnaden går ner kommer du tycka de är för litet. Min pojkvän fatta inte riktigt och blev lite skrämd över att de skulle bli nya Pamela Andersson *hahaha* så vi kom fram till 505cc Silimed implantat.
Operations dagen blev 19/5 och ja kunde knappt hålla mig!! Va så lycklig att ja äntligen skulle få bröst.
Dagen innan fick ja duscha med operations svamp och även samma morgon som ja skulle operera mig.
Jag sov rätt hyfsat bra den natten ( annars brukar jag vara en stress människa när ja ska göra stora saker) man skulle vara fastande 6 timmar innan operation.
Väl framme på sjukhuset blir ja visad till ett mindre rum där ja får byta om och ta på mig morgon rock och tofflor sedan får jag några hälsoblanketer och fylla i och i samband flera tabletter att svälja. Lugnande , antibiotika, smärtstillande!
Så sa sköterskan strax kommer läkaren och skall rita på dig sedan e de din tur för operation. DÄR SLOG DE MIG de här e verkligt!!! Sen gick allt snabbt narkos läkaren pratade med mig på väg in till operation och sedan fick ja hoppa upp på britsen där ja fick nål och tryckmätare på armen oxå en klämma på fingret. Sedan börja narkos läkaren sakta spruta in ett vitt medel i min arm och sa nu kommer du känna dig lite varm och de kommer även strama i armen lite de är för du får bedövning medel oxå. Sen sa dom dröm om nånting fint nu sen slocknade jag på mindre än 8sekunder.
Operationen blev lyckad när ja blev väckt av sjuksköterskan hade jag sååå sjukt ont så de var bara och ge morfin i armen och ja somnade om.
Blev väckt efter en liten stund igen där sköterskan frågade om dom kunde köra ut mig till min pojkvän som va orolig och de gick naturligtvis bra. Men ja var inte mycket till sällskap då ja somnade till o från hela tiden. Sköterskan vad med hela tiden och tittade till mig och dom 2 satt och små prata medans ja Sov *haha*..
Sedan vaknade jag ganska pigg och frågade efter mina kläder börja klä på mig för gå upp och kissa och dom båda höll på tappa ögonen o fråga : vill du inte ha hjälp?? Du har precis opererat dig .. nää tack de går bra skrattade jag och så gick jag på toaletten och kissade. Både min pojkvän och sjuksköterskan satt chockade och kunde inte fatta att ja kunde göra allt själv ja hade lixom inte ont..
Då va de dax att åka hem! Bara stanna till och hämta ut mediciner och raka vägen hem.
De va nog dag 3 och 4 som var värst snärtmässigt för mig. Sedan släppte det successivt. Svullnaden började gå ner helt efter 2 månader ungefär och ja hade världens finaste bröst ja var så nöjd och ännu nöjdare när ja fick komplimanger utav mina vänner som oxå hade gjort bröst och tyckte mina var gudomliga.
Och så kom återbesöket efter 6månader där man skulle kolla så stygnen hade släppt ( hade stygn som lossnar själva) och hur läkningen gått med ärren och ta efterbilder. Kirurgen var super nöjd med alla punkterna men jag tyckte dom hade blivit mindre mycket mindre när svullnaden hade lagt sig. Så sa han det va de jag sa ögat vänjer sig vid att dom e svulla och när de lägger sig blir dom "mindre". Men han råder mig att vänta med att göra om dom på några år ifall ja planerar barn osv.
Men de har stört mig i flera år och ja gått ner yttligare i vikt så jag bestämde mig för åka på ny konsultation i juli. Även den bokade min pojkvän men kunde inte hålla sig så fick veta i för väg så ja kunde ta ledigt från jobb.
Kommer fram han kollar lite före bilder och efter på datorn och ber mig sedan ta av mig på överkroppen och samma procedur som första gången. Sedan börjar vi prata storlek han säger att gå upp 100cc som ja rekommendera först 610 kommer inte bli nån skillnad så såfall 800cc och de lät hur bra som helst i mina öron hade till och med kunnat tänka mig 900cc.
Åker hem och gör ristestet och är kluven vilket ja gillar bäst 800cc eller 900cc men bestämmer mig för 800cc blir super bra!!
Blir kontaktad utav en super gullig sköterska där vi bokar operations tid den 26/9-19 denna gången i Moss i Norge där Clinic Strömstad numera utför sina operationer.
Kommer in på kliniken där ja träffar sjuksköterskan Tone som är suuuper gullig och glad. Hon frågar hur de känns och ja säger nu e ja nervös trött och mår illa då ja inte sov mycket alls på natten.
Hon säger att allt kommer ordna sig. Innan ja betalar operationen frågar hon om ja vill köpa bh eller om ja har med mig. Bestämmer mig för köpa 1 svart och 1 vit skönt med ombyte betalar alltihop . Får där efter 2
Antibiotika tabletter och hade tagit 2mg Alvedon 2timmar tidigare i förebyggande syfte. Sedan visar hon mig var jag skall ta av mina kläder och endast ha trosor på klär på mig en morgonrock och tofflor sedan sätter ja mig och väntar neeervös som in i bomben denna gång vet inte varför..
Så kommer kirurgen och ska måla .. Vi små pratar lite och han frågar om ja e redo?? Jag ler stort och ja säger har ja nått val *hahaha* så kommer narkos sköterskan och hämtar mig han visar mig in i operations salen och ja får hoppa upp på britsen får en filt över mig och han börjar koppla in slangar i nålen knappa in saker på några maskiner och frågar om ja ligger bekvämt. Ajjeeemen säger ja och är bara så ivrig för att få de gjort men berättar även att ja e suuuupper nervös och han säger att de e jätte vanligt att 2 operationen är mer pirrig än 1a..
Nu börjar ja bli varm i kroppen o de sticks lite i armen han förklarar var allt är som kommer in från slangarna och sätter i en spruta och säger nu kommer du börja känna dig lite trött och kommer somna alldeles strax han sprutar in halva ja börjar känna mig dåsig ser kirurgen och sköterskan komma in och där somnar jag.
Blir väckt på uppvaket efter 1 timme där de första ja frågar: blev de ingen operation?? Ja har inte ont o de känns som ja har mina gamla bröst?? Sjukskäteran och min pojkvän skrattar och säger jooodå visst blev de operation titta under täcket. Och ja lyfter på täcket och ler allt ja kan i några sekunder när smärtan slår mig i ansiktet heeeelvete va ont de gör där dom sytt igen mig har VÄLDIGT hög smärttröskel men detta gjorde nått så fruktansvärt ont ja får långtidverkande morfin och sköterskan knäpper upp operations bh:n på dom 2 lägsta hyskorna för de inte ska trycka.. de går en liten stund och de börjar släppa! Går upp och kissar utan problem men ville så gärna tjuvkika på mina nya tuttar så ja spegla mig i toaletten! Börja gråta glädje tårar för mig själv där inne. Dom va helt nygjorda men SÅÅÅÅ fina nu var ja lycklig.
Går ut klär på mig får sjukskrivningen och recept att hämta ut. Får en super go kram utav sköterskan och hon säger vad de än är vilken tid som helst hör av dig om de är något! Ja nickar och ler emot henne och tackar ännu en gång för fint bemötande och ett proffsigt arbete!
Nu sitter ja i soffan med mina 3 dagar gamla boobs och kan inte sova då dom svullnat och börjar läka där stygnen sitter. Jag är SUPER duper nöjd med allt från bemötande till resultat på denna kliniken och skulle varmt rekommendera Clinic Strömstad till andra tjejer.
Detta va mina 2 operations storys ja vet att de blev lite långdraget och har även försök korta ner dom lite..

Hoppas de vart till hjälp för någon som snart skall göra sin operation!!
Kram på er

2019, november 1 - 21:46
Mej
Bild för Mej
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 6 dagar sedan
Silver
Medlem: 2019-09-21 11:49

Tack för att du delar dina berättelser. Och grattis till dina fina bröst.

2019, december 20 - 12:54
LCarlsson
Bild för LCarlsson
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 6 dagar sedan
Silver
Medlem: 2019-10-15 20:40

Kul att läsa om din upplevelse och att du är så nöjd! :) Har småkollat på deras klinik också med tanke på deras låga priser, och det har känns som att det är nästan lite för bra för att vara sant haha. Men kul att höra att de ändå är seriösa! :)

Kram

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons