Annons

Bröstförstoring sep 2019 - Plastikakademin - Linköping Johan Thorfinn - flugsvampen

Bild för flugsvampen
flugsvampen

Sandran

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 3 september, 2019

Nu har det gått 10 dagar sedan min bröstförstoring, motiva 400 cc bakom muskeln. Jag har mindre ont för varje dag som går, längtar efter att kunna röra armarna normalt. Jag känner mig väldigt nöjd med resultatet, allt har gått väldigt smidigt, tryggt och utan komplikationer.

På operationsdagen åkte jag till kliniken i god tid, fick vänta ca. 30 min, jag hade operationstid kl 11:30. Fick gå och byta om, fick några tabletter, sen träffade jag läkaren. Han ritade på mig och vi pratade en stund, det kändes tryggt. Jag kom in i operationssalen vid 12.
Personal var helt suverän, varmt bemötande och jag kände mig verkligen att jag var i trygga händer.
Jag fick lägga mig på en brits, fick en nål i armen, småpratade lite med den trevligare personalen. Sen snurrade hela rummet och jag försvann på 4 sek av narkosen.
Sov gott och vaknade typ vid kl 15. Mådde ganska bra (man har ju en hel del läkemedel och bedövning i kroppen). Efter någon timma fick jag gå en bit, jag fick blodtrycksfall och svimmade nästan, fick en spruta i benet. Satt en stund och fikade. Åkte hem. Åt och mådde ok.

Dagen efter operationen, då hade jag som värst ont, svårt med djupa andetag, blev lätt andfådd. Jag hade ont i ryggen och kunde knappt lyfta ett glas.

Jag sov sittandes ett par dagar efter operationen.
Jag valde att ha ett löst sittande linne på operationsdagen, jag kunde inte byta tröja på många dagar, då var det skönt med ett linne där jag iaf kunde få hjälp att tvätta mig under armarna, få på lite deo och få känna mig fräsch.

Jag är jätteglad att jag gjorde operationen, nu blir det bara bättre. Rekomenderar alla som ska operera sig att planera väl. Köp hem MASSOR av mat och snacks. Ställ allt så du lätt kommer åt. Köp hem movicol för magen för att undvika förstoppning, även Omeprazol då penicillinet som man får är jäkla starkt.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons