Annons

Bröstförstoring sep 2019 - Proforma Clinic - Stockholm Said Saidian - Jann

Bild för Jann
Jann

Bröstförstoring:
Konsultation 19/6 med Said Saidian- proforma
Operation 26/9 Motiva round full delvis bakom bröstmuskeln.
Vänster bröst- 400cc
Höger bröst- 425cc

Kupa innan: 70b
Kupa efter: 70e/75d

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 26 september, 2019

Idag är det den 28/9 och jag opererades den 26/9 så tänkte det var dags att berätta hur min resa var.

Min morgon började med en tidig frukost vid 05:30 sen bar det av till flyget som gick kl 07:10 till Arlanda och därifrån diverse tåg och tunnelbanor som jag från Norrland inte är van att åka innan jag och min sambo var framme på kliniken.

Väl där så tog jag min andra descutan-dusch, första tog jag kvällen innan. Fick sen vara på mitt egna rum som jag fick i vad som kändes som en evighet. Hade operationstid vid 14 men det blev uppskjutet till ca 16 så jag hann få nål i armvecket och dropp i väntan. Efter en bra stund så kom äntligen Said in och ritade på mig och sen bar det av in till operationssalen.

Berättade för narkosläkaren att jag tyckte det var läskigt så han strök mig på kinden medan jag sövdes. Fick först nåt som gjorde mig alldeles snurrig innan jag fick sömnmedlet.

Vaknar sen på uppvaket och tittar direkt ner under täcket och ser att dom är där. Sån skön känsla och blev pigg direkt och hungrig såklart. Fick komma tillbaka till mitt rum och få fika och träffa min sambo igen. Är lite snurrig när jag är uppe och går men mår helt okej ändå tycker jag.

Sover över på kliniken vilket var lite jobbigare för jag vaknade ca 1gång/h och hade ont men när morgonen äntligen kom så blev det bättre av att få komma upp och röra på sig. Nattsköterskan var så gullig och verkligen guld värd!

Då börjar resan hem som jag hade gruvat mig för, att behöva byta massa tåg och hitta på Arlanda osv men det flöt på så bra! Det gick jättebra och vips så var jag hemma i min soffa.

Jag äter fortfarande massa morfintabletter för att dagen ens ska gå runt men det går bättre än förväntat. Jag är så nöjd över storlek och allt än så länge så smärtan är värt det!

2019, november 1 - 21:51
Mej
Bild för Mej
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 6 dagar sedan
Silver
Medlem: 2019-09-21 11:49

Vad roligt att läsa din berättelse! Grattis till brösten.

2020, januari 3 - 18:37
Lena72 (ej verifierad)
Bild för Lena72

Fick inga morfin tabletter,trots att det stod i informations papprerna....skulle klara mig på alvedon vid behov😡😡😡grät första veckan utav smärta....nu efter 5 veckor vätskar såren..antibiotika kur ...igen...

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons