Annons

Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft feb 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - Lack

Bild för Lack
Lack

1 barn, 75kg,175cm

Motiva 625cc round, bakom muskel.
Ankarlyft
Bukplastik
Nordiska kliniken, Mattias Elmér, februari 2018.

Strl före 75C/80B
Strl efter 80D/80E

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 14 februari, 2018

Hej! Nu en dag efter min operation är det min tur stt skriva operationsberättelse!

Jag fixk såklart samtal från sjuksköterska dagen innan operationen som handlade om descutan dusch, mediciner, fasta osv!

Den 14onde så kom jag till kliniken en och en halvtimme tidigare än operationstiden då min buss kom såpass tidigt. (Bor 4 timmar bort)
När jag kom fick jag duscha och sen träffa narkosläkare för att gå igenom proceduren och få lite tabletter, efter det fick jag invänta Mattias som kom en liten stund efter.
När Mattias hämtade mig så pratade vi igenom allt från hur jag ville ha naveln till storlek på brösten. Sedan målade han på mig och fotograferade. Direkt efter det gick vi in till operationssalen och jag somnade super snabbt!

Vaknade sedan upp i ett rum med helt ok smärta men lite illamående.. Fick då någon dos som gjorde att det försvann och jag sov nästan hela dagen/natten. När jag vaknade den 15onde så kändes smärtan bättre och dom super snälla (otroligt snygga) sköterskorna hjälpte mig med allt !

Nu är de kväll och jag är hemkommen, har väldigt ont just nu och svårare att ta sig upp ur sim egna säng jämfört med sjukhussängen..

Iallafall är jag jätte nöjd över allt, nästan alla bristningarna försvann frpn magen ovh det slutade med att Mattias la in 625cc vilket han kom in och sa efter operationen att det blev jätte snyggt på mig med en nöjd min!

Flummigt/morfinknäppt inlägg men hoppas ni förstod! :)

2018, mars 26 - 13:24
MiniNa
Bild för MiniNa
 Offline
Senast sedd: 2 månader 4 veckor sedan
Brons
Medlem: 2018-03-26 12:42

Hej
Undrar hur långt tid hade du smärtor? kanske 2 dagar efter operationen? fick du recept belagt medicin? hur många dagar tog det för dig att vara 'vanligt/normal" igen?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback