Annons

Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring feb 2019 - Akademikliniken - Stockholm Riikka Veltheim - linx

Bild för linx
linx

2 barn, 43 år, 86 kg, 174 cm
Bröstförstoring och full bukplastik
Op 12/2 Riikka Veltheim, Akademikliniken
Strl före: 90B
Strl efter: 90E
Lade in Motiva Round Demi 380 på vänster och 360 på höger.
1.5 liter fett togs bort vid fettsugning och ca 1.7 kg hud och fett vid operationen.

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 12 februari, 2019

Tisdagen den 12/2 var det min tur att operera min diastas och förstora brösten. Jag har velat göra operationen i ca 3 år, men planerat för det sen i somras. Var på konsultation i oktober och bokade då in operation i februari. Min kirurg blev Riikka Veltheim. Hon är så proffsig och vänlig, enligt mitt intryck. På Akademikliniken har de 7 operationsrum och de gör i snitt drygt 20 operationer om dagen.

Kl 10 var jag där och blev visad till mitt rum omgående av en trevlig sköterska. Där fick jag byta till den vita särken, morgonrock och så fick jag prova ut gördel och bh. Hon tog blodprov, blodtryck och vägde mig. Sen fick jag vänta. Min kirurg var upptagen med en annan operation så klockan hann bli nästan 15 innan det blev min tur. Innan dess hade jag fått träffa narkosläkaren som ställde lite frågor inför min narkos. Sen kom Riikka och började rita på mig var snitten skulle läggas. Hon tog även massa före-bilder.

Sen fick jag komma in i operationsrummet och lägga mig på britsen. De satte en kanyl i armen och ett tu tre så sov jag. Jag blev väckt 18.30 på uppvaket och jag var rejält groggy. Sen rullades jag in i mitt rum igen och jag fick smärtstillande blandat med tabletter mot illamående så jag har mått oförskämt bra faktiskt. Personalen är fantastiska och lyhörda. Maten var suverän och jag tog det verkligen lugnt de första 2 dagarna innan jag blev utskriven.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons