Annons

Bukplastik - full - stor, Bröstlyft dec 2019 - Grozio Chirurgija - Litauen [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Sima75

Bild för Sima75
Sima75

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 19 december, 2019

Hej

Nu har det gått 8 dagar efter min operation i Litauen i Kaunas på Nordesthetics kliniken. Man får skjuts från flygplats-klinik- hotell. När jag kom till kliniken gjorde vi några blodprover och jag träffade kirurgen Dr. Goda på kliniken den 18 december 2019. Vid min ankomst fortsatte allt att fungera lika effektivt, utan besvär alls. Alla var trevliga och tydliga. Jag kände mig så säker och hade hjälp under hela min vistelse.

Jag har gjort en stor bukplastik och bröstlyft utan implantat. Kändes bra nästa dag, så operationen var mycket smärtfri. Jag hade riktigt stora bröst och mycket ont hela tiden. Jag stannade två nätter och jag hade en sällskap som gjorde samma operationer dagen innan och hon var från Norge. Hon berättade att hon också har varit i kliniken förut för magsäcks operation och hon valde igen samma klink för bukplastik för att hon har varit mycket nöjd med dem.
På natten dagen innan fick jag sms att taxin kommer hämta mig en timme innan operationen. Kl. 8:00 den 19 december fick jag träffa en läkaren och han berättade om visa punkter om operationen. Jag fick kateter första dagen och det var riktigt superskönt, jag hade fullt upp med att bara ta mig upp utan att få blodtrycksfall. Skönt att slippa tänka att gå på toa. Första dagen och andra fick jag träffa en fysioterapeut för massage.
Jag träffade min kirurg och en annan läkare tre gånger efter operationen. När jag gick i korridoren för att rör på mig, kom andra läkarna och pratade med mig, dem var härliga och trevliga människor.
Jag fick god mat, efterrätt och kaffe eller te. Man fick välja från menyn, det kändes att man är på en fin restaurang. Jag bokade Kaunas city hotell som ligger i stan och hotellet var riktigt fint och jag fick ett stort rum med egen toa. Jag tycker att priset är mycket billigare än andra länder. Jag betalade 4100 Euro för följande:
- konsultation med kirurgen.
- hälsoundersökningar före operationen.
- operation och medicin.
- Mat och fika.
- klinikvistelse.
- kompressionsplagg.
- 2 massagesessioner.
- personlig assistans under hela vistelsen.
- transport till och från hotellet/flygplatsen/kliniken.
Den 22 december kom jag tillbaka hem och den 23 december handlade jag till Jul med min vän. Jag har inte mycket smärta. Jag har fortfarande bra kontakt med Nordesthetics kliniken. Jag rekommenderar stark den här kliniken. Fråga gärna om ni vill veta mer om kliniken..

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons