Annons

Bukplastik - full - stor jan 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Preciosa

Bild för Preciosa
Preciosa

Preciosa

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
fredag, 19 januari, 2018

Jag vet hur det är att brottas med valet av läkare och klinik inför en operation.

Jag utförde för ett år sedan, en stor bukplastik och är mer än nöjd med mitt resultat och mitt val av klinik och läkare. Jag hade en diastas om drygt 6-7 cm vilket jag tror orsakade att jag så ofta hade ont i både höfter och rygg.

Det tog mig lång tid att välja var och vem som skulle få utföra operationen. Jag träffade fyra olika läkare på fyra olika kliniker. Jag utvärderade dem alla noga genom att mangla dem med massor av frågor och alla mina funderingar. Patrik Höjer på Nordiska kliniken bemötte mig tålmodigt, proffsigt, sakligt och mycket informativt i all min undran, både innan operationen och hela vägen under återhämtningsprocessen därefter. Operationen var tuff men än mer jobbig upplevde jag tiden efter operationen. Kroppen var svullen länge, det gjorde ont och resultatet väntade med att visa sin goda sida. Jag ifrågasatte mer än en gång om jag verkligen gjort rätt som utförde operationen och kastades flertalet gånger mellan hopp och förtvivlan under de första fyra månaderna efter operationen. Var gång jag mailade Patrik mina frågeställningar, svarade han mig alltid professionellt och informativt, vilket ingav förtroende och trygghet i läkprocessen. Nu, ett år efter operationen har jag gjort en liten justering och jag har bemötts lika fantastiskt även denna gång. Nu väntar en läkprocess, inte lika omfattande som förra gången och denna gång är jag fullt inställd och beredd på läkprocessens gång.

När du ska välja läkare, rekommenderar jag varmt att du träffar flera olika läkare, ställ många frågor, utvärdera noga och välj den läkare som har tålamod att svara dig ända tills du fått tillfredsställande svar på alla dina funderingar och känner dig trygg i ditt val. Var medveten om att tiden efter operationen kan vara psykiskt tuff men ge inte upp, det tillhör processen och det går över. Jag närmar mig 50 år, har fött fyra barn vilket har belastat kroppen, främst magen. Efter min bukplastik fick jag tillbaka en oerhört vacker mage och siluett, jag har inte längre ont i höfter, rygg och ljumskar och jag har återfått stabilitet i min hållning. Jag vet inte om det är ett resultat av operationen men min tidigare så krånglande mage håller sig mycket lugnare nu därinne bakom den ihopfösta bindväven. Mycket gott följde således med operationen. Jag kan bara oerhört varmt rekommendera Nordiska Kliniken med fantastisk personal och Patrik Höjer som ett gott val av kirurg, om du är osäker i ditt val. Lycka till med din operation!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons