Annons

Bukplastik - nedre - mindre, Bröstförstoring, Bröstlyft okt 2019 - Art Clinic - Uppsala Aili Low - Linska

Bild för Linska
Linska

Ålder: 39 år  Barn: 2  Civilstånd: gift
Längd: 171 cm  Vikt: 65 kg 

Konsultation: 11/9-19 och 2/10-19 hos Aili Low, Art Clinic Uppsala
Operation: 24/10-19 hos Aili Low, Art Clinic Uppsala
Ingrepp/åtgärd: bröstlyft med implantat, korringering av kejsarsnittsärr
Implantat: Motiva round, låg profil, 170 cc
BH-strl före: 75D (väldigt ofyllda kupor)
BH-strl efter: 70E

Önskemål: ungdomliga, fina bröst, inte så stora. Slippa "valken" som blivit kvar efer kejsarsnittet.

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 24 oktober, 2019

Klockan 07.00 lämnade min man av mig på Art Clinic i Uppsala. Jag möttes upp av en vänlig sköterska som visade in mig på ett rum. Jag fick byta om till en fluffig morgonrock och tofflor. Infart sattes i armvecket, jag är svårstucken så det tog några försök. Efter en liten stund kom min läkare Aili in och ritade upp samt fotade inför operationen. Direkt efter kom narkossköterskan och följde mig till operationssalen. Alla var så vänliga och omtänksamma, jag kände mig trygg och lugn när jag sövdes. Själva operationen påbörjades innan klockan hunnit bli 8.

Jag vaknade upp vid 10-tiden i en skön säng med ett mjukt täcke. Kände mig lite mörbultad och var väldigt törstig, blev snabbt ompysslad av sköterskan som tagit emot mig tidigare på morgonen.

Jag låg kvar i sängen någon timme, sippade nyponsoppa och lyssnade på podcast. Sms:ade min man och min pappa för att meddela att allt gått bra. Sen fick jag hjälp upp på toaletten, det gick lättare än väntat. Sköterskan tog också bort det mesta av förbanden efter operationen och jag fick prova ut stödbh. Utprovningen kändes rejält! Jag blev lite nojig också när jag såg brösten i spegeln, bröstvårtorna såg inte ut att sitta helt symmetriskt. 😱 Sköterskan lugnade och sa att vi skulle se vad Aili sa vid utbedömningen.

Åter i sängen fick jag te och smörgås, himmelskt gott med tanke på hur hungrig jag var. Låg där och halvslumrade och lyssnade på podd/radio/musik, scrollade IG och messade med vänner.

Klockan 14 kom Aili in och kollade till mig och jag fick läkarintyg för sjukskrivning. Vi pratade om bröstvårtorna och hon förklarade att det med största sannolikhet skulle ändras när svullnaden lagt sig. Skönt att höra! 😊 Sköterskan skrev ut ett tidsschema för mina mediciner och så var jag klar för hemfärd. 👍🏼

Kl 15 hämtade min man upp mig igen, det var en smula krångligt att komma in i bilen. 😅 Han fick köra försiktigt hem för det kändes när det var ojämnheter i marken.

Väl hemma bäddade jag ner mig i soffan, halvliggande med massor av kuddar. Det kändes skönt att vara hemma! Jag klev upp och promenerade runt lite då och då, det kändes bättre än att bara ligga ner. Efter middagen var jag rejält trött och ville helst gå och lägga mig men väntade ut kvällen för att bättre kunna sova på natten.

Innan läggdags var det så jäkla härligt att få dutta som vanligt med ansiktsrengöring, serum och krämer. Huden och håret har inte varit allt för förtjusta i allt tvättande med Hibiscrub.

Jag tog en vid behovs-tablett när jag lade mig och somnade sen rätt fort.

Jag känner mig väldigt nöjd med allt kring operationen: all personal, lokal, bemötande, omhändertagande.
Jag hoppas verkligen att jag kommer bli helt nöjd med resultatet!

2020, februari 4 - 19:57
mm118890
Bild för mm118890
 Offline
Senast sedd: 2 månader 2 dagar sedan
Brons
Medlem: 2020-01-12 17:56

Grattis till nya bröst! :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons