Annons

Byte av implantat jan 2020 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mats von Wachenfeldt - Lolitamin

Bild för Lolitamin
Lolitamin

172cm, 65kg, 4 barn.

Bröstförstoring

Konsultation 18/1-19 Nordiska kliniken, Mattias Elmér, Operation 14/3-19 NK, ME.
Motiva 550cc round full via armhålan.
Storlek innan operation: 75A
Storlek efter operation: 75F
Implantatsbyte 2/1-20 från 550cc full till 925cc corsé via bröstvecket hos Mattias på NK.
Storlek efter OP: tror liknande som innan

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 2 januari, 2020

Jag har bytt mina motiva 550cc High till motiva 925cc corsé.
Jag kom till NK i god tid innan men fick snabbt gå till omklädningsrummet. Där väntade jag i nästan 1,5tim så jag hade god tid på mig att få några sista second thoughts :)
Jag var inte helt säker än på vilken storlek jag skulle välja, ville höra Mattias tankar innan jag bestämde mig helt.
När jag väl kom in så tyckte han att 825 förmodligen inte skulle ge en så märkbar skillnad utan att 925 skulle bli bra. Frågan blev istället om vi skulle köra på 1050? Vi tyckte båda att 1050 var för mycket extra vikt i relation till hur mycket större det skulle bli, 5mm i bredden och 3 mm i putet. Skön känsla!
Han ritade upp och fotograferade, sedan fick jag vänta på narkossköterska.
Jag var lite orolig eftersom jag blev så himla dålig efter förra operationen och sa att jag gärna ville få så lite morfin som möjligt. Hon sa att hon skulle göra så gott hon kunde och sen bar det av till OP.
Det gick superfort innan jag sov och när jag vaknade vågade jag inte röra en muskel. Jag mådde inte alls lika dåligt utan var bara sjukt trött. Fick en jättefin bricka med en smörgås, yoghurt med start och färska bär, kaffe och juice. Fick en till kaffe efter det och då piggnade jag till.
Mattias kom förbi och sa att allt hade gått bra, att det ser fylligare ut men inte orimligt stort och att jag ska undvika yviga rörelser även om jag inte har ont.
Efter det gick jag på toaletten och sen var jag redo att åka hem.
Tog tunnelbanan hem och kände mig oförskämt pigg. Hoppas det håller i sig även när smärtlindringen går ur kroppen.
Har precis tittat på brösten och det känns helt perfekt, jag hade inte förväntat mig att jag skulle se så smal ut, men storleken på brösten gör att både armarna och magen ser mindre ut i proportion. Helt fantastiskt!
Så tacksam över det lugn Mattias gett mig vid båda mina operationer och så himla glad att jag hamnade hos honom från början. Fantastisk kirurg!

2020, juni 29 - 20:48
Natval
Bild för Natval
 Offline
Senast sedd: 11 tim 21 min sedan
Silver
Medlem: 2020-01-19 21:11

Jag ska byta mina implantat om 3 veckor från mentor hp 650cc till Motiva Corse 925cc var inne på 825 men min kirurg tror ej det blir så stor skillnad utan bättre med 925. Är lite nervös att det blir för stort men hoppas känna känslan du beskriver 😁

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons