Annons

Byte av implantat maj 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Viola78

Bild för Viola78
Viola78

tjej 38år, 168cm ,64kg
bröstförstoring 3ggr
har i dag mentor high profile 700cc
bokad op 23 maj-17 om op pga töjda fickor o ska i samband med op byta till motiva full corse
operationen utförs på nordiska kliniken av patrik höjjer

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 23 maj, 2017

hej ! då var det dags för mig att skriva min operations berättelse:))

min nervositet började närma sig när det va ca 1v kvar.. jag förberedde allt,handla hem mat,städade,matlådor mm..
dagen innan bäddade jag rent,dushade mig me descutan,o förberedde allt till väskan ja skulle ta me.. på op dagen gick jag upp kl 5..ville ha gott me tid..min pendel skulle gå kl 6.40 så skulle gå kl 6.30 hemifrån. så dushade en gång till med descutan. sen kollade att jag hade me allt.. sen gick jag nervöst mot pendeln..
när jag kommer fram så står det inställda tåg samt stora förseningar!! blev ännu mera nervös..då jag hade op tid kl 08.00 o skulle vara på kliniken 07.30. kom ett tåg efter 20 min som tur va.. så ja kom fram till kliniken precis till halv 8..puh vilken stress,o i papprena jag fått står det ..stressa inte på op dagen..haha..
när ja kom in så stod det en kille i receptionen som tog emot mig,jag bet för min försäkring,o fick kvitto på inbet för op.. sen visa han mig till ett rum där ja fick klä av mig till morgonrock o tofflor samt en tjusig grön mössa:)) strax därefter kom narkos läkaren in o berätta hur det skulle gå till,samt fick nåra tabletter som ja skulle ta.
sen satt jag där o väntade,sen kom patrik in,o då blev ja jätte nervös!!,följde med han in och han ritade på mig,sen direkt in till op salen,han sa lägg dig ner med morgonrocken som täcke,vilket jag gjorde..
sen satte han in kanyl i armen,kändes ingenting,o jag som är så spruträdd.. sen gick allt väldigt snabbt,han sa nu kommer du snart känna dig trött...sen minns ja inget mer..!
då jag vaknar så försöker ja ta mig ur sängen 2ggr..så sköterskan fick lägga ner mig igen..vet inte vad jag höll på me eller skulle hahha..va ju typ inte ens vaken nästan..sen kände ja rätt snabbt illamående.. så kräktes..sen somna ja en stund..sen kom det ju en sköterska in titt som tätt o fråga hur det gick så då vakna man ju till..o kräktes mer..sen skulle ja försöka få i mig lite frukost..en bit av mackan sen kräkas igen..jag vet inte vad det är men ja blir så här efter narkos..blivit det alla 3 ggr ,så det hela sluta med att jag blev kvar på kliniken till 9 på kvällen!!!! pga illamående o extremt trött..
sen gav dom nått mot att bli pigg o mot illamående..sen en stund efter fick ja testa sätta mig på sängkanten,o sakta resa på mig,o det gick bra så då promenera vi långsamt till omklädningsrummet o klädde på mig,sen bokade en taxi..så jag hade en kompis som kommit o väntade på mig..sen kom taxin o ja åkte hem..kändes jätte bra inte ont alls mådde hur bra som helst,kändes som jag inte hade gjort en op..mirakel säger jag bara !! av det ja fick insprutat i mitt lår..
så hela kvällen o natten gick hur bra som helst..tills ja vakna dagen efter..då hade jag ont!! sen har dagarna rullat på o nu har det gått hela 3v sen op..
jag har bara positivt att säga om nordiska kliniken! min kirurg patrik han är suverän,sköterskerna super gulliga,o narkos läkaren jätte härlig får en verkligen lugn.

2017, september 30 - 20:48
elenatiana
Bild för elenatiana
 Offline
Senast sedd: 3 månader 1 vecka sedan
Silver
Medlem: 2015-12-01 00:06

Hej! Hur har det gått med brösten? Ska till Patrik på konsultation och vill byta till större implantat. Ser brösten "fina" ut snabbare än första gången när man byter implantat?

2017, november 23 - 17:08
Katta80
Bild för Katta80
 Offline
Senast sedd: 7 månader 2 veckor sedan
Brons
Medlem: 2017-11-23 15:30

Hej,
Blev du nöjd med de nya implantaten?
Ska byta mina 500cc till 725cc om 2 v .... lite nervös..
tror det är motiva implantat ...
Har det varit mindre jobbigt att bara byta implantat än när du fick nya första gången?

2018, mars 3 - 22:41
ellis96
Bild för ellis96
 Offline
Senast sedd: 3 veckor 3 dagar sedan
Brons
Medlem: 2018-03-03 22:31

Hej!!

Ni som ska byta till större implantat, hur mycket fick ni betala på nordiska kliniken för att göra det? Har precis gjort min operation men vill byta till större, Patrik har inte svart mig ännu så är lite orolig att det är fullpris..

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback