Annons

Byte av implantat okt 2018 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - sandrap

Bild för sandrap
sandrap

Sandra
169 cm, 60 kg
2 barn
Op Proforma mars 2015, 400cc respektive 425cc
Planerad op - byte till mindre implantat proforma 30/10.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 30 oktober, 2018

Så var dagen äntligen kommen. Jag funderade först på om jag skulle ta ut implantaten helt men insåg ganska snabbt att inget skulle vara kvar och bestämde mig för att ta minsta implantat som var möjligt för mig utifrån mina förutsättningar.
Jag skulle vara på kliniken 0745 och fick direkt komma in på mitt rum. Efter 30 min kom Örjan och hämtade mig och vi diskuterade på plats hur mina önskemål var och han kom med råd. På grund av att jag bor långt ifrån gjorde vi konsultationen då med. Örjan var osäker på vilket implantat det skulle bli storleksmässigt då man inte vet hur mina fickor ser ut förrän jag var nedsövd. Det som blev sagt var att det skulle bli mellan 225-275. Det Örjan var tveksam med 225 var att de såg smala ut till min bröstbredd.

Efter det gick jag på toaletten och nån minut senare knacka narkos-läkaren på. Fick några tabletter och sedan gick vi ut till operationssalen. Fick lägga mig som "jesus på korset" med ett stort täcke ovanpå. De blev osäkra på om implantaten fanns hemma och ifall de skulle behöva ta en patient innan mig men som tur va löste det sig.
När jag vaknade frågade jag nog 4 gånger minst vilken storlek det blev. Fick svar 225 och det kändes väldigt bra och det känns lätt upptill jämfört med innan. Örjan gick förbi och berättade att mentors nya implantat 225 slät mellanprofil var bredare än de andra 225 vilket gjorde att det gick bra med den storleken. Det var perfekt för min egen del.
Jag har kollat på mina bröst och det är svårt att vet exakt hur slutresultatet blir men jag känner mig väldigt nöjd över att vara lättare och mindre upptill än vad jag varit.
Jag vaknade 11.00 och åkte hem 1430. Jag hade lite ont men hade inga problem med att promenera omkring en stund på stan innan avfärden hemåt var dags. Jag hade egentligen rätt att stanna en natt men jag ville åka hem till familjen så fort som möjligt.
Annars var bemötandet super som vanligt!

2020, januari 28 - 21:37
Norgirl
Bild för Norgirl
 Offline
Senast sedd: 6 tim 20 min sedan
Silver
Medlem: 2020-01-24 20:37

Så utrolig fint å lese din historie! Jeg skal gjøre det samme om et par uker. Tenker mye på hvordan det vil bli og hvordan det vil kjennes etterpå. Men din historie var veldig oppmuntrende. Håper at det fortsatt går bra med deg?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons