Annons

Hakplastik - hakförstoring, Näsplastik sep 2017 - Österlenkirurgin - Simrishamn Per-Olle "P-O" Haraldsson - Caroluni

Bild för Caroluni
Caroluni

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 4 september, 2017

Hej.

Vill berätta om min upplevelse, för att hjälpa andra.

Jag valde kirurgen pga att jag hadde en naturligt sned näsa; ingen annan i Sverige hade liknande rykte om att kunna rätta upp denna defekten. Dessutom hade jag en "svår" haka, med en liten deformitet pga en skada (?).

Jag kände att det var svårt att släppa kontrollen, men nu när svullnaden börjar lägga sig så förstår jag att jag oroade mig i onödan. Han ger inget varmt intryck, man måste vara beredd på det. Jag tror att få kirurger är det, men sjuksystrarna där är väldigt varma och gör så att man känner sig trygg. Det är nästan lite som att gå till en frisör som gör precis som hen vill, och att slutresultatet blir så bra som möjligt ut ifrån ens förutsättningar om det ger mening?

Jag har läst att PO inte har någon "estetisk känsla" och är mer teknisk. Det tycker jag är orättvis. Teknisk, ja, men han lade märke till saker med min näsa och haka som jag inte hade sett, nu när jag ser på gamla bilder så ser jag vad han menade. Han gjorde mitt ansikte lite längre med hakimplantatet, något som har gjort mig mycket vackrare. En subtil ändring som betyder mycket, det måste ju vara en del av en estetisk känsla menar då jag.

Det totala resultatet är subtilt. Nu är det ju lång tid innan all svullnad har lagt sig, men jag hade inte så mycket svullnad till at starta med. Det känns som om att jag har ett "beauty filter"; mina drag har gjorts lite mer balanserade men jag är fortfarande jag. Jag gjorde öppen näsplastik, ärret är minimalt. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar absolut Astoriakliniken.

2017, september 25 - 15:16
Lilatroll
Bild för Lilatroll
 Offline
Senast sedd: 2 veckor 2 dagar sedan
Silver
Medlem: 2017-09-16 02:25

Tack för att du delar:) känns näsan mindre sned?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback