Annons

ICL jun 2018 - * [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Black Panther

Bild för Black Panther
Black Panther

Ålder: 24 år, Längd: 173cm, Vikt: ca: 77kg
Intresserad av: Bröstförstoring, nippleplastik, läppförstoring (injektion)
Bh-storlek: 80C-80D
Har: "fluffiga" stora vårtgårdar
Vill ha: mindre storlek på mina vårtgårdar samt jämn höjd på mina bröst och bröstvårtor.

Behandling: 
Kliniken: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
måndag, 25 juni, 2018

Hej på er, jag tänkte berätta om min operation hos memira för att se utan glasögon och linser.
Jag har haft glasögon sen jag var 3 år gammal och hade inget problem med dom utseendemässigt men tyckte det var jobbigt det sista 3 åren med glasögon då dom alltid var smutsiga, immade igen när man kom in så fort det var lite kallt ute, var ivägen när jag var ute och körde skoter och hade hjälm och skoterglasögon, alpint under goggles/skidglasögon. Det värsta var nog att dom immade igen under gogglarna när man var i skidbacken eller på skoter äventyr så då såg jag ju ingenting! Och nu kanske du som sitter och läser detta tänker att ja varför använde du inte linser för? Svaret är jo det gjorde jag faktiskt, jag använde linser ganska mycket det sista 1,5-2 åren men problemet var att jag hade så stort synfel så linser funkade bara när jag hade huvudet rakt och stilla typ för annars för dom ur fokus och allt var suddigt istället.

Men ja efter att jag ringt å bokat tid i våras för en konsultation hos memira åkte jag dit med en klump i magen för jag ville verkligen inte höra att det inte gick att operera mina ögon. Men efter en massa undersökningar med alla deras maskiner och apparater så säger han till mig att jag kunde opereras med en operationstyp som heter ICL. Det är en operation vars dom sätter in en lins i ögat, jag fick en operationstid den 25e juni 2018 och på operationsdagen trodde jag att jag skulle skita ner mig på fullaste allvar! Har nog aldrig varit så nervös i mitt liv tror jag, men operationen gick jättebra och jag skulle absolut kunna göra om den igen utan att tveka.
Jag tycker alla på memira som jag träffade var så fina å snälla mot mig, läkaren som opererade mig kommer jag inte ihåg namnet på men han var kirurgernas chef sa dom till mig.

Nu 4 månader senare ser jag bra men lite suddigt någon dag här och där men dom så att synen går upp och ned från dag till dag innan hjärnan vant sig. Varit på min 3 månaders undersökning (vilket är den man ser hur min syn kommer att bli).
Innan min operation så hade jag +4 och +4.75 och brytningsfel, jag hade ett litet brytningsfel kvar på vänstra ögat och det är också det vänstra ögat jag ser lite sämre med. Men jag är inte orolig för om det inte gått till sig tills mitt återbesök i januari så kan man göra en operation med laser på det ögat.

Det finns en sak som är lite besvärlig och det är mörket för mig, jag vart informerad om att jag kommer se ljusringar från ljuskällor i mörker på första besöket hos dom men eftersom vart jag bort inte varit mörkt förens i september på kvällarna så har jag inte vant mig riktigt ännu. Jag blev informerad om att jag kommer vänja mig vid dom efter en viss tid för det hade dom andra som gjorde denna operation gjort. Jag tvivlar inte på hans ord me det är lite obehagligt ännu för mig just för att det är så nytt ännu då vi haft ljust dygnet runt tills september. Hoppas på att vänja mig snabbt då jag tycker bilkörningen är lite jobbig i mörker med dessa ljusringar från gatlampor och bilar.

Operationen kostade mig 50 000 kr och i det priset ingår fria återbesök, 5 års trygghetsgaranti vilket betyder att skulle min syn förändras på något sätt under dom här 5 åren så hjälper memira mig kostnadsfritt, samt synunderaökningar varje år har jag för mig eller vart annat år. Det är en prisvärd operation tycker jag om man tänker i mitt fall då ETT par glasögon kostade över 11 000 kr.
Idag njuter jag mest över att jag är redo att möta vintern utan glasögon och skavande linser! Ska bli så kul att köra skoter utan alla problem med glasögon och linser!!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!