Annons

Kirurgisk slidförsnävning nov 2018 - Plastikakademin - Linköping Gunnar Kratz - Acnescarred

Bild för Acnescarred
Acnescarred

1 barn, 38år, 169 cm, 68 kg
Bröstförstoring 3ggr
Op 2002, Citadellklinikem Peter Cosmo, 270 cc.
Op 2007, Kosmetisk kirurgi, Falköping, 650cc.
Op 2016, Citadellkliniken, Peter Cosmo, 450cc.
Rumpimplantat 2017, Spanien
Vaginalförsnävning 2018, Plastikakademin
Fetttransplantation och buccalfatpad removal, 2018, Libanon.

Intresserad av näskorrigering samt ärrkorrektion från acne.

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
fredag, 9 november, 2018

I fredags gjorde jag min efterlängtade slidförsnävning, något jag funderat på sen jag förde barn för många år sedan. Jag kommer inte lägga ut bider på detta då det dels känns för privat, samt för att det är funktionen som är det primära intresset här. Jag passade dock även på att göra en labiaplasty när jag ändå var igång. Anledningen till att jag gjorde operationen är att jag känt mig slappare sen jag födde, jag har provat knipövningar med diverse kulor men utan större resultat. Ingen partner har någonsin klagat, utan detta är något jag gör för min egen skull, men om min partner är till gagn av det är det bara plus.

Det är nu tredje dagen sedan op. Det har gått betydligt enklare än vad jag trodde. Jag har knappt ont alls, det svider lite på läpparna bara, nästan ingen smärta alls inifrån. På operationsdagen valde jag att bli sövd då jag inte mäktade med tanken på att vara vaken och medveten då dom skär i mina heligaste delar. Allting gick super, jag var på kliniken kl 12.30 och opererades kl 13.00 samt var redo att åka hem vid 16-17 snåret. Det funkade faktiskt, detta var biten jag var mest rädd för eftersom jag rest ensam ganska långt för denna operationen, och visste inte hur jag skulle klara mig efter op, eftersom man inte kan stanna över natten där. Men det funkade över förväntan, jag upplevde mig själv hyfsat klart i huvudet och hade ändå inte så farligt ont. Dock klyddade SJ och jag var av den anledningen tvungen att ta in på hotell istället för att åka hem. Kliniken och alla i personalen får topp betyg av mig, kan bara rekommendera, sen hoppas jag ju slutresultatet blir enligt önskan, dvs tightare.

Om sex veckor får jag testköra, det är obeskrivligt spännande.

2018, november 16 - 11:02
Cherry Davis
Bild för Cherry Davis
 Offline
Senast sedd: 4 tim 58 min sedan
Silver
Medlem: 2014-11-14 19:28

Är själv intresserad av att göra detta ingrepp efter att fött 3 barn. Har funderat på Gunnar Krantz, läst att han skall vara bra. Vad tyckte du?
Hur mycket av blygdläpparna togs bort, bestämde du eller Gunnar?
Skriv gärna om vad du tyckte resultatet blev efter 6 veckor, var det värt "besväret", Både från din synvinkel och din partners. Givetvis om du vill dela med dig, men undrar mycket. Det är ju dels kostsamt men också alltid risk för komplikationer, därav frågan.

2018, november 17 - 10:41
Acnescarred
Bild för Acnescarred
 Offline
Senast sedd: 4 dagar 11 tim sedan
Silver
Medlem: 2017-03-01 19:01

Hej. Gunnar bestämde hur mkt som skulle tas bort av blygdläpparna, de ser lagom ut tycker jag. Jag valde dock själv att inte ta bort skinn från klitoris, tänkte att det kunde bli för känsligt att ha den helt exponerad. Jag tycker Gunnar verkar kunnig, ärligt, och han svarar på alla frågor noga och sakligt, jag mailade flera ggr efter konsultationen och frågade sånt jag glömt fråga, han svarade inom ett dygn. Inga problem. Men slutresultatet är ju avgörande. Uppdaterar när jag ”testkört”.

2018, november 20 - 14:01
Cherry Davis
Bild för Cherry Davis
 Offline
Senast sedd: 4 tim 58 min sedan
Silver
Medlem: 2014-11-14 19:28

Väntar spänt på din recension ! Har själv bokat konsultation i början av februari 2019 hos Gunnar för samma ingrepp.

Annons
2018, december 5 - 16:03
Carpe-diem
Bild för Carpe-diem
 Offline
Senast sedd: 2 dagar 1 tim sedan
Brons
Medlem: 2018-12-03 16:35

Hej,
Jag är också nyfiken på ditt resultat. Funderar främst på att minska klitoriskappan, men ev även slidförsnävning.
Du skrev att du inte vill ha klitoris blottad-var det så mycket kirurgen ville ta bort eller är det en egen tanke? Jag tänker att de lämnar kvar tillräckligt för att täcka?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

POF-feedback