Annons

Ögonlocksplastik, Juvéderm mar 2017 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - Kitty72

Bild för Kitty72
Kitty72

3 barn, 45 år, 156 cm, 49 kg

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 1 mars, 2017

Igår gjorde jag en övre ögonlocksoperation på Gerlee. Jag vågade mig på att köpa detta erbjudande från letsdeal och många var skeptiska till detta.
Jag tror faktiskt att det uppkommer lite "skitsnack" och många avråder från att köpa på letsdeal men mycket pga att det är så hård konkurrens. Självklart finns det säkert bluffgrejer och man ska kolla upp kliniken man ska göra det på men ser inget fel i att köpa deals annars.

Jag var iallafall verkligen supernervös och även tveksam till om jag egentligen borde göra operationen eftersom mina problem inte var så stora.
I mitt fall hade jag ingen hängande hud utan det var enligt dr Gerlee fettkuddar som samlats med tiden och varje morgon så var jag jättesvullen. Denna svullnaden försvann dock under dagen eftersom vätskan i kroppen efter att ha legat ner försvann.
Så jag var som sagt inte helt säker men kom dit kl 8.00 och var mer eller mindte inställd på att inte göra det.
Jag fick ett fantastiskt bemötande av både receptionisten som tog med mig upp till opsalen och av operationssjuksköterskan som mötte mig.
Jag hade duschat med descutan både kvällen innan och på morgonen så fick byta om till oprock och mössa och invänta doktorn.
När han kom in började han nästan skratta av mitt superuppstressade tillstånd men lyssnade lugnt och tålmodigt.
Han visade mig återigen hur han tänkt göra med mina ögon och sa även att när man tar bort det fettet som sitter bakom så behöver man bara göra det en gång och lugnade mig också angående min oro att jag gjorde det i onödan
Jag hade tidigare bestämt att jag skulle lägga in juvederm voluma för att få lite kindben och lyfta så vi började med detta.
Har gjort det en gång tidigare men tyckte att Marcus var bättre, han kollade verkligen var han skulle fylla ut och klämde och ritade upp och lade det sen djupt så att det skulle bli ett lyft för nedre delen av ansiktet.
Väl klara med det fick jag lite lugnande med sederande effekt och sen ritade doktorn och gav mig bedövning.
Allt gick verkligen jättefort och jag kände ingenting. Man kunde höra när han skar/klippte och brände men det var inget som jag tyckte var obehagligt. Sist så sydde han ihop och sen fick jag kalla kompresser på och rullades in i ett annat rum där jag fick vila.
Åkte hem kort därefter och kände mig superpigg, hade lite ont när bedövningen släppte men räckte att ta panodil.
Innan jag åkte hem fick jag självklart kolla hur det såg ut och sen fick jag information och papper om skötsel nu efteråt.
Var förvånad över hur lite svullet det var, jag hade googlat massor och var rädd att jag knappt skulle kunna öppna ögonen men så var det inte gör mig iallafall.
Höll mig stilla och sov med huvudet så upprätt som jag kunde och var beredd på att det skulle se illa ut idag eftersom jag hört att dagarna efteråt är värst men till min förvåning så var det inte alls mycket värre än igår.
Ser redan att det ser fint ut och trodde inte det skulle bli sån skillnad. Ser fram emot slutresultatet :-)

2018, mars 23 - 18:52
Tiina-69
Bild för Tiina-69
 Offline
Senast sedd: 1 år 11 månader sedan
Brons
Medlem: 2018-01-17 19:35

Hur mycket hud tog han bort?

2019, juli 17 - 22:23
Kaninen3
Bild för Kaninen3
 Offline
Senast sedd: 6 månader 3 veckor sedan
Brons
Medlem: 2019-07-17 21:22

Hej! Hur har det gått är du fortfarande nöjd?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons