Annons

Smartlipo (Laserfettsugning) apr 2018 - Laser o Estetik - Uppsala Vilyam Melki - H.F.T

Bild för H.F.T
H.F.T

2 barn, 38 år, 170 cm, 80 kg

Har gjort smartlipo av insida lår+knä (4/4)
Och Skintightening på Laser&estetik Uppsala hos Vilyam Melki.

Planer att snygga till tuttarna när amningen är klar

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 4 april, 2018

Efter att återigen vid graviditet ha svällt upp som en hormonballong (från strl S till XL) så beslutade jag mig för att genomföra en fettsugning. Efter min första graviditet ledde övervikten till en ätstörning som tog mig många år att ta mig igenom så det ville jag inte utsätta mig för en gång till... Nu när jag vid min andra graviditet svällde upp på exakt samma vis så avvaktade jag två månader för att se om kroppen ville samarbete den här gången men det ville den inte.. Trots hård träning så gick jag inte ner ett gram..

Jag kollade snabbt runt på nätet och hittade behandlingen Smartlipo som lät som det skulle passa mig & hittade även bra resensioner om kliniken och läkaren i fråga.. Jag skickade iväg ett mejl med bilder och Vilyam ringe upp mig samma kväll. Samtalet kändes väldigt bra & jag upplevde att han förstod exakt vad jag var ute efter och vi bokade in en tid direkt. Den 4/4 var det dax, 3 månader efter förlossning.

Kl 14:00 den 4:e skulle ingreppet starta och vi var på plats ca 30 min innan (jag, sambon & bebis).. Efersom jag ammar så avstod jag från den morfinbaserade smärtlindringen och valde endast alvedon som lindring, fick även en lugnande tablett eftersom området kring knäna är så oerhört känsligt så det behövs tydligen.

Därefter började Vilyam att märka upp områdena som skulle sugas och vi diskuterade oss fram till en bild som överensstämde med både vad han tyckte och som passade mina förväntningar på ingreppet.

2019, januari 1 - 00:10
Elinta
Bild för Elinta
 Offline
Senast sedd: 2 månader 1 vecka sedan
Brons
Medlem: 2018-12-31 06:53

Hej
Hur var din återhämtning? Hade du ont? Hur snabbt blev du återställd? Nöjd?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!