Annons

Smartlipo (Laserfettsugning) apr 2020 - MAS - Malmö Akademiska Sjukhus - Malmö * - Fett2020

Bild för Fett2020
Fett2020

<3

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
onsdag, 22 april, 2020

Område: Fettsugning mage, över och under , sidor midja samt flanker i sidan.
Klinik: Adonis Sweden
Plastikkirurg: Hassan Baderkhan

Fettsugning av magen....var det ens ett alternativ. Hur 17 får man bort det där extra man misskötts sig med. 50 år, klimakterie och inget händer vare sig när jag går eller försöker mig på dieter. Tröstlöst och kanske lite otålig på resultat.

Googlade och googlade...allt låter ju bra i skrift . Så svårt att välja då alla kliniker förstås vet att skriva rätt saker men hur blir det på riktigt . Det finns ju ingen återvändo.

Hittade en klinik utanför Stockholm som hade lite mer "naturliga bilder" på en mer kurviga kroppar..lite mer som jag. Med foton efter och inte lånade foton eller foton efter flera op och flera år . Ringde kliniken och funderade på resan och hur pigg man är efter. Ringde även några andra kliniker samt dietist ( som jag tänkte kunde vara bra att tala med efteråt) men upptäkte att plastikkirurgen även arbetade i Stockholm. Eftersom det kändes mest naturligt för mig bokades in ett möte på kliniken för att höra hur det var där.

Urgulliga , omhändertagna. Visade hela kliniken, uppvakningsrum ( de gör även i lokalbedövning) , op rum osv . Gick igenom hur det fungerar. Vad jag kunde räkna med rent kroppsligt. Eftervård osv. Känndes så bra som möjligt. Hade tänkt gör adet i lokalbedövning men då jag hade en hel del att ta bort rekomenderade de narkos. Läskigt ! har aldrig gjort det och var mer rädd att inte vakna än själva ingreppet. Valde det ändå till trots.

På själva op dagen ( fastat innan och tvättat mig kvällen innan och samma morgon med svamparna som de sa att jag måste använda) blev jag visad min uppvakningsplats innan. Fick ett eget skåp och fick byta om. Kirurgen kom in oc vi geick igenom igen . Fotade och ritade upp områden på kropp.Fick en lugnande tablett och fick krypa ner en kort stund och vila innan det var dags. ( Op innan gick över tiden något). Narkosläkaren kom in innan och gick igenom vad vi skulle göra. Just ja , fick också pencillin och ngt förtunnande tror jag att det var.

Sedan in på op.Alla i rummet var så noga med att hälsa och säga välkommen och att allt ska gå bra. Jättegulliga. Det var nog vad jag behövde =). På med elektroder, kanyl mm och så narkos. Vet att jag tänkte...hm ...märker ju ingenting av narkosen. Borde jag säga ngt ? sitter den inte lite snett ? funderade en kort stund på det och sedan var jag helt plötsligt borta ...haha..helt sjukt.

Vaknade sedan på uppvaket i sängen, påklädd i kompressionsplagg och nerbäddad med täcke. De väkte mig och frågade hur jag mådde. Var supertrött men ingen smärta och jäkligt förvånad och glad över att jag levde ..haha. De hade också ringt min man så att han han köra dit och var klar så han satt i rummet när jag vaknade. Jätteskönt ! Frös som en hund, förmodligen lite urrig fr narkos. Fick ett till täcke, en tablett som skulle räcka den kvällen, fick vätska i form av dropp och blev då varm igen. Sedan serverade de varm soppa ..( de ville mata mig ..haha) . Kännde mig helt ok faktiskt och gick sedan upp på toa. De gick med =) då de sa att man kunde bli yr efter så de ville inte att jag var själv. Allt gick bra. Kirurgen kom in och visade bilder, gick igenom vad han gjort och hur mycket som tagits bort. Sedan kom narkosläkaren och pratade en stund och kollade läget innan hon gick hem och sedan kom alla i turordningoch sa hej då innan de gick hem. ( jag var sista patient på dagen) . Klädde på mig och samlade ihop mitt och åkte sedan hem med en massa råd och med min man. Somande i bilen på väg hem ca 40 min och somnade direkt i sängen när jag kom hem...haha...lite slut kanske även om jag kände mig helt ok . Pigg dagen efter..åt lite soppor, yougurt osv under dagen. Tog någon alvedon och vilade. Dagen efter gick jag lite mer här hemma och försökte göra ngt men vilade i soffan med Netflix en del. Dag tre gick ja ut på prommis och gick sedan ett par gånger på prommis följande två dagarna som var helg. Opererade mig på onsdagen och på måndagen jobbade jag igen. ( mycket skrivbordsjobb förstås ) .

Hadde gördeln i 1 vecka konstant innan första duschen. Var så spännande att ta av och se resultat. Ja..en bit på väg alltså . Amazing ! redan nöjd där ...haha....allt är förstås bättre än innan ;-) . För varje gång jag duschar och kikar på hur jag ser ut så har det blivit ännu bättre hela tiden. Så jäkla nöjd ! Mycket pengar för mig men ärligt så känner jag att det är värt varje krona. Kan inte komma ihåg när jag var så nöjd med min kropp. Tom andra områden ser bättre ut nu..haha.. Kikar i spegel och är helt förundrad över vilken siluett jag har . Smygprova klänningar som jag inte kunnat ha på länge. Känner mig assnygg !

Har nu haft efterbesök hus kirurgen . Allt var bra, tog stygnen och fortsätter nu att gå och väntar på kommande resultat då det fort blir bättre och bättre. Alla jag mötte på kliniken stannade till och ville veta hur jag mådde och hur det gått för mig. Det är en liten klinik men jag är glad över mitt val och skulle välja samma igen. Det har nu gått två veckor. Fantastiskt !

Lycka till !

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons