Annons

Uttag av implantat mar 2019 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - TimeForChange

Bild för TimeForChange
TimeForChange

39 år, inga barn.
Strl före op: A/B cupa (ojämn storlek på brösten)
Strl efter op: C cupa (nu är de D-cupa pga. viktuppgång och ålder)
Opererade mig på Lidingökliniken
Har 450cc och 400cc anatomiska Cristalin Vertex (tror det stavas så) och inga komplikationer.
Framtidsplan: Att ta ut implantaten och göra ett lyft & ev. en liten fettransplantation
12/3 2019 Proforma Clinic: Uttag implantat/Explantation

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 12 mars, 2019

Tisdagen 12/3 07:45 infann jag mig på Proforma Clinic i Stockholm. Jag var inte nervös för operationen direkt utan mer för hur jag skulle må efteråt, tillhör dem som mår sådär fantastiskt dåligt efteråt. Pratade först med narkossköterskan som var/är helt fantastisk och tillmötesgående, vi gjorde upp en plan att vänta med morfin tills efter OP utifall jag skulle behöva det då. Sedan fick jag träffa Dr. Gribbe och han klämde lite och ritade ett streck på mig. Därefter var det dags för OP. här gick det fort, jag han knappt lägga mig ned innan narkos och syrgas va i systemet.

Jag vaknade upp med ett ryck, pga. att jag hade något i näsan som jag slet ut och sköterskan försökte få tillbaka medans jag i ren panik viftade omkring mig innan jag hörde narkossköterskan säga till sköterskan som höll fast mig att jag var desorienterad. Sköterskan förklarade då vart jag var och vad som skett och att jag skulle ha den där saken i näsan =)))

Efter en stund blev jag rullad in på rummet, och de kom in med fika, dricka och kaffe <3 Dr. Gribbe kom in och berättade att allt hade gått galant, implantaten hade varit hela och kapslarna var jättefina trotts sina 18 år så de fick vara kvar (kapslarna alltså).

Så jag spenderade resten av dagen med att fika och titta på TV...och sova. På eftermiddagen vid 16-tiden var det dags att ta en taxi till flygplatsen och det va skönt att komma hem och få sova i sin egen säng. Jag har inte haft ont alls, det bara drar i stygnen. Men det pirrar och kliar lite i brösten men det är ok. Det är skönt att inte ha ont längre pga. implantaten, nu behöver bara allt läka och dra ihop sig, väntar med spänning på hur slutresultatet kommer att bli.

2019, april 30 - 07:40
Klubben
Bild för Klubben
 Offline
Senast sedd: 5 dagar 21 tim sedan
Brons
Medlem: 2019-02-06 20:08

Spännande! Vill gärna följa ditt resultat

Har precis själv tagit ut 17 år gamla trasiga implantat men valde att sätta in nya..

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons