Annons

Bröstförstoring

Ristest

Ristest är ett test som man kan göra hemma för att få en uppfattning om vilken storlek på implantaten man bör ha för att få en viss storlek på brösten.

Hur gör man ristest:

Implantatstest, ricetest
Sv
12405

Muskelpåverkan

Främst vid placering av implantat bakom bröstmuskeln, kan man råka ut för att muskeln drar påtagligt i implantatet då man spänner den.
Detta fenomen kan vara alltifrån "bara" irriterande för en själv, eller synligt för vem som helst - då brösten rent av deformeras vid muskelspänning kallas det "Muscle Flex Deformity", på POF ofta förkortat MFD.

Sv
11900

MFD - Muscle Flex Deformity

Främst vid placering av implantat bakom bröstmuskeln, kan man råka ut för att muskeln drar påtagligt i implantatet då man spänner den. Detta fenomen kan vara alltifrån "bara" irriterande för en själv, eller synligt för vem som helst - då brösten rent av deformeras vid muskelspänning kallas det "Muscle Flex Deformity", på POF ofta förkortat MFD. Se gärna artikeln under menyn Artiklar, som handlar om komplikationer vid bröstförstoring. Där finns även bilder och videos.

Sv
11810

Läckage/ruptur

Läckage av saltlösning kan ske från koksaltsimplantat, ofta beroende på en läckande ventil eller en skada på implantatets hölje, med delvis eller fullständig kollaps av implantatet. Dessa är dock ovanliga i Sverige nuförtiden. Vid ruptur hos ett silikonimplantat, är dessa idag gjorda av fast gelé som inte rinner, ungefär som geléhallon. 

Sv
11660
Annons
Annons

POF-feedback