Annons

Bröstförstoring feb 2014 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Peter Zachrisson - Kt91

Kt91's picture
Kt91

22år, 158 cm , 51kg
Strl före op: 75b

Konsultation 3/2 Peter Z, Art Clinic
Op 17/2 Peter Z, Art Clinic
Anatomiska bakom 410cc 13cm bredd

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 17 February, 2014

(Varning för känsliga/nervösa tjejer som skall opereras)

Hej tjejer! 

Det har nu gått lite över två veckor sedan jag gjorde min bröstförstoring så
nu känner jag mig redo för att dela med mig av min berättelse, vill dock varna alla känsliga
som skall opereras. Kanske inte den mest uppmuntrande berättelsen.
 
17/3 Körde min mor mig till kliniken, min tid var kl 10.00.
När jag väl var där och hade checkat in så fick jag reda på att ena narkosläkare var sjuk så dem hade bara
en vilket gjorde att allas operationer den dagen fördröjde. Min tid blev istället 13.30. Under väntan hade jag bytt om till deras morgonrock och låg inne på mitt rum i sängen och tittade på tv. I samma rum var det även en annan tjej som skulle opereras innan mig. Timmarna gick och jag blev allt mer och mer nervös. Sedan kom sköterskan och jag fick dropp för att stilla hungern sen lite tabletter mot illamående.
Min läkare kom och tog foton samt ritade på mig. Tjejen bredvid mig opererades och när hon väl kom tillbaka var det min tur!
Jag kommer ihåg att jag var så sjukligt nervös när jag gick med min narkosläkare till operationssalen. Det kändes som att man skulle dö? tankarna var överallt. Fick hoppa upp på sitsen och lägga mig ner med armarna utåt. Narkosläkaren pratade med mig samtidigt som han började lägga i sömnmedlet i min arm..
Jag kommer ihåg att det var en sån obehaglig känsla i armen, det kändes helt fel. Jag minns att jag blev så rädd och nervös och sa till läkaren att det känns konstigt, det värker i armen?!
Han svarade lugnt att det kan kännas så..helt normalt.
Sen kommer jag ihåg att jag blev så trött och somnade :)
 
Vaknade upp i rummet. Kommer inte alls ihåg hur jag kom hit. Det första jag gjorde var att ringa min Sambo och min mor för att berätta att jag hade vaknat! ;) Så att dem inte skulle oroa sig. Sen somnade jag om på nytt..sov två timmar sedan vaknade jag igen. Då var jag hungrig.
Bad om att få frukost vilket jag sen fick. Kikade på brösten (såg så läskigt ut med all tejp runt om). Kommer ihåg att tjejen bredvid mig hade väldigt ont efter sin operation. Hon led och ville ha tabletter mot det. Jag själv var hur pigg som helst, som om jag inte hade opererat mig ungefär.
Sköterskerna blev väldigt paffa att jag var såpass pigg och kry så snabbt efter.
Fick faktiskt åka hem bara några timmar efter min operation. 
 
Väl hemma var jag hur pigg som helst. (var nog väldigt hög på morfin)
Käkade och mådde prima!
Under natten vaknade jag till och hade fruktansvärt ont i brösten och min rygg!!! 
Försökte komma upp ur sängen vilket var ännu värre, det gjorde så satans ont! När jag väl kom upp tog jag värktabletter och morfin så somnade jag om. 
På morgonen där började jag må illa..efter frukosten sa det bara urk.
Jag spydde konstant. Det kunde ta 15min tills att jag spydde igen. 
Tappade räkningen efter 14 gånger (skojar verkligen inte!) Och tills slut hade jag knappt något att spy upp så det var bara grönt?. Min mamma blev så orolig att hon ringde kliniken. Dem sa att det kunde vara morfin tabletterna och bad mig att sluta. Så jag slutade ta dem dagen efter min operation. Jag spydde ändå hela natten lång (antar att det satt i).
 
Tredje dagen var mycket bättre, ingen spya tack gode gud! Jag tog heller inga värktabletter (inga alls!)
Så jag fick stå ut med min hemska smärta och tryck i brösten. Men jag vågade verkligen inte ta tabletterna ifall jag skulle spy igen. Hade vätskebrist efter all spya så var för svag för att äta och vara normal. Fick dricka en massa vätskeersättning. Natten var hemsk, ryggen gjorde ont. Jag halv låg i en fotölj.
Jag hatade det. Jag ångrade min operation, jag mådde piss!
 
Dagarna gick och det blev lättare att sova. Köpte voltaren gel vilket faktiskt hjälpte mycket med min rygg.
 
Nu har det gått över två veckor och jag kan vara helt normal igen.
Jag sover bra om nätterna (ligger fortfarande på rygg) och jag har en stor kudde under knäna. Men jag vaknar inte var tredje timme som förut. Nu sover jag ut :)
Det gör inte heller ont i brösten. Inget tryck heller. Jag kan röra mina armar, jag duschar som vanligt. Oh allt är så himla mycket bättre! :D jag känner mig sååå nöjd med brösten. Är inte längre nere och ångrar inte min operation. Är så glad att dem hemska veckorna är över!!! 
 
Jag ska försöka lägga upp bild med i framtiden. 
Kram!
2014, March 11 - 14:25
Flandra
Flandra's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Silver
Joined: 2014-03-04 21:54

Vad tråkigt att du råkade ut för detta! Låter inte alls roligt att behöva må illa hela tiden och inte kunna ta värktablett mot det, men skönt att det gått över nu. Kan tänka mig att man kan vara känslig mot morfinet.. hoppas att jag inte är lika känslig! Men det verkade gå bra för dig med smärtan osv direkt efter operationen iallafall :) Hur känns det nu när det gått lite tid sen operationen?? 

2014, March 19 - 21:36
Kt91
Kt91's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-01-06 13:17

Flandra wrote:

Vad tråkigt att du råkade ut för detta! Låter inte alls roligt att behöva må illa hela tiden och inte kunna ta värktablett mot det, men skönt att det gått över nu. Kan tänka mig att man kan vara känslig mot morfinet.. hoppas att jag inte är lika känslig! Men det verkade gå bra för dig med smärtan osv direkt efter operationen iallafall :) Hur känns det nu när det gått lite tid sen operationen?? 

Ursäkta för sent svar. Har inte varit inne här på ett tag :)
Efter två veckor kändes det okej och nu efter fyra veckor känns det helt underbart! :-)

2014, March 20 - 17:23
Flandra
Flandra's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Silver
Joined: 2014-03-04 21:54

Ingen fara!! :) Härligt att de lagt sig nu och allt e som vanligt för dig igen :)!

Annons
Annons
Annons
Annons