Annons

Operationsberättelser

Sök i texterna
Sök POF-medlem
Bild för elegantmachine
elegantmachineOperation/Behandlingsdatum: 
2019-05-04
Operationsberättelse: 

Då är det dags för mig att redovisa för min upplevelse.

Jag har velat göra bröstförstoring sedan jag var 13-14, så det är väldigt lång tid.
Började spara ihop till operationen i januari.
Första konsultationstid var 27/2, där vi kom fram till 325ml mentor HP under muskeln.
Vid andra konsultationen 27/3 ändrade vi till 350ml istället.


Bild för Alexandra9194
Alexandra9194


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-05-02
Operationsberättelse: 

Hej alla goa & glada, blivande tuttlisor!

Jag tänkte faktiskt dela med mig av hela min resa genom min bröstförstoring, dvs om hela verkligheten innan, under och efter operationen! Jag tycker att det saknas många sådana här berättelser & jag hade själv uppskattat om det fanns för mig att läsa innan, för man har ju SÅ många frågor & funderingar! Även rädslor.


Bild för panpan
panpanOperation/Behandlingsdatum: 
2019-04-30
Operationsberättelse: 

Idag kl 09 infann jag mig på kliniken. Ny duschad med descutan efter konstens alla regler.
Givetvis hade jag vaknat med ont i halsen ocha känslan av en klump som satt i vägen när jag skulle svälja. Detta gjorde mig lite orolig med måste jag erkänna. Jag är nästan aldrig sjuk. Drack lite varmt Tea för att se om det skulle bli bättre. Lite kanske det blev. Kände mig utvilad för jag hade sovit riktigt bra. Var faktiskt inte orolig över huvudtaget.


Bild för _Julle_
_Julle_


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-04-29
Operationsberättelse: 

Min resa började för lääääänge sedan. Mitt intresse för större bröst har funnits sen tonåren men blev mer uppenbar när jag var gravid och hade fått stora härliga C kupor. Tyvärr så försvann dom plus lite till när barnet hade ammat färdig. Så ifrån liten B kupa till knappt AA så började min resa att planeras. MEN, jag hade inge pengar. Så efter ha sparat och jobbat i flera år så hade jag helt plötsligt pengarna där på kontot. Så hösten 2018 började jag läsa runt. Bokade tid i Januari 2019 hos Proforma för en konsultation. Åkte upp dit i all hemlighet. Bestämdes att jag skulle ha 275 cc.


Bild för TyTy
TyTy


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-04-11
Operationsberättelse: 

Här kommer en sammanfattning av min operationsdag (samt info om tiden efter), som verkligen var en fantastisk upplevelse för mig!

Kom in till kliniken lite innan 09.15 och blev snabbt visad till mitt rum, som jag fick ha för mig själv.
Fick byta om till trosor, morgonrock och tofflor och hänga in mina kläder och väska i garderoben.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-04-09
Operationsberättelse: 

Hade konsultationen hos Mattias Elmér på Nordiska Kliniken och han var helt fantastisk! Självklart var det han som skulle operera mig :) Jag valde att göra bröstlyft med implantat då pga amning har dom blivit väldigt lösa och tomma. Och inte alls stora, därför ville jag förstora dom samtidigt. De implantat jag valde var Motiva Ergonomix Demi 300cc, och det blev precis som jag tänkte mig.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-03-14
Operationsberättelse: 

Klockan 8:00 skulle jag vara på Carlanderska för inskrivning 14/3-19.
Kom upp snabbt på pre op där jag fick byta om, få lite mediciner och dropp. Tyvärr är jag svårstucken så narkos fick komma och inte heller dom lyckades. Fick läggas med varma filtar och påsar över händerna så fick de till slut in en nål i handen. Efter ca 1 timme kom
Fredrik som skulle operera mig, han målade på magen och vi gick igenom det vi kommit överens om.


Bild för Lolitamin
Lolitamin


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-03-14
Operationsberättelse: 

Jag hade tid kl. 10:00 och var på kliniken runt 9:00
Efter en liten stund i väntsoffan fick jag gå till oklädningsrummet. Där fick jag ett skåp att hänga av mig i, morgonrock, tofflor och operationsmössa. Efter några minuter kom en sjuksköterska och gav mig några tabletter, (alvedon långtidsverkande morfin och en lugnande). Fick då reda på att Mattias skulle bli något sen.


Bild för TimeForChange
TimeForChange


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-03-12
Operationsberättelse: 

Tisdagen 12/3 07:45 infann jag mig på Proforma Clinic i Stockholm. Jag var inte nervös för operationen direkt utan mer för hur jag skulle må efteråt, tillhör dem som mår sådär fantastiskt dåligt efteråt. Pratade först med narkossköterskan som var/är helt fantastisk och tillmötesgående, vi gjorde upp en plan att vänta med morfin tills efter OP utifall jag skulle behöva det då. Sedan fick jag träffa Dr. Gribbe och han klämde lite och ritade ett streck på mig. Därefter var det dags för OP. här gick det fort, jag han knappt lägga mig ned innan narkos och syrgas va i systemet.


Bild för Snöflinga123
Snöflinga123


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-03-11
Operationsberättelse: 

Nu har jag gjort min bröstoperation, det känns fortfarande rätt overkligt. Tiden fram till operationen kändes så långsam men nu i efterhand känns det som att allt gått så himla fort.


Bild för Sus1972
Sus1972


Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-26
Operationsberättelse: 

Snart ett dygn efter operationen och mår rätt bra.

Jag bestämde mig för ca sju år sedan gatt göra en bukplastik eftersom min mage var en stor degklump med överhäng av hud efter tre graviditeter och stora viktföräbdringar under hela mitt liv men det har inte blivit av att boka innan.


Bild för Jen78
Jen78Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-25
Operationsberättelse: 

Hej!
För 12 dagar sedan gjorde jag en bröstförminskning+lyft.
Kvällen innan fick jag tvätta mig med Descutan, likadant på morgonen ( operationsdagen). Behövde EJ tvätta håret med Descutan vilket jag är glad för!
På självaste operationsdagen skulle jag infinna mig 6.30 på Plastikakademin i Linköping så blev en riktigt tidig morgon. Var mer än nervös och kände nästan för att avboka alltihop, haha!Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-20
Operationsberättelse: 

Ligger hemma och myser med massa fluffiga kuddar bakom ryggen och en gosig nackkudde som skönt stöd, doftljus och lyssnar på relax musik och det har gått 9 timmar sedan min operation på Nordiska kliniken och mår toppen nästa oförskämt bra.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-20
Operationsberättelse: 

Onsdag den 20/2 kl: 11:00 var det ÄNTLIGEN dags för mig att gör bröstförstoring och ett lollipop lyft.
Jag har i många år följt denna klinik och deras kirurger. Jag var först bestämd att ta Örjan men efter att ha sett Daniels arbete så ändrade jag mig till att ta honom. Man ser att dom gör två olika "typer" av bröst. Daniels typ gillar jag absolut bäst. Jag skulle bara kunna ha gjort förstoring men för att det skulle bli optimalt så var ett lyft bäst.


Bild för SandraM
SandraM


Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-12
Operationsberättelse: 

12/2 - 2019
Vaknade runt kl 8 på morgonen. Låg och drog mig en stund i sängen innan jag tog mig upp för att göra min tredje och sista dubbeldusch med Descutan. Efter duschen satte jag på mig rena kläder och kontrollerade att jag hade packat ner allt jag ville ha med mig till kliniken. I väskan hade jag med mig extra underkläder, en tidning att läsa, en banan, lite nötter, tofflor och en mobilladdare (lustigt nog kom jag inte att använda mig utav något av detta).Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-12
Operationsberättelse: 

Tisdagen den 12/2 var det min tur att operera min diastas och förstora brösten. Jag har velat göra operationen i ca 3 år, men planerat för det sen i somras. Var på konsultation i oktober och bokade då in operation i februari. Min kirurg blev Riikka Veltheim. Hon är så proffsig och vänlig, enligt mitt intryck. På Akademikliniken har de 7 operationsrum och de gör i snitt drygt 20 operationer om dagen.


Bild för Frida123
Frida123


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-11
Operationsberättelse: 

Den 11 februari var det äntligen dags för mig att göra en bröstförstoring. Jag hade tänkt på operationen under många år efter att jag under tonåren gått ner väldigt mycket i vikt och mina bröst försvann, när jag sedan gick upp i vikt igen var jag inte längre nöjd med mina bröst och fick komplex över dom. Därav att jag valde att göra operationen.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-08
Operationsberättelse: 

Kl 06.45 Var så nervös när jag tog hissen upp till våning 6 som var för op. Tänkte för mig själv, shit nu är det dags äntligen min tur. Möts av en trevlig receptionist som visar mig vart jag ska vänta. Hinner sitta ner ca 5min innan dom visar mig vart jag ska byta om och ta på mig dom snygga opkläderna. Ställer mig inne i ombytningsbåset och gör en liten kort snapfilm till mina 3 bästa vänner som vet om att jag ska opereras. Går på toa och kissar å sedan får jag ligga i ett dubbeltum å vänta på sköterskan som ska sätta nål i armen och ge mig lungnade tabletter.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-07
Operationsberättelse: 

Hej på er! Nu är det dags för min berättelse! :)

Kvällen innan op tvättade jag mig med hibiscrub (inte håret) samt kroppsdusch på morgonen.
Jag sov som en stock på mage/sida hela natten haha.

Har ALLTID haft stora bröst som är i vägen och inte sitter på plats, alltid fått ont av bh, bikinis osv osv... förminskning ca 300cc per bröst samt lyft och förstoring för att få tillbaka min volym i FAST form.


Bild för mammazita
mammazita


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-07
Operationsberättelse: 

Här kommer min operationsberättelse. Om det är något som ni undrar så får ni gärna fråga, kan vara så att jag glömt något..!
Jag valde att göra min bröstförstoring på Nordiska Kliniken i Stockholm och min kirurg var Mattias Elmér. Jag är ganska smal och liten och mina bröst är väldigt platta och lite lösa efter amningen, så det jag ville ha var naturliga bröst och inte så stora. Har velat göra brösten länge men sedan fick jag barn och då blev det inte av..


Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!