Annons

Operationsberättelser

Sök i texterna
Sök POF-medlem
Bild för Lolitamin
Lolitamin


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-03-14
Operationsberättelse: 

Jag hade tid kl. 10:00 och var på kliniken runt 9:00
Efter en liten stund i väntsoffan fick jag gå till oklädningsrummet. Där fick jag ett skåp att hänga av mig i, morgonrock, tofflor och operationsmössa. Efter några minuter kom en sjuksköterska och gav mig några tabletter, (alvedon långtidsverkande morfin och en lugnande). Fick då reda på att Mattias skulle bli något sen.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-03-14
Operationsberättelse: 

Klockan 8:00 skulle jag vara på Carlanderska för inskrivning 14/3-19.
Kom upp snabbt på pre op där jag fick byta om, få lite mediciner och dropp. Tyvärr är jag svårstucken så narkos fick komma och inte heller dom lyckades. Fick läggas med varma filtar och påsar över händerna så fick de till slut in en nål i handen. Efter ca 1 timme kom
Fredrik som skulle operera mig, han målade på magen och vi gick igenom det vi kommit överens om.


Bild för TimeForChange
TimeForChange


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-03-12
Operationsberättelse: 

Tisdagen 12/3 07:45 infann jag mig på Proforma Clinic i Stockholm. Jag var inte nervös för operationen direkt utan mer för hur jag skulle må efteråt, tillhör dem som mår sådär fantastiskt dåligt efteråt. Pratade först med narkossköterskan som var/är helt fantastisk och tillmötesgående, vi gjorde upp en plan att vänta med morfin tills efter OP utifall jag skulle behöva det då. Sedan fick jag träffa Dr. Gribbe och han klämde lite och ritade ett streck på mig. Därefter var det dags för OP. här gick det fort, jag han knappt lägga mig ned innan narkos och syrgas va i systemet.


Bild för Snöflinga123
Snöflinga123


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-03-11
Operationsberättelse: 

Nu har jag gjort min bröstoperation, det känns fortfarande rätt overkligt. Tiden fram till operationen kändes så långsam men nu i efterhand känns det som att allt gått så himla fort.


Bild för Sus1972
Sus1972


Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-26
Operationsberättelse: 

Snart ett dygn efter operationen och mår rätt bra.

Jag bestämde mig för ca sju år sedan gatt göra en bukplastik eftersom min mage var en stor degklump med överhäng av hud efter tre graviditeter och stora viktföräbdringar under hela mitt liv men det har inte blivit av att boka innan.


Bild för Jen78
Jen78Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-25
Operationsberättelse: 

Hej!
För 12 dagar sedan gjorde jag en bröstförminskning+lyft.
Kvällen innan fick jag tvätta mig med Descutan, likadant på morgonen ( operationsdagen). Behövde EJ tvätta håret med Descutan vilket jag är glad för!
På självaste operationsdagen skulle jag infinna mig 6.30 på Plastikakademin i Linköping så blev en riktigt tidig morgon. Var mer än nervös och kände nästan för att avboka alltihop, haha!Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-20
Operationsberättelse: 

Ligger hemma och myser med massa fluffiga kuddar bakom ryggen och en gosig nackkudde som skönt stöd, doftljus och lyssnar på relax musik och det har gått 9 timmar sedan min operation på Nordiska kliniken och mår toppen nästa oförskämt bra.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-20
Operationsberättelse: 

Onsdag den 20/2 kl: 11:00 var det ÄNTLIGEN dags för mig att gör bröstförstoring och ett lollipop lyft.
Jag har i många år följt denna klinik och deras kirurger. Jag var först bestämd att ta Örjan men efter att ha sett Daniels arbete så ändrade jag mig till att ta honom. Man ser att dom gör två olika "typer" av bröst. Daniels typ gillar jag absolut bäst. Jag skulle bara kunna ha gjort förstoring men för att det skulle bli optimalt så var ett lyft bäst.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-12
Operationsberättelse: 

Tisdagen den 12/2 var det min tur att operera min diastas och förstora brösten. Jag har velat göra operationen i ca 3 år, men planerat för det sen i somras. Var på konsultation i oktober och bokade då in operation i februari. Min kirurg blev Riikka Veltheim. Hon är så proffsig och vänlig, enligt mitt intryck. På Akademikliniken har de 7 operationsrum och de gör i snitt drygt 20 operationer om dagen.


Bild för SandraM
SandraM


Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-12
Operationsberättelse: 

12/2 - 2019
Vaknade runt kl 8 på morgonen. Låg och drog mig en stund i sängen innan jag tog mig upp för att göra min tredje och sista dubbeldusch med Descutan. Efter duschen satte jag på mig rena kläder och kontrollerade att jag hade packat ner allt jag ville ha med mig till kliniken. I väskan hade jag med mig extra underkläder, en tidning att läsa, en banan, lite nötter, tofflor och en mobilladdare (lustigt nog kom jag inte att använda mig utav något av detta).


Bild för Frida123
Frida123


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-11
Operationsberättelse: 

Den 11 februari var det äntligen dags för mig att göra en bröstförstoring. Jag hade tänkt på operationen under många år efter att jag under tonåren gått ner väldigt mycket i vikt och mina bröst försvann, när jag sedan gick upp i vikt igen var jag inte längre nöjd med mina bröst och fick komplex över dom. Därav att jag valde att göra operationen.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-08
Operationsberättelse: 

Kl 06.45 Var så nervös när jag tog hissen upp till våning 6 som var för op. Tänkte för mig själv, shit nu är det dags äntligen min tur. Möts av en trevlig receptionist som visar mig vart jag ska vänta. Hinner sitta ner ca 5min innan dom visar mig vart jag ska byta om och ta på mig dom snygga opkläderna. Ställer mig inne i ombytningsbåset och gör en liten kort snapfilm till mina 3 bästa vänner som vet om att jag ska opereras. Går på toa och kissar å sedan får jag ligga i ett dubbeltum å vänta på sköterskan som ska sätta nål i armen och ge mig lungnade tabletter.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-07
Operationsberättelse: 

Hej på er! Nu är det dags för min berättelse! :)

Kvällen innan op tvättade jag mig med hibiscrub (inte håret) samt kroppsdusch på morgonen.
Jag sov som en stock på mage/sida hela natten haha.

Har ALLTID haft stora bröst som är i vägen och inte sitter på plats, alltid fått ont av bh, bikinis osv osv... förminskning ca 300cc per bröst samt lyft och förstoring för att få tillbaka min volym i FAST form.


Bild för mammazita
mammazita


Behandling: 
Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-07
Operationsberättelse: 

Här kommer min operationsberättelse. Om det är något som ni undrar så får ni gärna fråga, kan vara så att jag glömt något..!
Jag valde att göra min bröstförstoring på Nordiska Kliniken i Stockholm och min kirurg var Mattias Elmér. Jag är ganska smal och liten och mina bröst är väldigt platta och lite lösa efter amningen, så det jag ville ha var naturliga bröst och inte så stora. Har velat göra brösten länge men sedan fick jag barn och då blev det inte av..


Bild för Frallan26
Frallan26Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-06
Operationsberättelse: 

Som jag har längtat efter denna operation!! Bröstlyft/förminskning (asymmetri) och Stor bukplastik med sydda muskler och fettsugning! Första intrycket av Tuve var verkligen fantastiskt! Han är verkligen ett proffs, en konstnär! På konsultationen kände jag mig helt avslappnad trots att jag vantrivdes i min kropp. Låter skumt men det kändes som att jag var en klump lera redo att drejas och skulpteras! Han berättade sakligt men ändå avslappnat vad han själv tyckte och jag bara nickade och höll med!Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-01
Operationsberättelse: 

190201, tidig morgon på tåget till Linköping, jag fick en återbudstid på Plastikakademin så det var inte långt mellan första besök och operation. Såklart väldigt alert, nervös, fokuserad och massor med adrenalin men hade vid konsultation med Gunnar Kratz fått fullständigt förtroende för honom.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-02-01
Operationsberättelse: 

Jag opererade mig hos Patrik Höijer på Nordiska kliniken oktober 2018 och gjorde bröstförstoring med lyft plus bukplastik. Har fött 3 barn så min kropp behövde ett rejält lyft kände jag. Både mina bröst och mage var tunga, hängiga och så degiga att bröstförstoring med lyft och bukplastik var nått jag verkligen ville göra.. gärna samtidigt också så det bara blev en operation.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-01-15
Operationsberättelse: 

Hej!
Idag har jag gjort en Body jet, fettreducering av magen.
Har i många år haft en mage som trots träning vägrat bli plattare. Har dessutom mer fett på ena sidan av magen.
Eller Hade, ska jag säga, för nu är det borta!
Jag är hittills bara supernöjd med allt.
Vaknade från narkosen kl 12 och var hemma igen vid kl 15.
Mår fint, men var jättetrött. Så jag åkte hem och vilade.
Efter vilan nu så har jag ont. Inte så jag är sängliggande, men jag skulle jämföra det med att det känns som ett riktigt djupt sår.
Ömt.


Bild för Nillan_75
Nillan_75


Läkare Terapeut: 


Operation/Behandlingsdatum: 
2019-01-14
Operationsberättelse: 

Fick skjuts med av bil av en vän till kliniken. Skulle vara där 7:30 på morgonen men anmälde mig i receptionen redan 7:10. En sjuksköterska visade mig sedan till rummet, en enkelsal med säng, sänbord och en teve.Operation/Behandlingsdatum: 
2019-01-14
Operationsberättelse: 

14/1 kl 7.30 checka jag in på Akademikliniken i sthlm.
Fick eget rum och byta om. Ssk tog prover och provade ut gördel samt bh. Däreftet kom narkos läkaren och berättade om narkosen.
Sen var det Paolos tur äntligen.
Fick följa med till hans rum. Han ritade upp på mig vart det skulle skäras och sugas.
Fotades ur diverse vinklar och gick sedan åter till rummet. Kort därpå kom natkos ssk och hämtade mig. In på operationssalen. Tvättades av och fick sköna stödstrumpor samt ngn form av sockor som ska hjälpa till att minska risken för proppar.


Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!