Annons

Nytt på POF

6 nya trådar (+ kommentarer)

Nya Trådar

Följ

Hej Alla!

Är nyopererad sen igår på plastikkirurgen kliniken och kan inte vara mer nöjd både med operationen, innan op och post op. Hel nöjd vetkligen!

Ska dra lite kort bakgrund är att jag tidigare haft enormt stora implantat på 925cc ultrahög profil som jag tog bort 2020...

Larose

Hej.
Jag har opererat brösten med 515 cc i augusti och fick ca 3 veckor efter det ett hål i ärret vilket började läcka vätska som i sin tur ledde till att jag åt antibiotika vilket jag gör än idag. Det slutade läcka vätska och jag har inte haft någon infektion men sedan kom det en...

Inajosefina

Hej! Någon som har gjort bukplastik på Akademikliniken av Peter Emanuelsson? Eller vet ni någon annan i stockholmsområdet som är bra på bukplastik?

Ha det fint!

Intevassen

Hej jag läste att någon hade roterande inplantat och jag undrar hur kan man motverka det?
Jag har lagt in anatomiska inlägg på 315cc bakom muskeln. Finns det risk för rotation?
Är det bättre att sova sittandes för att motverka rotation, och isåfall Hur länge? När brukar det "...

Hanniplutt

Hej!

Är nyopererad och allt har gått bra.
Kikade lite under sport bhn och brösten ser helt strutiga ut typ lite konformade med toppiga bröstvårtor 😂
Är detta vanligt?

Någon mer som hade så? Har ej den formen från början. Har ganska runda små bröst från början ej...

Larose

Jag har haft stora besvär med min vänstra inre blygdläpp då den är längre. Jag fick ont vid sex och när jag torkar mig. Kan inte cykla och får rätta till trosorna hela tiden för det skaver. Bokade en tid till Cevita gyn och fick en tid inom en vecka. Var där idag och fick träffa en äldre...

Ruschanna

Antal nya operationsberättelser: 0 st (+ kommentarer)

Operationsberättelser

1 nya kalenderinlägg

Operationskalender

Orsak till klinik/salongsbesök Datum: behandling/operation (om du vet) Operation/Behandling Kliniker och Salonger Läkare el Terapeut Mer information Medlem
Monday, 25 September, 2023

2023 09 25
Kl 9.45 kom läkaren och ropade upp mitt namn i väntsalen.
Vi gick in på kontoret, tog lite förebilder och samtalade lite om vilken storlek jag bestämt mig för och så ritade han upp och mätte brösten.

En stund senare kommer narkosläkaren och ger mig ett antal blandade tabletter och gick igenom ett frågeformulär för att fastställa att jag inte ärit inom de senaste 6 timmarna och för att se om jag hade någon allergi eller liknande.

Sen går vi in i nästa rum där jag får ta av mig alla kläder, sätta på en mössa på huvudet och varma strumpor på fötterna, fick även dra på mig en stödbh som skulle sitta runt höften under operationen. Och såklart den vita skjortan på.

Vi går in i operationssalen och jag får lägga mig under ett värmetäcke. Första sätter dem ett plåster bakom örat för att motverka illamående. Sen sätter dem nålen i armvecket och syrgas och kateter sätts in för att tömma blåsan.

Vaknar sedan upp runt kl 14 och är lite skakig, får lite tabletter och vatten och somnar om.
Vaknar igen vid 15 och sätter mig upp försiktigt i sängen, får min mobiltelefon och skickar till min familj, medans sköterskan kommer med macka och saft och yoghurt.

När jag ätit upp vill jag gå på toaletten och sedan lägger mig igen efter toabesök. Somnar en gång till och vaknar igen runt 16.20 då är det dags att byta bh och lägga om förband och tejp. Sen är jag redo att åka hem kl 18.
Sköterskan följde mig ut till bilen och allting gick jättebra.

Hanniplutt
Annons

Vad betalade du för ditt ingrepp/din behandling?

Vad betalade du för din behandling?

Behandling Klinik och Salong Pris Försäkringar Finansiering Beskrivning Datum för ingrepp/behandling POF-medlem Betyg
Bröstförstoring
Art Clinic - Jönköping
56900 kr
Jag vet inte (om försäkring ingår i det pris jag angett)
Sparade/Egna pengar
Mentor high profile 515 cc bakom muskel. Runda
Tuesday, 8 August, 2023
Inajosefina
5
Your rating: 5
Annons
Annons