Annons

Sök tråd

Sök i trådrubriker
Sök texter i trådstarten (långsam)
Sök i forumavdelning
Sök i taggade forumtrådar
Sök medlem
Titel Del av brödtext Författare Uppdaterad Svar (nya) Taggar Lägg till taggar Följ trådar

Hjälp!
Ska opereras snart och har ännu inte stämt av med mitt jobb att jag behöver vara ledig...
Läser så många olika direktiv, några dagar upp till 2 veckor. Jag har ett kontorsarbete men det är rätt hektiskt och jag behöver verkligen vara på alerten.
Räcker 4 dagar hemma eller...

Lea82
44 min sedan
12

Hej, jag gjorde min bukplastik för 3 dagar sedan. Och jag är totalt livrädd för att gå sönder i princip.
Jag spänner mig och vågar knappt andas, och vet inte hur jag ska våga ta av mig gördeln för att bajsa. Någon som har haft samma rädsla som jag och kan trösta en med några få kloka ord?...

Mathizzle
45 min sedan
0

Har bestämt mig för att göra ett bröstlyft och förminskning och hade inte tänkt att lägga i något men efter konsultation har jag blivit lite osäker. Är nyfiken på att höra hur ni som redan gjort op, upplever resultatet? Tycker ni att brösten blev lagom fasta ändå. Är orolig för att få för stora o...

Cinasus82
2 tim sedan
25

Hej, jag skulle vilja ha era råd gällande en upplevelse jag hade.
Har tidigare gjort fettsugning hos Oya och hon har varit väldigt bra. Men detta besök gick inte som jag hoppats. Hon fokuserade enbart på riskerna och vi pratade knappt någonting om resultatet utan bara allt som kunde gå fel....

Loveit84
2 tim sedan
1

Hade i tisdags en telefonkonsultation med Patrik Höijer för att en gång för alla åtgärda mina bröst. (Tidigare opererad på annan klinik)
Han rekommenderade att byta till mentors nya implantat memorygel xtra , samt att han kommer ta bort kapsel i nedre delen av bröstet för att låta implantat...

MissMc
2 tim sedan
18

Har nu äntligen bokat tid och ska opereras 10/10 på Art clinic. 210 CC framför muskeln. Nervös med taggad! Någon mer som operas i Oktober? Kul att höra om klinik/storlek/tankar osv!

Holliee
2 tim sedan
43

Hej!
På senaste tiden har jag hört om breast implant ilness, bland annat YouTubers som gått ut att de drabbats av det.

Någon av er som har erfarenhet av det? Jag ska opereras snart och börjar bli orolig, vet inte längre om jag vågar.

Jag har redan problem med mitt immunförsva...

Vert
2 tim sedan
10

Ska byta till Motiva mini om 2 veckor
Hur upplever ni som har Motiva mini är ni nöjda med implantaten??

Evaliten83
5 tim sedan
4

Hej!

Ny här på forumet och skulle verkligen behöva er hjälp!

Jag har bokat in konsultation hos Örjan Gribbe, Patrik Höijer och Per Heden.

Vad är er erfarenhet, vem är bäst på att göra små naturtrogna bröst med låg profil? Tycker alla bilder jag ser är väldigt runda och höga.....

Pepp
5 tim sedan
60

Jag operarede mig för lite mer än två veckor sedan. För någon dag sedan fick jag första gången byta tejpen hemma själv.
När jag fick se ärren blev jag lite fundersam kring läkningen...
Det vänstra tycker jag själv läker fint. Man känner fortfarande stygn på insidan som en liten, liten...

Mammav
6 tim sedan
0

Hej! Jag vill veta vart jag ska gå om jag vill bli av med hudproblem som typ oljig hud, synliga porer och lite gamla acneärr. Funderar på microneedling/dermapen men anser det upp till behandlaren att avgöra vad jag bör göra helt enkelt.
Vill kanske eventuellt göra fillers i haka/läppar ocks...

080808
6 tim sedan
0

Hej!

Jag har blivit beviljad av landstingen att göra bröstförminskning. Min läkare är Thomas Jonsson och kommer antingen ha operationen på CityAkuten i Stockholm eller Strängnäs.

För er som redan har haft operationen, är ni nöjda med resultaten och har det blivit som ni hade önska...

Mirra.mi
7 tim sedan
3

Det här har inte riktigt gått som jag tänkt mig. Det har gått 10 dagar nu, mina nya bröst är jättefina och jag har verkligen fått det resultatet jag var ute efter. Allt gick dessutom strålande på återbesöket. Men det känns inte riktigt rätt. Känner mig obekväm och stressad av att ha "okända" för...

Elin.F
7 tim sedan
6

Haloj!
Jag gjorde en stor bukplastik den 20 augusti ,å nu har det gått 8veckor och magen ser jätte konstig ut ,tjock ,svullen,men efter 2 veckor va den jättefin ,någon som vet hur länge man kan va svullen? Ser nästan ut som jag helt plötsligt fått massa fett å blivit jätte bullig!
Tac...

Eva65isak
8 tim sedan
1

Hej, är det någon som kände att den kunde gå tillbaka till jobbet efter två veckor? Och tar det lång tid innan man kan gå upprätt? :)
Väldigt tacksam för svar.

Mathizzle
9 tim sedan
20

Hej!
Snart är det dags för min bröstförstoring men jag är väldigt orolig för att jag ska bli besviken och att brösten fortfarande ska va för små!
Jag är inte ute efter några mega tuttar men vill ha fina och rätt stora då jag har breda höfter!

Planen är att jag ska lägga in 450...

Alexizz
10 tim sedan
0

Hej,

Jag tog ut mina implantat som jag haft sedan 2007 och gjorde ett bröstlyft, den 24/9- 2019.
Nu, snart 4 veckor efter operationen så ser jag att brösten är totalt olika stora. Det skiljer minst 1 storlek mellan brösten.
Jag blir så himla orolig, vill inte gå runt med olika...

Jessie08
11 tim sedan
0
Hej jag har bokat operation och bj på klinik 34. Jag skall fettsuga armhålan då jag har en extremt stor valk där trots att jag i övrigt är väldigt smal. 56kg och 172cm. Så DR.Berne sa att det skulle göra en stor skillnad för mig. Min fråga är här om någon gjort liknande och vad ni upplever fö...
Chanel12
2019-10-19 20:24
10

Om 2 veckor ska jag byta till mindre inplantat!!!
är lite nervös för jag hoppas på att det ska bli bra.
Nu har jag Motiva 475 Demi ska byta till Motiva mini 360.

Är det någon annan som har bytt till mindre???
Vill så gärna veta =)

Evaliten83
2019-10-19 19:29
9

Min operationsberättelse i stora drag. Skicka PM om ni önskar mer information.

Jag hade en konsultation 7/8 hos Per Hedén, han gav ett mycket proffsigt intryck, jag bestämde mig direkt för att jag väntar den tid som krävs för att få honom som läkare. När vår tid var slut och alla frågor be...

Trendipetit
2019-10-19 19:28
3

Är 40 år och har ammat tre barn. Har alltid önskat lite större bröst även om mina från början inte var supersmå. Nu efter amning känns de helt tomma och jag är verkligen inte nöjd, de är dock inte särskilt hängiga. Jag har sedan flera år tänkt att jag ska göra något när jag har ammat klart. Yngst...

minbästatidärnu
2019-10-19 18:46
9

Hej!
Är det någon som vill sälja sin gördel / kompressionsbyxor som ni inte längre använder? Har fettsugit midja, lår och knän och fick med mig hem en från design veronique. Jag skulle vilja ha flera som jag kan växla med. Behöver strl M. Färg spelar ingen roll.

Maroschka
2019-10-19 18:07
1

Jag var på min första konsultation igår och det kändes så himla bra.
Jag är absolut inte ute efter en synlig bröstförstoring och stora bröst utan vill bara vara bekväm i mig själv och kunna hitta underkläder som passar.
Jag blev rekommenderad Motiva ergonomix med droppform, medium pro...

Cerasifera
2019-10-19 18:05
6

Har opererats bukplastik och lårplastik. Fick köpa 1 gördel på kliniken men ser att alla andra här pratar om 2 olika kompressions gördlar ? Måste man ha två på sig ? Jag har mon 3 veckor dygnet runt och 3 v nattetid ? Hur har ni det ?

Mina1970
2019-10-19 17:51
13

Är det någon mer som funderar på samma ingrepp? Jag vill göra det i oktober, tänker att efter sommaren vore smart :) Kommentera så kan vi följa varandra, jag har hittills inte lyckas hitta så många fler på forumet som planerar detta under sommaren/hösten 2019.

Kort sammanfattning om mitt m...

Mini_me1
2019-10-19 17:10
100
 
 Utgångsläget!  Vad har du för utgångsläge? Hängpattar,dålig kvalite på hud/vävnad,är du inte purung längre ,har genomgått graviditet / graviditeter..  Stämmer du in på något av följande kan du omöjligt förvänta dig ett "perfekt " resultat.. Många tror att bara man opererar sig...
Opticruise
2019-10-19 16:02
250

Undrar och är fundersam över när man kan ta sig den första duschen efter operationen, och går det att göra ensam?
Hur gör ni med eventuella tejp, byter ni det efter duschen eller torkar ni till ordentligt och hur gör ni då i så fall? :)

Mathizzle
2019-10-19 15:42
1

Hallå där!
Jag ska göra en bröstförstoring i november på Akademikliniken i Stockholm. Jag har ganska mycket, eller hur man ska förklara, skolios och har även snett bröstben till följd av detta. Mina bröst är olika stora men ska fylla båda med lika mycket för att slippa flytta på ena bröstvå...

Nattjackan
2019-10-19 15:17
4

Finns det kanske några fler än jag som ska opereras nu i oktober? Har isch en vecka kvar till min och det skulle vara kul att kunna följas åt och och ge varandra tips både före och efter våra operationer :) Är ni nervösa och hur har ni förberett er inför era operationer?

Elin.F
2019-10-19 15:00
61

Jag gjorde ett bröstlyft för 2 veckor sedan, när jag för första gången skulle byta tejp för 2 dagar sen så va de något grönt kladdigt på själva tejpen som jag dragit bort, någon som varit med om samma?

Minni
2019-10-19 14:17
2

Någon som ska op sig på citadellkliniken i november?

sofie sandqvist
2019-10-19 13:27
1

Jag gjorde ett bröstlyft i Istanbul Turkiet för ungefär 2 veckor sen. Allt va som de skulle tills 2-3 dagar sen. Ena bröstet läcker var och andra bröstet läcker rent blod vid t korsningen. Bröstet som läcker rent blod gör mer o t än den andra, spänt och ömt, känns som mjölkstockning ungefär. Åt s...

Minni
2019-10-19 12:57
3

Hej!
Nu är det ganska exakt 1 månad sedan jag opades och brösten gör inte ont längre utan jag lever ganska normalt. Ärren under brösten och runt vårtgårdarna ser fina ut hittills.

Men ärren under brösten sitter ganska långt ned eftersom brösten fortfarande sitter så högt upp. Min fr...

BunnyHop
2019-10-19 12:01
3

Undrar om någon mer över 40 som planerar sin bröstförstoring. Var på konsultation på Lidingökliniken 12/6. Kom fram till anatomiska implantat skulle passa bäst.
Mentor anatomiska 330cc. Det är lite svårt att föreställa sig hur det kommer se ut på mig sen. Har väl 75B idag och önskar något...

saffran
2019-10-19 12:00
68

Hej! Väger dom alltid patienten och räknar på bmi, eller bara om dom misstänker övervikt?

Jag väger just 56kg och ligger precis under gränsen för bmi-gränsen för operation (är väldigt kort), men man upplever mig inte som på något sätt kraftig.. OM läkaren inte skulle räkna på bmi skulle h...

Guldmoa
2019-10-19 09:18
4

Hur lång väntetid är det för att få sin operation betald genom landstinget? Ställde upp mig i kö precis och fick aldrig något riktigt svar kring väntetiden. Fick svar allt från 3 mån upp till ett år beroende om jag pratade med sjuksköterskan, kirurgen och receptionisten. Vad har ni har erfarenhet...

bjjtjejen
2019-10-19 09:14
6

Jag ska på en konsultation för bröstförminskning/lyft som ska göras på cityakuten plastikkirurg i Stockholm, men är lite orolig om dom är duktiga, någon som gjort där?
Är även rädd att om jag gör denna operation så kommer dom ta förtycker så jag inte har några bröst kvar!

Naaaaatts
2019-10-19 09:12
6

Väntar på besked om operationstid från landstinget, City Akuten i Stockholm blir det, träffade Nikolaos Agrogiannis. Jag ligger på 800 resp 900 ml i bröstvolym och har i dagsläget 70G. Har ansökt tidigare och legat precis under gränsen, så blev en riktig chock när jag fick veta att jag kvalificer...

Boobsaway
2019-10-19 09:09
1

Hej! Gjorde en bröstreduktion på Sahlgrenska 16/7-19 , de tog ut ca ett halvt kg av massan, lyfte brösten & förflyttade vårtgårdarna . Höger bröst togs de ur mer ifrån, men det har redan nu läkt sig väldigt fint & är nästan smärtfritt. Vänster bröst som inte togs så mycket massa ifrån, h...

Suffruff
2019-10-19 09:03
9

Vad är eran erfarenhet av väntetid via landstinget, i mitt fall salgrenska?

Man kan ju läsa statestiken för vårdgarantin och ca 60% fick, enligt den senast uppdateringen vänta mer än 3 månader, men det står inte hur mycket längre.

Guldmoa
2019-10-19 09:00
6

Precis som rubriken säger, betalar landstinget för ev. korrigering?

Jag står i kö för att göra en förminskning och jag har fått op godkänd av landstinget. Funderar dock på hur mycket landstinget står för. Kan förstå att om det blir komplikationer med infektioner och grejer så hjälper dom e...

bjjtjejen
2019-10-19 08:58
4

Hej! Jag var på en konsultation för bröstförminskning för ca 1 månad sedan, det kändes väldigt tryggt och bra när jag gick ifrån kliniken.
Har inte beställt tid för op ännu då jag själv tycker att jag behöver minska ett par kilo i vikt. Vad säger ni som gjort op, bör jag tänka så eller ska...

Johnson
2019-10-19 08:40
1

Hej,

Jag har fått godkänd operation via landstinget men till följd av vårdgaranti och att jag väntat på op över 1 år skickar de mig nu till Art Clinic i Uppsala. Jag ska opereras om ca 2 veckor men inte fått någon information om återbesök efter operation.

När jag ringde till sjukhus...

nicco
2019-10-19 08:35
6

Jag försöker bestämma mig för vilken klinik jag ska kontakta för konsultation men det finns ju så många! Kan någon rekommendera en kirurg eller klinik som är bra på att få till en naturlig look på små befintliga bröst? Har nästan ingen egen bröstvävnad alls. Snälla hjälp mig i djungeln!

carolineadam
2019-10-19 01:14
8

Hej!
Hela mitt ansikte är fullt av små och stora finnar. Jag har sjukt oljig hy och även på bröstet har jag fått finnar.
Jag har aldrig haft ”perfekt” hy, men såhär har det aldrig vart!! Jag förstår att det har något med operationen att göra. Men vad? Är det efter descutan? Är det med...

Amalgam10
2019-10-18 23:54
3

Hej alla,

Har bokat konsultation hos dr Farooq Nasseri på Estetikcentrum i Malmö.

Finns det någon som har opererat hos honom?
Skulle gärna vilja höra om era erfarenheter.

Tacksam för varje svar!!

Lady Charmed
2019-10-18 23:43
4

Opererade näsan för drygt ett år sedan och såg att jag hade en ”buckla” på ena sidan av näsan när jag tog bort gipset. Kirurgen sa att den skulle jämna ut sig med tiden när svullnaden lagt sig. Men så blev det givetvis inte och jag fick operera näsan igen efter ett år. Dessutom så hade det bildat...

Paola123
2019-10-18 23:40
0

Hej!

Funderar på att förstora brösten med eget fett, men vet inte om jag är en bra kandidat. Jag har en A kupa och vill ha en full B-kupa/liten C-kupa. Ni som gjort det, hade ni tillräckligt med fett? Var det värt det? Vad betalade ni? Hur var återhämtningen? Har ni tips på kliniker som är...

Sarsorita
2019-10-18 23:40
8

Ni som gjort bröstförstoring med eget fett, vilken klinik och vilken läkare anlitade ni? Är ni nöjda? Narkos eller lokalbedövning?
Har ni andra tips och råd?
Någon med lågt BMI som har erfarenheter att dela med sig av?

Raja
2019-10-18 23:37
2

Skaffet silikon i 2010, tok ikke symptomene på alvor da jeg ikke hadde hard kapsel eller lokal smerte. De siste to årene har jeg vært mye borte fra jobb, reagerer på alt jeg spiser (IBS), plager med allergier/eksem, allergisk mot sol. Fjern, svimmel, trøtt uansett hvor mye jeg sover. Kom over Bre...

Agave
2019-10-18 22:49
1

Var på konsultation förra veckan och pga mycket lite egen vävnad rekommenderades jag anatomiska implantat Mentor. Vi provade och jag fastnade för 375 cc som såg naturligt ut på mig (är lång och smal, 173 cm, 58-60 kg). Nu blir jag plötsligt osäker och velig. Den storleken jag valde är mellanproje...

starbaby
2019-10-18 22:28
0

Som rubriken lyder. Jag ska opereras på måndag och velar fortfarande mellan motiva ergonomix 320 demi eller 355 full. Jag har varit på totalt 4 konsultationer varav två hos olika kirurger samt två hos sköterska på AK. Just nu är båda varianterna beställda och jag hoppas att kirurgen kan hjälpa mi...

minbästatidärnu
2019-10-18 22:10
27

Hej!
Efter mycket om och men tog jag första steget mot en explantation idag. Var på konsultation men glömde såklart fråga en del.
Får man en läke-bh/sport-bh vid uttag av implantat precis som man får när man gör en förstoring?

Jag känner mig lite osäker angående uttaget då jag...

Nahla
2019-10-18 20:41
15

Hej,
Är inne på att ”äntligen” göra en bröstförstoring efter att ha fött två barn. Har väldigt små egna bröst 75A eller kanske till och med 75AA. Med andra ord väldigt lite egen vävnad att lägga ett implantat bakom. Är ute efter ett så naturligt resultat som möjligt och att bli mer ”propor...

Gåsmamman
2019-10-18 19:58
40

Den 14 augusti var det äntligen dags för min bröstoperation!
Eftersom jag bor 1 h bort så innebar denna dag väldigt mycket väntan för min del. Först fick jag vänta på bussen till centralstationen (som såklart var försenad), och eftersom jag ville vara i god tid till tåget fick jag vänta på...

Lovaolivia
2019-10-18 19:36
6

Hej!! Var på återbesök idag och tog bort bandage o rengjorde ärren. När jag skulle gå fick jag ett bröstband, har gjort anatomiska hög profil.. tycker mina bröst redan nu är långt ner.. (lagt upp bild). Vad gör bröstbandet? Löst olika överallt.. en del skriver att de gör så brösten sjunker ner,en...

Blomqvist88
2019-10-18 19:15
55

Hej!

Kan alla kommentera hur långa ni är, hur mycket ni väger och vad ni tog för storlek (CC) när ni skulle operera er.

Är ni nöjda med den storlek ni valde?
Skulle ni välja mer/mindre om ni fick chansen?

Ni som inte har opererat er ännu får gärna berätta era planer och...

amandafelicia
2019-10-18 15:53
25

Har tidigare skrivit att jag tycker att mina bröstvårtor placerades för lågt vid min bröstförminskning via Landstinget. Har nu gått 7 veckor och de har sjunkit ytterligare 1 cm.
Har lagt ut en bild så ni får gärna säga vad ni tänker. Hade ni begärt en korrigering med allt vad det innebär av...

Petrix
2019-10-18 14:35
16

Hej
Är helt ny här, jag håller på att leta efter information efter hur stor operation man måste göra efter en kraftig vikt nedgång. Vi snackar runt 60 kg. Jag är inte klar ännu 🤗

Vet någon om man kan få det bekostat av landstinget, då man har gått ner själv utan operation?

Om...

Flatbelly
2019-10-18 14:25
4

Hej på er,

Jag skulle verkligen behöva veta hur många av er som gjort en bröstförstoring som har fått Breast Implant Illnes och vilka som INTE fått. Hur vanligt är det här?

Uppskattar svar.

amandafelicia
2019-10-18 13:19
12

Hej!
Jag opererades i måndags och allt verkar ha gått bra. La in 360cc bakom muskeln via armhålan och ska bära bröstband,vilket jag också gör. Problemet är att jag inte lyckas spänna det så mycket kirurgen gjorde (han har markerat). Spänner jag allt vad jag orkar så har jag ändå 5 cm kvar i...

Dot
2019-10-18 13:11
16

Nu är jag för andra gången så otroligt missnöjd med mina fillers som jag har gjort på Laser och estetik i Norrköping.
Jag har gjort en Tear Trough som slutade med stora påsar under ögonen, 2 år senare ser jag fortfarande sviterna efter ingreppet. Den enda hjälp jag fick var att bli tillsagd...

flugsvampen
2019-10-18 12:44
0

Jag opereras den 8/8 på NK. Är inte nervös ännu men lär bli:-)!
Ville vänta till efter sommaren mest pga att jag vill undvika den varmaste perioden med tanke på läkning av ärr mm. Sen får jag tid att vänja mig vid tanken också:-)!
Ska du opereras i augusti, häng på här!

Russinet
2019-10-18 12:24
752
Funderar på att fylla läpparna med restylane.Någon som vet om den kliniken är bra? ska jag börja med 0,5 ml eller är det för lite? Det är första gången jag gör något ingrepp,så jag är ganska nervös..
Hanna84
2019-10-18 12:16
2

Hej tjejer! Detta är kanske en lite konstig fundering men jag skulle behöva lite råd gällande att dejta och ligga efter op och under läketiden. Jag är lite intresserad av en kille som jag precis träffat, bokstavligen två dagar sedan, och han har redan sett mig naken. Jag ska opereras i slutet av...

snowwhite
2019-10-18 12:03
8

Hej tjejer

har blivit beviljad bröstoperation - lyft samt förminskning på Sahlgrenska plastik, i Göteborg.
Läkaren heter Matteo Amoroso.

Någon som har erfarenhet av honom?

e-licious
2019-10-18 11:59
2

Hej :)
Jag skulle behöva tips på vilken klinik och kirurg som är bäst i Umeå.
Det står mellan specialistkliniken och Aleris.
Kommer att behöva göra ett ankarlyft pga urammade hängiga bröst.
Vill även lägga in implantat också eftersom jag inte har så mycket egen vävnad....

Lilla.88
2019-10-18 11:34
10

Ni som testat hemma med rispåsar och sedan valt att lägga implantatet bakom muskeln, hur skulle ni säga att resultatet blev storleksmässigt jämfört med rispåsen i samma cc? Ser det lika stort ut med kläder på eller ska man räkna med att en viss mängd försvinner bakom muskeln?

Plingis
2019-10-18 11:26
1

Gjorde en blygdläppsförminskning för snart två veckor sedan och svarar gärna på frågor eller tipsar om läkningsprocessen (även andra frågor såklart om op) som jag själv är mitt uppe i. Opererades på en måndag och jobbade hemma några dagar men var tvungen att sjukskriva mig efter ca en vecka pga j...

Em_82
2019-10-18 11:08
1

Bästa klinik/kirurg för innerlårplastik?
Har efter en viktminskning tappat 22 cm i omkrets och det har blivit sladdrig hud som inte skaver, men skvalpar när jag går. Shorts eller kortare plagg än nedanför knä är inte att tänka på. Någon som känner igen sig och har op inbokad eller har opat...

Wilmasmamma
2019-10-18 09:53
3

Jag undrar om det finns någon här som har erfarenhet av att få de läkemedel som behöver tas inför/under/efter operationen i annan form än som tabletter?
Jag har otroligt svårt att svälja tabletter, får i mig som störst p-pillerstorlek om de inte är ”kantiga”- då går det inte heller. Det är...

SUN12
2019-10-18 06:02
6

Jag gjorde en nedre bukop för 10 månader sedan. Allt har läkt superbra, MEN... ärret är indraget på höfterna, dvs det putar ut både över och under. Har varit på återbesök och kirurgen sa att det inte fanns något att göra. Känner mig besviken och förvirrad. Är det någon som haft liknande problem?...

Repan
2019-10-18 01:02
2

Jag har gjort ett minitrådlyft av mungiporna på Stureplanskliniken förra veckan. Har sett att det finns en del frågor om trådlyft så jag tänkte berätta om min upplevelse. Jag har lätt hängig hud runt hakan (hamsterpåsar) och mörka skuggor nedåt i mungiporna (fyller 38 i år). Har provat filler i m...

Starling
2019-10-18 00:05
65

Hej!
Jag ska opereras i september o har ett par funderingar som jag hoppas få hjälp att bringa klarhet i.
Dels undrar jag om någon känner till Jessica Gahm på Victoriakliniken? Är hon duktig?
Dels undrar jag som så många andra över storleken o form på implantatet.
Jag är 1...

Oliven100
2019-10-18 00:04
3

Hej! Jag opererades för fyra veckor sedan o har tre funderingar jag hoppas att kunna få lite respons på. - Mina blodådror syns jättemycket!! Kommer det att bli bättre med tiden? - Jag har ej använt bröstband o undrar när man kan förvänta sig underpol? - Jag har tål inte tejp, måste man tejpa ärre...

Oliven100
2019-10-18 00:03
6

Hej alla!
Ser att många skriver om att de har gjort en korrigering efter ett tag. Det jag funderar på är om detta är något som ingår i priset elr om man får betal detta själv. Jag tror väl att det ingår, men lika bra att fråga er som vet.
Kan tänka mig att det handlar om bedömning....

Elinnea
2019-10-17 22:57
1

Hej! Någon som redan bokat operationstid till April? Jag har bokat den 5.4, man kan avboka/ändra tiden fram till 2-3 veckor före operationen. Jag vill verkligen förstora brösten för har nästan helt obefintliga nu men min mamma fick bröstcancer som 40 åring så är orolig ifall implantaten gör de sv...

Linuli
2019-10-17 22:17
1,475

Hej,

Jag är intresserad av att göra en bröstförstoring med eget fett (Body jet är det som jag hört bäst om) istället för implantat då jag hört mycket om risker samt att breast implant illness har blivit väldigt känt och omtalat. Helt enkelt så vågar jag inte det.

Jag har flera barn...

Smulan88
2019-10-17 21:45
23

Tänkte tipsa om möjligheten till gratis Onlinekonsultation kring näsrekonstruktioner.

Detta är INTE säljande utan en möjlighet att få tala med två ledande europeiska läkare som specialiserat sig på just detta område.

De forskar även inom ämnet, varför de har ett stort egenintresse...

tidalflames
2019-10-17 21:35
0

Hej! Jag är typ 1 diabetiker sedan 30 år tillbaka och har en fungerande vardag med min sjukdom. Det flyter på bra med träning, kost, sömn och rutiner ...pms och hormoner är fortsatt svårhanterade men skulle ändå säga jag har en väl fungerande vardag. Men undrar om det finns andra typ 1:or här och...

Kakan123
2019-10-17 21:13
0

Hej! Hoppas någon kan hjälpa mig, Sitter här helt förkrossad nucrying.

 

Har opererat näsan och tagit bort stygnen idag. Det ha...

Rosapantern
2019-10-17 20:17
12

Opererar mig nu på tisdag 22 oktober! Ska lägga in 305cc :) är hur nervös som helst men det kommer nog gå bra. Tänkte fråga om ni har några tips på vad jag ska ha med mig/ ha hemma innan och efter operationen?

Mhejhej7
2019-10-17 19:58
0

Jag har nu bokat tid för näsplastik hos Bahadir Baykal i Istanbul, Turkiet, 15 oktober. Jag har tänkt göra operationen länge och har äntligen bokat tid. Finns det någon som har någon erfarenhet av honom? Eller finns det någon mer som planerad operation i Istanbul runt samma tid?

Istan86
2019-10-17 18:58
1

Hej! Jag operade min näsa för 1 vecka sen på citadellleniken hos Johannes Arnason. Och idag tog jag bort stygnen ,tejpen och gipset min näsaär jätte svullen. Men jag frågade sjuksköterskan om jag ska tejpa min näsa nu i några veckor ? Hon sa nej här på citadellleniken gör vi inte det efter vi har...

Viktoriaaa
2019-10-17 18:09
1

Nu finns det inte längre någon återvändo, sista dagen för att avboka slutade för 30 minuter sen.. Om exakt 30 dagar är det dags för mig att äntligen förstora brösten efter 14 års längtan! Känns helt overkligt och samtidigt väldigt panikartat.. Jag är livrädd för komplikationer osv, har heller ald...

Dixie
2019-10-17 17:00
32

Alltså först och främst, jag gör bröstförstoringen för min egen skull och antar att för de flesta tjejer här handlar det om självbild och ökat självförtroende och vad man själv tycker är snyggt. Men, ändå nyfiken, separerad och nykär som jag är.. Hur upplever ni att män reagerar på opererade brös...

Plingis
2019-10-17 15:03
5

Fick just reda på att min särbo ska resa bort just när jag ska opereras... Jag kommer inte att berätta för någon annan så nu måste jag klara mig själv de första 2 dagarna efter op. Fixar man det själv? Finns det någon här som har gjort det? Jag har läst om en massa tips om hur man kan underlätta...

Xmasdream
2019-10-17 14:00
7

Hej! Har äntligen bestämt mig för att göra en bröstförstoring men tycker det är så svårt att veta vem man ska gå till.

Vart har ni gått? Är ni nöjda där? Komplikationer?

Tacksam för många svar!

emmlo
2019-10-17 13:43
7

Jag har nu bokat in att göra en förstoring och lyft för att fixa mina tubulära bröst. Jag är helt platt idag, inte ens en A kupa, är 158 cm och väger runt 52 kg.

Jag vill ha fylliga bröst som kan framhävas och se kvinnliga ut. Men jag tyckte 250 kändes för klumpigt och stort så jag valde...

kashara
2019-10-17 13:29
1

Hej! Kommit in på gamla trådar där folk skriver om att de gjort lyft med vertikalt snitt även kallat lejour? Jag undrar om någon kan förklara för mig vad detta är för typ av lyft? 😊

Prussilusskaan
2019-10-17 11:53
2

En nyfiken fråga (då jag försöker förbereda mig på alla sätt och vis) ni som hade piercing i bröstvårtan INNAN lyft/förstoring, lät ni det växa igen eller när stoppade ni tillbaka den?

somebodyloveame
2019-10-17 10:58
18

Hej tjejer!

Vill bara skriva av mig lite här mitt i allt mitt elände. Opererades för 2 dagar sen. Min rädsla var att få för stora bröst, och vi hade valt 295 cc till mig. Jag är rätt lång så det borde passa. På operationsdagens morgon valde jag dock mindre implantat, 255 cc.
Första...

Skruttan84
2019-10-17 10:42
18

Jag har bokat tid för implantatbyte. Har nu mx290 anatomiska och kommer byta till mentor 415cc ultra high profil. Jag vill ha lite fylligare bröst än vad jag har med droppformade implantat. Är det någon som bytt från anatomiska till runda implantat... märker man mer fyllnad i överpoolen? Och märk...

Tessan22
2019-10-17 10:32
2

Hej tjejer!

Vet att jag själv ville se så mycket bilder som möjligt innan op. Har därför laddat upp bilder i mitt galleri nu på mina 4 veckors bröst.

De är fortfarande väldigt nya och jag förstår att mycket kommer att hända med formen (förhoppningsvis) men vill ändå ge er en uppfa...

Porslinsdockan
2019-10-17 07:00
2

Hej,
Jag har bokat en operationstid den 20e Augusti (Bröstlyft utan implantat) hos Tuve Mårtensson i Reformkliniken. Jag började oroa mig ju mer operationen närmar sig på grund av alla bilder jag har sett. Det känns som om för många av dem som har opererat sig hos Tuve går genom komplikati...

lily01
2019-10-17 00:30
9

Jag funderar starkt på att göra ett bröstlyft (ankarlyft) men är orolig att mina bröst kommer att bli supersmå då jag inte vill lägga in implantat.
Idag har jag en stor b-kupa och undrar hur det kommer bli efter ett bröstlyft.
Örjan Gribbe tyckte att jag skulle testa och köra implanta...

Plasticfantastiq
2019-10-17 00:27
102

Ska opereras hos Tuve Mårtensson 6/2-19, alltså om ca 5 månader (hög bukplastik och bröstlyft)!! Känner mig redan nervös och behöver tips på hur man förbereder sig mentalt!

Frallan26
2019-10-17 00:22
2

Hur valde ni implantat? var det att ni under en konsulation fick känna och klämma/ testa 2-3 olika och sen valde ni?

VeronikaV
2019-10-16 22:56
3

Hej!
Jag har varit på konsultation för förstoring och fick då rekommenderat Ergonomix Demi 285 eller 300cc av Patrik. Ju mer jag tittar på bilderna desto mer känns det som att det kommer att bli för stort. Tyckte redan vid konsultationen att det såg lite stort ut på bilderna men Patrik mena...

SUN12
2019-10-16 22:43
4

Hej.

Vi är ett gäng tjejer och killar som tyvärr hittat varandra genom en grupp på Facebook. Vi har alla dåliga resultat och tråkiga erfarenheter av kirurg Fredrik Gewalli. Några av oss har anmält eller stämt honom, medan andra är på väg. Vissa av oss vill bara diskutera upplevelser och k...

Queen Maria
2019-10-16 22:41
3
Annons
Annons
Annons