Annons

Sök bland de senaste uppdaterade forumtrådarna

Titel Text Författare Uppdaterad Svar (nya) Taggar Lägg till taggar Följ trådar

Hej!
Har två konsultationer nu på fredag och nu börjar tankarna och funderingarna bara snurra runt bröst bröst och bröst.

Har börjat fundera mer på det här med töjda fickor, hur vanligt är det egentligen? Och hur viktigt är det med stöd (efter läkningstiden såklart) Jag menar jag vil...

CarGirl
4 min sedan
1

Någon fler som ska opereras i september?? :)
Jag ska opereras på nordiska kliniken av Patrik Höijer den 19 september, Så sjukt nervös redan nu! Blir 315cc motiva round full. Var ska alla opereras? :)

Slrn
44 min sedan
202

Snart dags för operation men det enda jag är osäker på är storleken?! Gjorde en 3D-simulering på min konsultation samt testade testproteser men vart nästan bara mer förvirrad! Testade 400cc på min simulering och tycker det ser kanon ut på min kropp. Inte för stort och inte för litet. Tyckte nästa...

Melongirl
1 tim sedan
4

Hej!

Jag vill göra full bukplastik och bröstförstoring (inget lyft) på citadellkliniken (helst hos Jörg tror jag) är det någon som vet vad det kostar på ett ungefär? Jag har förstått att man kan få lite rabatt när man gör två operationer samtidigt. Tack på förhand

karroJ
1 tim sedan
23

Tänkte kolla om det är någon som ångrat sig efter att ha gjort en operation? Att det inte varit värt pengar, smärta osv?
Jag känner mig nojig, vill verkligen operera mig men blir orolig att jag ska varna upp med ångest och känna att jag ångrat mig?
Förstår att det är olika från person...

Pinkyy
1 tim sedan
8

Ni som har fått fixa töjda fickor, har ni behövt göra det fler gånger eller har ni bara behövt göra det en gång och så har det varit bra sen?
Får man alltid töjda fickor oavsett inplantat och vart man lägger snittet?

Pinkyy
1 tim sedan
0

Hej! Imorgon är det 1 vecka sen jag gjorde min bröstoperation. Imorgon får jag duscha för första gången! Woho! Det står på pappret: "duscha försiktigt via ryggen, om tejpen över ärren blir blött torka med handduk eller hårfön".

Menas det bara att jag inte ska stå med duschslangen med full...

Jeq
1 tim sedan
2

Hej!

Jag planerar ev att genomföra en bröstförstoring hos Andreas Lindahl på Art Clinic i Uppsala. Hittar inte mycket skrivet om honom. Undrar därför om någon av er har erfarenheter av honom att dela med er utav?

cissy
1 tim sedan
45

Jag ska snart operera mig hos Bo Cederqvist på Clinic Strömstad (350 cc bakom muskeln). Är såklart jättenervös och det enda jag gör just nu är att googla runt om alla möjliga komplikationer samt operationsberättelser osv osv..

Skulle uppskatta att höra hur det gått för er som gjort bröstf...

NSS1996
2 tim sedan
10

Hej!
Skulle vilja prata med dem som har redan "normalt" stora bröst (75C) men urammade som de lätt blir efter ammat för min del tre barn.. Jag är 172 lång väger 63 kg. Om jag lägger in 350 till 375cc hur stora bröst blir de då? Nån med 400cc? De som har bröst som jag hittar ja inte så många...

Lady84
2 tim sedan
9

Undrar hur ni gör när ni ska byta tejp, smörjer ni på något på era ärr innan ni sätter på den nya tejpen? :)

Mydiamonds
2 tim sedan
2

Hjälp! Tog av gördeln nu och det har börjat vara på 3 olika ställen på buksnittet. Vad ska jag göra? Ska på återbesök i morgon. Men vill inte vänta tills dess med att göra något. 2 veckor sedan op igår och va på första återbesöket förra måndagen och då såg allt jättebra ut. Någon som kan hjälpa...

Miss_C
2 tim sedan
12

Det är dagen efter min operation.. å käner mig mest nere..
vett att brösten kommer ändra form å allt det där att det tar tid..
men mina bröstvårtor har blivit gigantiska å tar upp en 1/3 av bröstet det gör mig illamående och lessen när jag ser på mina bröst + att dom e som två smala s...

swea
3 tim sedan
49

Hej, jag har tänkt mycket på om man ska gå in under brösten eller via armhålorna vid bröstförstoring. Vet ni några för- och nackdelar med att gå in via armhålorna?
Vill helst gå genom armhålorna pga ärren som blir.
Tack på förhand :)

Jenny221
3 tim sedan
12

Hej, opererades i onsdags bröstförstoring. Det kliar så fruktansvärt mycket av tejpen jag har över brösten det är rött och knottrigt/finnigt varmt och kliar. Någon som vet vad jag bör göra??? Försökte lägga upp en bild på min sida men kan inte hitta den nu så vet inte var den hamna :(?

Jeq
4 tim sedan
9

Hej!
Jag undrar om någon här inne har blivit konsulterad eller opererad av Carl Troilius? Eller känner någon som har det? Han drev klinik i Malmö, men har även jobbat i Paris.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Carl-Åke_Troilius

Leo86
2017-09-19 23:27
6

Hej!

Tänkte det var dags att starta en ny tråd då vi alla som ska göra en Bukplastik under hösten 2017 kan samlas!

Vem är då jag?
33 årig sjuksköterska och 2-barns morsa som avskyr sin mage efter 2 graviditeter och vägrar gå med på att leva med den för resten av livet. Det hin...

Bobbielina
2017-09-19 22:57
14

Hej!

Jag har länge övervägt en bröstförminskning men aldrig kommit till skott. Delvis pga att det verkar så obehagligt med operation och läketid, men också pga kostnaden för ingreppet.

Jag har mycket besvär av att mina bröst är så pass tunga (svårt med hållningen, ont i bröstryggen...

Hunch
2017-09-19 22:40
4

Ni som fått rippling har ni korrigerat detta? Hur då och vart det bättre?
Jag har på insidan på båda mina men värst på ena sidan! Syns jätteväl när ja böjer mej lite framåt.
Intresserad av vad andra med rippling har gjort!

Betsii
2017-09-19 22:04
6

Hej! Är helt ny här...
Men har länge funderat på att göra en bröstförstoring, jag vet fortfarande inte hur jag vill ha mina bröst (storlek och form) så jag hoppas att kliniken kan hjälpa mig med det.
Jag ringde Proforma Clinic idag efter ha kikat runt i några dagar på olika kliniker....

välkommen
2017-09-19 21:55
7

Jag är en väldigt aktiv tjej som gillar att springa flera dagar i veckan.
Gjorde min op 1 juni.
Har bara tagit mig någon liten test runda sedan dess.
Haft endel problem med värk i brösten o velat vänta.

Nu vill jag ut o springa igen och undrar var ni köpt era sport bh-ar...

Clara
2017-09-19 21:46
1

Hej!

Har funderat på att korrigera min profil i ett tag, samt fixa min "bull"näsa så den ser mindre ut.

Någon som har tips/erfarenheter utav kliniker i Stockholm/Uppsala/Västerås trakterna som är duktiga på detta?

Har ni någon erfarenhet av Mackey Clinic? Forma Vita? Eller Ho...

EllieShelly
2017-09-19 21:24
0

Är det någon som har haft erfarenhet av kärlkirurgi pga av problem med ådernät och åderbråck som orsakat klåda och bensår? Ska på konsuktation och vill så gärna veta vad jag har att vänta, blir tokig av detta! Har haft det (https://medibas.se/handboken/kliniska-kapitel/hjarta-karl/patientinformat...

KarolinaP
2017-09-19 20:38
9

Hej!

Nu är det snart bara 2 månader kvar till min operation. Ska göra lyft o förstoring. Börjar sakta men säkert bli nervös, tänker på det ofta... :) Är mest nervös för att sövas faktiskt.
Fler som ska opereras i augusti? Var ska ni göra det? :) kraaaaam tjejer

annie91
2017-09-19 20:29
426

För att dra hela historien kort så bestämde jag mig för några år sedan.
Jag läste på ordentligt, och valde den kirurg jag trodde skulle kunna ge mig mina drömbröst.
Hade inga komplex för mina bröst förutom att jag tyckte dem var för små, jag var i 20års åldern och hade fasta, jämna br...

Luni
2017-09-19 20:12
16

Hej,

Vad jag kan se finns det nu många nya medlemmar här och forumet har ändrats en del sen senast jag var en väldigt aktiv medlem.

För er som inte vet vem jag är;

Är en ung kvinna på 23 år som för några år sedan bestämde mig för att göra en bröstförstoring,efter jag hade för...

Asirnas
2017-09-19 19:30
12

Nu har vi något intressant på gång! Atrimus RX lanserar nu NewGel+ i Sverige. Det är en typ av silikonförband (”tejp”) som ger finare ärr och som är framtagen främst för plastikpatienter. Den motverkar dessutom keloida (förtjockade, upphöjda) ärr.

Den innehåller enligt uppgift tio ggr mer...

Marina
2017-09-19 19:05
10

Hej. Nu börjar jag bli riktigt otålig och smått deprimerad . Jag opererade mig den 9/5 på bellakliniken. (300cc bakom muskeln) Jag tycker att mina bröstvårtor sitter lågt och implantaten högt upp, jag har heller ingen underpol eller vad man nu kallar de.
Anledningen till varför jag opererad...

Sandra1234
2017-09-19 18:22
5

Hej, är bokad för op 19/12-17 och vill uppnå ett så natuligt resultat som MÖJLIGT! Men har verkligen myggbett till bröst nu, så mina tankar går mycket kring om hur mina bröst senare kommer att se ut med implantatet i, kommer kanterna på implantaten synas tydligt, kommer dem vara fasta och hårda p...

Jenny221
2017-09-19 17:39
13

Vi har infört några regler för de bilder man laddar upp här på forumet, i grund och botten för alla medlemmars fortsatta säkerhet och trivsel.

Reglerna finns att läsa under fliken Bilder.  Vi uppmanar alla att göra det.

Marina
2017-09-19 15:00
12

Hej!

Jag gjorde för en månad sen ankarlyft och förstoring. Är väldigt nöjd med både val av kirurg och mina nya bröst. Men jag undrar lite över ärren, hur de utvecklas. Såklart är det väl individuellt också, men jag har läst att i början brukar de ofta vara tunna och fina för att sedan bli...

annie91
2017-09-19 13:33
5

Hej! Har haft konsultation med S-O Wikström angående näsoperation. Han sa att ca 20% får en broskbildning där en korrigerande operation behövs, detta kostar då 5000 kr. Det jag i efterhand funderat över är om det skulle bli en broskbildning även efter den korrigerande operationen.. Är det någon s...

kittkatt
2017-09-19 11:10
0

Hej,

Mina bröst är 2 månader gamla. Tänkte höra med er när era ärr hamnade i bröstvecket? Mina sitter fortfarande någon centimeter ovanför bröstvecken.

Tänkte även höra när man kan börja använda sig av exempelvis bio-oil eller någon annan form av reducerande kräm.

Tack!...

Matiz
2017-09-19 10:17
1

Är det någon som varit vaken vid en bröstförstoring eller tagit ut implantat med lokalbedövning (inte varit sövd)?
skriv gärna och berätta hur det var.
Mvh Isabelle

isabelleisabell
2017-09-19 09:34
9

Hej! Ska göra ett implantatbyte 3 okt. Har idag 300 cc av märket eurosilicon som jag opererade in 2001. Har sedan dess fött och ammat två barn. Enl kirurgen måste jag gå upp i storlek för att det ska bli bra. Men hur mycket är frågan? Någon annan som har bytt från 300? Räcker det att gå upp till...

Rossara
2017-09-19 08:39
9

Jag har en fundering kring nikotin vid före- samt efter op. Grejen är att jag har fått till mig att man bör hålla uppe med cigaretter 4v före samt efter op pga att det kan skapa komplikationer i läkandet. Nu till min fråga; Jag röker inte, men jag snusar och har gjort det i 12 år och kommer förmo...

fridalex
2017-09-19 01:57
6

hej ni som gjort ett ingrepp både under brösten och via armhålan.
hur har ni gjort med ärren?
Har hört om krämer som reducerar eller låter man det bara vara?

Sophoto
2017-09-18 23:21
17

Den "riktiga" tråden ligger i forumet Övrigt - Kropp, eftersom den inte specifikt avser en enda operationstyp, men jag tänkte tipsa er om att kika på den och anmäla ert ev intresse!...

Marina
2017-09-18 23:09
0

Tror de flesta kliniker idag erbjuder 3D simulering... undrar hur ni upplever att dessa bilder stämmer med ert resultat efter op? Lika stort, samma form, proportioner osv? Direkt efter, efter några månader osv.

Ska på konsultation hos Patrik Höijer om två veckor... tick, tack...

Nyanassar
2017-09-18 22:58
20

Hur länge måste man vänta med att använda bygelbh och varför får man inte ha det?

Labulina
2017-09-18 22:31
12

Sett att många skriver hur mycket egen vävnad dom hade/har.
Har väldigt lite egen vävnad, men hur mäter jag hur mycket(lite) det är?

Pimasa
2017-09-18 22:27
6

Gör ett nytt försök då jag precis blivit silvermedlem! (Bilderna finns i profilen)

Har aldrig mått så dåligt över mina bröst som när jag kollade på dessa bilderna. Aldrig tagit bilder just av den anledningen, de är så sjukt hemska och fula så att de får mig att vilja kräka. Lägger enbart u...

Cherrylicious
2017-09-18 22:04
5

Hur ska jag tänka när det gäller om jag vill ha ärren i armhålan eller under brösten, kan ni hjälpa mig? Ni som har i armhålan, hur upplevde ni det efteråt? Känns det ondare?
Vill ha en liten förstoring och så naturliga bröst som möjligt och då sa kirurgen att jag kanske ville ha ärren i ar...

Passionsfrukt
2017-09-18 21:46
6

Hej på er!

Precis som rubriken lyder ska jag opereras i Oktober, på reformkliniken hos Tuve Mårtensson!
Jag ska antagligen lägga i Motiva 650 cc corsé.
Någon mer som har planerad operation i Oktober?
Hade varit extra kul om det var någon som också ska till Tuve!

...

countess
2017-09-18 21:45
63

Jag undrar om motiva round full är samma sak som high profile? Planerar att lägga in round full men har sett bilder på high profile och tycker dom ser jäkligt bra ut. Någon som kan reda ut detta åt mig?

Mariina1988
2017-09-18 21:43
3

Igår fick jag klartecken från kirurgen att sluta med tortyren. Jag skulle däremot sova med bröstbandet för att få ner brösten mer, under dagen ska jag ha en bygelbh och under natten ingenting förutom bröstbandet. Nu till min fråga, är det någon som fortsatte att sova med tortyren trots att ni int...

xplo
2017-09-18 21:42
11

Finns det någon här som har åkt på operation själv? Jag tänkte att jag åker ner själv dagen innan op och sover på hotell och dagen efter övernattningen så ska killen komma o hämta mig. En del har reagerat på det o dom tycker att jag borde ha någon med mig redan från start då man är sårbar och må...

dinadina
2017-09-18 21:40
21

Någon som varit sjukskriven mer än 2 veckor och fått avslag från FK när de ska ta över sjuklönen?

Vet att arbetsgivaren står för de två första veckorna men om man blir sjukskriven tex tre ska ju försäkringskassan ta över från dag 15.

Rädd att bli nekad, någon med erfarenhet?

Lillafrur
2017-09-18 21:39
2

Jag har sedan i juni gjort 3 st filler i läpparna med stylage. 1 ml varje gång med det mesta i överläppen, sist i juli lade hon hela 1 ml i överläppen men..

Jag sväller väldigt mycket och det sitter i kanske 1 vecka.. sen är läpparna jättefina i kanske 2 veckor? Sen är det som att allt fö...

Bollan
2017-09-18 21:16
5

Hej! Jag vill jääättegärna operera min näsa och har velat sen jag var 10 år gammal. Jag ska på konsultation hos Fredrik Gewalli på APS kliniken i Göteborg och hos Peter Zachrisson på Artclinic i Göteborg. Någon som gjort operation hos Peter?? Inte sett något om honom här. Samt hur lång tid tog de...

Idasnäsa
2017-09-18 20:07
9

Hej :) nu är det dags att sälja mina Chantelle Sport Bra då jag snart ska börja använda vanliga bh:är och ja har rätt så många :P Dom här två är i fint skick och sparsamt använda. Alltid tvättats för hand. Bästa sport/stöd bh:on enligt mig. På kliniken kostar dom 600 kr styck och på Internet 65...

lillamy82
2017-09-18 20:05
1

Hej!
Jag står och väljer mellan Örjan Gribbe (Proforma) och Patrik Höijer (Nordiska kliniken), som kirurg att operera mina bröst (förstoring).
Självklart ska man gå på magkänslan och den man känner sig tryggast hos.
Men jag vill gärna veta era erfarenheter! Har ni opererats hos...

Rabarber94
2017-09-18 19:57
14

Jag gjorde en filler (två veckor efter botox) i argrynkan mellan ögonen. Med tiden har den nästan försvunnit. Att har varit bra tills nu när jag blev förkyld. Jag har blivit svullen och den känns som en helt nygjord filler, som spänner. Någon som har hört om detta?

CMA
2017-09-18 18:43
0

Har i veckan varit på min tredje konsultation för en bröstförstoring. Länge tänkt och funderat på att göra en men det har som aldrig riktigt passat sig i hur livet och vardagen sett ut. Men nu, nu jäklar har jag tagit tag i det och är mer än redo :D Det största problemet just nu är jag har sån hi...

AHJ
2017-09-18 16:37
30

Är det någon som lagt in motiva ergonomix demi? Är ni nöjda? Ser dom naturliga ut? La ni in bakom eller framför muskeln? Någon som lagt in 425?

Höst
2017-09-18 16:29
15

Vilken kirurg tycker ni gör finast bröst på citadell?

Jag är ute efter ett naturligt utseende, men ändå stora bröst. Funderat på Tuve, Peter och Helena :)

stinafian1
2017-09-18 14:24
4

Opererades för ca en vecka sedan, ankarlyft samt bröstförstoring. Sen dess har jag i stort sett varit sängliggande framför Tv:n. Jag känner att jag inte har så mycket kraft, de gör ont och jag är orkeslös.

Bröstbandet tillsammans med bh:n skaver för tillfället och jag har fått väga upp de...

kattim
2017-09-18 13:14
8

Hej allihopa! Igår kl 13 gjorde jag min bröstförstoring och fy vad jag mådde dåligt igår. Idag har jag lika ont, kan knappt lyfta armarna alls och har svårt att äta eller prata. Kan inte sätta mig upp utan hjälp för det gör så ont. Brösten är självklart också svullna och känns som det är en stor...

Tjoho
2017-09-18 12:53
19

Hej på er!
Jag har fått Motiva ergonomix inplantat rekommenderade och tycker att de verkar super mjuka och naturliga i form. Men känner mig väldigt skeptisk med tanke på att de är relativt nya och vad jag förstår inte "godkända" enligt FDA?
Nån som är påläst om dessa inplantat eller h...

Sussie
2017-09-18 12:06
1

Tänkte höra om det är någon mer som ska opereras/eller nyss har opererats på polarkliniken i Umeå av Anders Nilsson?

Mollymy
2017-09-18 10:45
3

Jag har varit på konsultation nu hos Patrik och har även bokat operationstid. Men jag har sån beslutsångest när det kommer till att välja storlek. Jag är 160cm och väger 53-54kg. Jag är väldigt smal upp till och lite fylligare ben och rumpa. Jag har funderat på att kanske lägga in 450 eller 500cc...

Tuttsara
2017-09-18 09:40
8

Någon här inne som har erfarenhet från Alexander Aslani, Cirumed i Marbella? Jag är inbokad för implantat och fetttransplantation om ca en månad. Men mina nerver börjar spöka...Funderar på att avboka pga risk för komplikationer.

Acnescarred
2017-09-18 08:52
22

Varför nämner de inte namnet på kirurgen? Jag tror nog många av oss kan gissa vem han är men ändå liksom, allmänheten har rätt att få veta namnet på skräck-kirurgen så de inte råkar ut för samma sak! Så fruktansvärt sjukt att man låter kirurgen få jobba kvar och inte skyddar patienter, vad säger...

Essie
2017-09-18 08:47
12

Hej!

Jag tänkte höra vad ni kloka användare tycker jag bör göra. Jag är på riktigt deprimerad efter tre näsoperation som alla har misslyckats - och jag förstår inte varför! Kanske någon här kan hjälpa mig att förstå?

Min berättelse:
Jag har sedan jag minns blivit mobbad för m...

Narlia
2017-09-18 03:09
16

Jag planerar ett bröstlyft med implantat. Jag har en hel del egen vävnad. (Vet dock inte hur mycket, men fyller ut nu storlek 80c.) Vad finns det för fördelar nackdelar med egen vävnad vid bröstlyft och förstoring?

MSP
2017-09-18 00:11
1

Hej!
Jag är snart 25 år och har bestämt mig för att operera brösten. Har mått dåligt över dem sen jag fick dem... Jag har ganska stora bröst, men de hänger, bröstvårtan är stor och pekar nedåt. Tror jag har tubulära bröst med. Är osäker på om ett lyft räcker eller om jag ska ha implantat oc...

Grlpwr
2017-09-17 23:01
8

Hej alla!
Jag är ny här, har varit på konsultation för bröstlyft & implantat.
Jag är så rädd för att brösten ska bli förstora, vill inte ha stora tuttar då jag haft fyllig C kupa hela mitt liv, nu är dom urammade efter 3 barn & jag vill bara att dom ska sitta på plats, vara fi...

Vildängel
2017-09-17 22:50
17

Drygt tre veckor kvar till konsultationen som jag ser fram emot mycket. Har beskrivet att jag är intresserad av bröstförstoring men inser nu att det kan behövas ett lyft också! ;-) Kan jag redan nu på något sätt se om jag behöver göra ett lyft? Läste om att man kan mäta avståndet mellan halsgrope...

Pingu
2017-09-17 22:12
10

Hej! Mina bröst är en vecka gamla nu. Storleksmässigt är jag nöjd men bröstvårtorna sitter på tok för högt upp! Jag har gjort ankarlyft + förstoring med runda implantat (200 cc i ena och 225 i andra). Bröstvårtorna sitter högre upp än vid mitten av bröstet. Min plastikkirurg försäkrade mig om att...

therese45
2017-09-17 21:13
12

Hej,

Min bröst är snart en vecka gamla. Var så orolig innan att de skulle bli för stora. Nu tycker jag istället att de blev för små. Känner mig lite deppig över det. Tanken var en c-kupa men nu känns det mer som en b-kupa. Att man aldrig kan vara nöjd. ;)

Fler som känner sig lite m...

Matiz
2017-09-17 21:00
122

Känner mig väldigt vilsen just nu. Har bestämt mig för att genomföra operationen men har ingen aning om jag borde välja runda eller droppformade eller vilken profil de ska vara i. Tänkte mig 200-300cc ungefär eftersom jag vill att det ska se hyffsat naturligt ut. Vad ska ni välja eller vilka har...

Emzan_123
2017-09-17 20:39
6

Är det någon som fettsugit mage/kärlekshandtag och fått kompilationer eller dåligt resultat?

Majsan
2017-09-17 20:09
6

Jag har inget mellanrum mellan mina bröst. Dom går lixom ihop högst upp.. Jag tycker att det är fint när det finns ett mellanrum mellan brösten. Någon som haft liknande och vet om kirurgen kan skapa ett mellanrum samtidigt som man gör en bröstförstoring och lyft?

MSP
2017-09-17 19:48
2

Håller på att försöka se vad min nya bh-strl är efter min bröstop för två månader sen men jag blir inte klok på vad jag har för storlek.

Enligt kirurgen skulle jag landa på en e kupa ungefär. Men på kliniken fick jag en kompressionsbh (Abecita kimberly) i strl 70D och jag känner att den ä...

Phyllisia
2017-09-17 19:16
19

Det är många tankar inför en operation av de flesta slag. En sak som jag undrar över är hur ni andra har gjort, har ni gått på någon speciell diet? Tänkt på hur mycket proteiner ni äter eller liknande? Har ni tips på vad som underlättat er vardag som man kan ordna innan operationen?

Bam
2017-09-17 19:10
4

Hej alla,

min operation står för dörren och som många andra har beskrivit det så är det med stor skräckblandad längtan som jag ser fram emot september. Som trådens rubrik lyder så undrar jag hur mycket i bikt som togs bort från era magar när ni opererades?

Mvh Bam

Bam
2017-09-17 19:00
6

Hej,
I förra veckan var jag på återbesök (7 månader postop.) och där konstaterades rippling. Sedan tidigare syntes även en tydlig nivåskillnad samt storleksskillnad trots samma storlek på implantaten och mellanrummet mellan brösten är lite för stort.

Nu är bestämt att det blir en kor...

Elin_uppsala
2017-09-17 18:38
3

Hej tjejer, jag opades för snart 6 veckor sedan och har sedan dess känt mig oerhört frusen speciellt på kvällarna och nätterna. Kan frysa så mycket att jag typ skakar. Jag har ingen feber och brösten läker på fint. Så jag har ingen smärta eller svullnad heller. Är det någon som känner igen detta?...

Car81
2017-09-17 17:47
4

Hej tjejer! Tänkte höra med er om det är någon är som har bytt till större implantat? Opades för 3 år sedan men är nu extremt missnöjd med storleken så ska på konsultation nu den 1:a september och se vad kirurgen säger. Hur bestämde ni er för hur mycket ni ville gå upp i strl? Super tacksam för s...

Tuttlisaan
2017-09-17 14:21
5

Hej
Jag gjorde min bröstförstoring 19/8
Och var på uppföljning igår allt såg bra ut men mitt vänstra bröst behöver komma ner lite fick ett bröstband men hur ska jag få till bandet så inte det trycker på det högra bröstet som inte behöver komma ner mer?
Säter jag det snett så bli...

Jojjan86
2017-09-17 13:51
9

Hej!
Jag undrar varför jag inte kan se bilder i olika forum/trådar? Vissa skriver att dom bifogat bilder i tråden och folk komenterar dom i sina svar - men jag ser inga. Kanske är puckad me HUUUR gör jag för att också kunna se? Måste man ha ngn speciell behörighet?
Vänligen

liveevil
2017-09-17 13:45
4

Nu har det gått ett helt år sedan min operation. Jag kunde inte vara nöjdare över min mage, den är sååå fin och älskar naveln. Enda tråkiga är att jag saknar känsel i större delen av magen men det kan jag leva med.
Brösten är jag fortfarande kluven till. Vissa dagar gillar jag dem, andra ön...

Glimma
2017-09-17 13:39
8

Hej! Jag har varit och tagit av mitt gips idag. Det är 11 dagar sedan jag opererade mig på Akademikliniken nu. Jag tycker näsan känns så himla svullen nu. Till er som opererat näsan tidigare, är det stor skillnad på hur den ser ut när gipset precis åkt av och efter någon/några månader?

 ...

sterr
2017-09-17 13:16
8

Undrar om någon har erfarenhet av att göra relativt små bröst och dessutom så naturliga som möjligt. När jag kollar runt på bilder verkar Victoriakliniken ha de snyggaste resultaten för en naturlig look. Är lrädd att få för stora bröst. Dessutom orolig att överkanten ska synas a la Victoria Beckh...

F2070
2017-09-17 10:25
19

Hej

Kommer att åka till Istanbul för att göra en näsoperation i oktober. Någon som varit på Esteworld och kan dela med sig av erfarenheter. Eller specifikt gjort en näsoperation hos Hakan Gence och kan berätta om den erfarenheten?
Berätta gärna vad jag bör tänka på, vad jag bör ta me...

Jessibell
2017-09-17 10:12
0

Hej, någon som lagt in 500cc och gjort lyft som vill dela med sig av sitt resultat? Ska byta ut mina 470cc framför muskeln till 500cc (Motiva full) bakom muskeln och göra ett ankarlyft så är nyfiken på om det finns någon som gjort liknande?

Beurre
2017-09-17 06:37
1

Hej fina ni!
Jag behöver er hjälp, det är så att sen dag 2 efter min operation (opererades den 12e) så har det uppkommit en brutal svidande smärta i sidan på min högra sideboob? Det kommer när jag anstränger muskeln på något vis, ibland när jag har armen i ett visst läge och varje gång jag...

Tjoho
2017-09-16 22:34
3

Någon härinne som har opererat sig på Sophiahemmet? Hos Leif Gylbert?

Rossara
2017-09-16 21:20
0

Wow.. jag är så himla lycklig!
Jag bytte äntligen implantat idag. Från 510 cc som störst i ena bröstet och till 385 cc. I 9 månaders tid har jag upplevt sådan smärta.. inte kunnat sovit.. tränat eller levt ett normalt liv. Jag har inte haft någon känsel i brösten förutom den extrema smärtan...

taste
2017-09-16 17:35
3

Ett riktigt lyx"problem" känner jag, men blev nyfiken på vad som orsakar att vissa (de flesta?) sväller igen helt efter en näsoperation medan andra knappt sväller alls.

Jag opererade mig för några dagar sedan, filade lite på ryggen samt smalnade av tippen. Har lite lätt svullnad mellan ögo...

Norr
2017-09-16 16:57
8

Jag hatar mitt ansikte...

Jag har ett ovalt, runt ansikte. Väldigt tråkigt och vanligt! Jag vill ha ett mer exotiskt utseende.
Jag vill ha höga mar...
trollungee
2017-09-16 16:17
40

Någon som blivit nekad förstoring med eget fett för att de ansetts vara för smal?

Vad krävs på ett ungefär?

Labulina
2017-09-16 15:51
2

Ni som har gjort operation med ärr under brösten, hur såg ärren ut tiden efter och när började de läka och blekna? Står i valet och kvalet om ärren ska vara i armhålan eller under brösten, hur ska man välja?

Passionsfrukt
2017-09-16 15:45
4

Var på återbesök idag och min kirurg rekommenderade mej att byta inplantat med större volym! Någon som har erfarenhet kring detta?

Tittii
2017-09-16 15:40
5

Hej!

Är sjukt nervös. Var hos kliniken idag och fick hjälp för det jag beskrev i min förra tråd (svullnad av ena bröstet och feber). Visade sig vara en infektion! Det droppade sjukt mycket gulröd sörja ur ärret och infektionsvärdet låg på cirka 85.

Fick antibiotika och kirurgen sa a...

Dr-VD
2017-09-16 15:32
5

Jag ska göra en bukplastik på tisdag (hjälp!!) utan fettsugning. Eftersom jag gör den via landstinget (på grund av muskeldelning och navelbråck) ingår ju ingen fettsugning. Finns det någon här inne som gjort en bukplastik utan fettsugning? Blev ni i så fall nöjda med resultatet?

Lillamy77
2017-09-16 15:19
8

Hej hörni, jag har lite panik :-( nu när jag satt framför spegeln och råkade spänna bröstet så ser jag att jag får dubbelbröst på vänster sida? Har sett liite tendens till att dubbelbröst men nu syntes det verkligen jätte tydligt :-( gjorde bröstförstoringen för mer än 4 månader sedan.

Me...

Mnlsn
2017-09-16 14:56
2

Hej! Är det någon som vet om man kan få bidrag för att göra fettsugning och näsoperation, pga att man mår jätte dåligt över sin egna kropp för att man är jätte mobbad i skolan? Isf hur och vart kan man ansöka? ...

Emmaha
2017-09-16 14:44
3

Hej!
Nån som vet om, och i så fall vart, man kan se hur länge olika kirurger jobbat, vilken utbildning de har osv??

Sussie
2017-09-16 14:07
4

Ja, vad är skillnaden på Motiva eller Mentor? Tycker det är en djungel det här.. På min konsultation var det endast prat om Mentor då sköterskan sa att det var implantaten som dom hade haft minst komplikationer med.. Men när man tittar på bilder här tycker jag det är vääldigt många som har Motiv...

Mollymy
2017-09-16 12:37
1

Jag op'ade mig i november förra året och då gick allt jättebra, inga komplikationer och mina bröst var perfekta. Men nu har huden töjts jättemycket nertill men inte upptill.. ärret som i början låg i bröstvecket är nu cirka 3-4 cm ovanför bröstvecket och bröstvårtan sitter högt upp vilket leder t...

Jasmine
2017-09-16 11:11
6

Hej!
Jag har bokat en tid för konsultation hos Johan Nordqvist i slutet av september.
Man läser mkt om olika kliniker och olika implantat men då många vänner varit på Bellakliniken så väljer jag att iaf börja där och se vad jag tycker.
Jag är mest nyfiken på era erfarenheter av...

J_Nilsson
2017-09-16 10:04
5

Hejsan!
Opererade mig i mars i år och har enda sen operationen vart utan känsel i båda brösten. Hela området som täcks av en vanlig bh är helt utan känsel. (Även inuti. Jag skulle kunna klippa av mig bröstet utan att märka det haha)
Sista månaden har jag dock fått som myrornas krig i...

Litenfin
2017-09-16 06:48
4

Hej på er! Jag kan inte släppa tanken på en fettsugning och har verkligen fått känslan av att laserfettsugning är ett skonsammare Ingrepp på kroppen. Söker dock stöd och råd samt pepp alternativ varning för denna metod. Har fått väldigt liten respons här på forumet och hoppas nu på bättre lycka m...

Majsan
2017-09-15 22:28
0

Var på konsultation igår, bestämde mig för runda mentor 400cc.
Någon som har haft A/liten B kupa innan op och lagt in 400cc? Vad fick ni för kupa efter op? Har ni bilder jag kan få se?
Op 28/9, tacksam för svar/bilder som kan göra mig mer säker på mitt val!

Jennifer96
2017-09-15 20:58
0

Sitter i bilen påväg hem nu efter ett implantatbyte jag gjort idag! Har sedan dag 1 kännt att brösten varit för stora och putiga! Ändrat från 590 uhp till 450 hp och jag känner mig så otroligt lycklig och lättad! Började storgråta av glädje när jag fick se brösten även fast det är svullet osv. Al...

Oscarssonm
2017-09-15 20:32
41

Hej. Är det någon här inne som har gjort sina bröst på Proforma clinic i Sthlm ? Ska dit på operation den 2 okt . Ska göra ett litet bröstlyft samt fylla i dom med Mentor HP 609 cc. Har gjort bröstförstoring tidigare i Falun men har aldrig varit nöjd. Ska träffa Daniel saiepour . Nån som har gjor...

Sumpiz85
2017-09-15 20:31
18

Imorgon sker äntligen min fettsugning av venusberget!!!! Har varit supernervös den senaste veckan och haft det ganska jobbigt med tankarna. Jag har velat göra den här operationen så länge jag kunnat minnas. Enda sedan tidig tonår så jag inte kunnat ha bikini, träningstajts, vissa byxor och kjolar...

Guldmedaljören10
2017-09-15 20:02
10

Hej! Gjorde full bukplastik för snart 2 veckor sedan. Fick en gördel som gick ner ända till knäna. Kliniken sa att jag absolut kunde ha en från tex Lindex medans jag tvättar den andra. Men nu till min fråga. Ni som haft denna "byxgördel" hur länge behövde ni ha den? Kunde ni byta efter ett tag?...

Miss_C
2017-09-15 14:44
2

Den 14 september ska jag på konsultation på Clinic Strömstad, och träffa Bo Cederquist.
Ser mycket fram emot detta, men tänkte höra här om någon har några erfarenheter av Bo? Vad har varit positivt/negativt?
Och ni som valde göra bröstförstoring där, vad fick ni betala för operationen...

Nadojas
2017-09-15 14:28
17

Jag tvekar så vilken klinik jag ska välja! Antingen nordiska och Patrik Höijer eller art clinic och Andreas Lindahl...
Har sett att nordiska har bra trygghetsgaranti, vilket art clinic inte har?
Dock så ligger art clinic bättre till för mig...
Har inte varit på konsultation hos...

Pinkyy
2017-09-15 12:14
0

Jag ska om en månad byta implantat och sy in fickorna för att korrigera db och strutbröst.
Jag har i dagsläget 475 cc i demi profil. De är inte alls stora (hade typ ingen egen vävnad alls innan samt tubulära/hypoplasi bröst). Ingen har märkt att npgot är annorlunda ens.

När jag träf...

Banannie
2017-09-15 11:47
9

Nu är min operation gjord för en vecka sen, allt gick bra och jag har inte ont. Har varit pigg och rörlig hela tiden och jag är supernöjd med mina nya bröst, MEN

Den ena vårtan har en mörk fläck, såg först ut som ett blåmärke men har igår blivit mörkare och mörkare.

Jag är jätteorol...

Dumbo
2017-09-15 11:24
8

Hjälp. Känner av hur implanten rynkar sig når jag böjer mug framåt. Det syns inte utanpå och jag känner det bara själv. Någon annan som råkat ut för samma? Vad kan man göra åt detta? Ringa kirurgen?

cihi
2017-09-15 10:56
1

Hej!
Jag har bestämt mig för att operera näsan i Turkiet. För att jag tycker att de är bäst på det. Någon som har tips på bra kirurger? Jag har tagit kontakt med en kirurg som heter Dr Suleyman Tas. Är det någon som har någon erfarenhet av honom, som vill dela med sig? Jag har inte hittat s...

HannaKK
2017-09-15 10:53
4

Är så förbannat ledsen. Mina fickor blir bara större och stötte och jag kommer bli tvungen att göra en ny operation. Så här kan jag inte ha det!! Hade verkligen inte velat slippa. Var ok med att brösten hamnade lite på olika höjs men när brösten ligger i armhålorna så finns det inte mycket att gö...

Sharky
2017-09-15 07:13
12

Hej alla!

Helt ny på detta och har en konsultation inbokad hos Tuve Mårtensson på Reformkliniken nästa fredag. Hur väl förberedd behöver jag vara? Jag kan ingenting om storlekar, profil eller form på inlägg.

Har idag ca 70D/E, är inte nöjd med formen, tycker att de hänger efter två...

FrokenX
2017-09-15 06:44
3

Jag har precis bokat full bukplastik i Litauen hos Nordesthetics. Jag kommer att resa 28 mars 2017 och opereras dagen efter. Jag känner att det saknas info (utöver vittnesmål från deras egna hemsida) från andra som varit där och därför startar jag den här tråden för den som vill följa mig på resa...

sweetchillie
2017-09-15 06:03
26

Behöver er hjälp har förstått att det tar tid att läka och jag gjorde många stora operationer samtidigt och har försökt ha is i magen....Men har även hört/läst att brösten ska vara "färdigbakade" efter 6mån som det är om 6dgr så det lär ju inte hända mer med formen nu eller? Någon mer som haft fy...

Dibba
2017-09-15 04:19
26

Hej, någon här på forumet som vill dela med sig om dom har gjort Fettransplantation till rumpan,,
Nöjda? Hur mycket satte ni i? Vilken klinik? Osv..

Tack!

Tiger423
2017-09-14 23:33
0

Jag läste någonstans att det rekommenderas mammografi innan man gör en bröstoperation för oss som är i "mammografiåldern". Någon som gjort det? Finner det väldigt svårt att hitta vart man ska ringa när man bor i Stockholm.

CMA
2017-09-14 22:23
4

Hej
Jag har gjort en bröstförstoring+lyft hos dr simsa i falun och jag är inte nöjd med resultatet. dom är så dåligt gjord att jag mår sämre nu än innan jag gjorde op och grejen är att för att han ska fixa till det han har gjort måste jag betala 26 000 till! har redan bet 40 000 kr! Finns d...

marpan
2017-09-14 21:58
26

Mina fickor är töjda vilket gör att implantaten glider ner i armhålorna på mig när jag ligger på rygg och jag ska eventuellt korrigera. Men jag har inte helt bestämt mig än. Skulle ni som inte har töjda fickor snälla kunna hjälpa mig i min beslutsprocess genom att lägga upp bilder på hur era brös...

Glimma
2017-09-14 21:54
7

Hej! Någon som vet hur för stora fickor bakom bröstmuskeln uppstår? Det är väl inte kirurgens fel att han gör för stora fickor vid operation? Utan att fickorna töjs väl med tiden? I samband med träning m.m..någon som är insatt mer och vet?

Fiercee
2017-09-14 21:46
5

Jag opererade mig 21 sep dvs. knappt 2,5 mån sedan och har problem med attmina bröst glider i sär mycket när jag ligger ner. Det är fult eftersom min bröstkorg är benig och mellanrummet blir mer än en hands bredd men framför allt är det så oerhört obeagligt. Det blir stor tyngd mot armhålorna och...

Glimma
2017-09-14 21:25
53

Hej allihopa!
Undrar lite.. ni som gort bröstförstoring hur lång tid tog det innan ni fick tillbaka känseln i brösten i era bröst?

swea
2017-09-14 19:56
6

Imorgon är det äntligen dags för min korrigering!
Jag är så nervös att jag knappt sovit på 2 dagar och är allmänt ofokuserad. Jag ska korrigera BO, sy in bröstfickorna på både in/utsidan, strama åt huden så implantaten kommer högre upp samt byta ut mina 615 gram mot 700 gram. GAH DET HÄR KO...

madeleinep
2017-09-14 19:15
11

Var på min andra konsultation igår. Min första på Clinic Perfekta i Örebro gick inte som jag tänkt mig. Läkaren sa direkt att jag hade hängiga bröst och att jag behövde stora inlägg. Jag blev helt ställd då för det var inte alls vad jag väntat mig, men efter ett tag vande jag mig vid storleken (...

malinsjoberg79
2017-09-14 19:03
3

Hej!
Jag undrar om någon av er inte fått resultatet ni förväntat er och hur ni då har gått till väga?
Jag hade tubulära bröst och min önskan har alltid varit att få ha underpool. Opererade mig för ett år sedan och skulle då få runda bröst bara genom att fylla ut med implantaten. Så bl...

Miby
2017-09-14 18:59
0

Som rubriken lyder, HUR nöjda är de? Vad har de sagt? Dela gärna med er!

Min sabo förespråkade verkligen att jag inte behövde fixa dom osv, men nu efteråt är han super-happy!

Är det någon som fått uppleva det motsatta?

Dela gärna även med er av reaktioner från omgivningen om...

Trendipetit
2017-09-14 18:47
8

Hej. Fick på konsultationen på Reformkliniken rekomendationen att använda runda Motiva implantat med det ena med 400cc hög profil och det andra 510cc corsé. När jag skulle berätta vad jag var ute efter sa jag att jag önskar ett par fylliga bröst som ser naturliga ut. Ju mer jag tänker desto mer...

SS81
2017-09-14 18:41
11

Hej!
Finns det någon som har haft platta eller väldigt små bröst som utgångsläge och haft ungefär 12cm i bröstbredd som har förstorat brösten?
Vilket implantat och hur många cc valde ni?
Jag vet att man inte kan jämföra då alla har olika förutsättningar men vill försöka få ett h...

LT123
2017-09-14 17:51
22

Jag skulle vilja se bilder på er som har inlägg som är lite bredare. Min läkare rekommenderar mig en bredd på 13,5 cm så gärna däromkring. Jag är nämligen lite rädd för att det kommer att se konstigt ut på mig, om ni tittar på mina bilder så ser ni att när jag testade inplantaten så sticker de ut...

Amaras
2017-09-14 17:51
14

Någon som gjort en ärrkorrigering? Har ett fult ärr från blindtarmsoperation som jag vill ta bort

iidha
2017-09-14 17:03
6

Hej!
Hur gör man egentligen för att bestämma hur stora inlägg man ska ha? Känns som ett omöjligt beslut just nu. Jag gick ner till Lindex med mina rispåsar och provade bh-ar, men det gjorde bara att jag började tänka ännu mer. Hemma var jag inne på 400-450. Nere på Lindex blev det snarare 3...

missbutterflaj
2017-09-14 16:46
8

Jag ska förstora brösten på tisdag och har varit på två konsultationer, då jag har varit osäker på storleken. På första konsultationen bestämde jag mig för 300cc och min läkare sa att jag skulle ha mellan profil. På andra konsultationen ändrade jag mig till 360cc istället och min läkare tycker ja...

ksnh11
2017-09-14 15:22
29

Någon som har erfarenhet av denna klinik?

operation
2017-09-14 14:42
2

Hej! Jag är ny här och undrar om det finns fler som är eller varit i samma situation som jag. Har bröstimplantat sen ca 8 år som jag vill ta ur pga oro för hälsa. Grejen är att jag vill ta ut kapseln samtidigt med implantatet, då jag läst på amerikanska sidor på nätet om hur mycket skit (tungmeta...

Lotten
2017-09-14 14:22
7

Förutom att ärren ser lite fula och konstiga ut på sidorna/i mitten (av det undre ärret) så tycker jag att de fortfarande är ganska röda, och formen är inte riktigt rund undertill..... Snart tre månader nu.
Hur känner ni som oxå har ankarärr? Hur såg det ut efter ett par månader? Jag tänker...

Addi
2017-09-14 14:10
20

Hejsan!! Om två dagar är det 4v sedan min bröstförstoring hos Peter cosmo på citadellkliniken. Jag har precis laddat upp bilder i mitt silvergalleri!
Jag mailade bilder till Peter idag och han tyckte att allt såg jättefint ut och att jag kunde sluta med tortyren men sova med bröstband då mi...

xplo
2017-09-14 13:03
2

Jag har en konsultation inbokad på nordiska kliniken i Stockholm för en brazilian but lift. Någon som har erfarenhet, vet något om någon som gjort en där eller har en åsikt över dem i huvudtaget? Har inte gjort något ingrepp förr och vet inte hur man ska lita på kliniker? De verkar vara en stor k...

Anna35
2017-09-14 12:31
21
Jag startar den här tråden för att förhoppningsvis kunna hjälpa någon att se tidiga infektionstecken och visa hur en infektion kan se ut. På dag 3 syntes inget förutom normal färgskiftning till gult. På dag 6 fick jag tilltagande smärta som inte gick över med maxdos Alvedon. Jag såg även en r...
MMB
2017-09-14 11:47
34

Har någon erfarenhet hur det är/blir när man opererar bort sin bröstförstoring? Hur blir frosten efter "töjningen" i huden och hur ser/blir en sådan operation ut? Måste man gå in och göra ett ankarlyft?

Maddie
2017-09-14 11:26
4

Hej tjejer,
Är nyfiken på vad för sorts bh, märke och modell, ni använder nu när det gått 6 veckor efter op? Har hittills blivit rekommenderad att ha den man fick direkt efter op men nu ska jag tydligen börja använda en av märket Freya. Tycker den är så där och skulle vilja ha tips på andra...

Car81
2017-09-14 10:46
0

Jag opererades för 3 år sedan och har inte haft större komplikationer bortsett att huden har töjts ut en aning för mycket vilket har gjort att implantaten har åkt ner lite mer än vad jag väntade mig.

Nu när jag har börjat löpa så känns det som om det ena implantat har lossnat. Svårt att f...

Maddie
2017-09-14 10:33
2

Jag ser att en del pratar om att sy in fickor osv, får man alltid så att man måste fixa fickorna?
Förstår inte riktigt, töjer dom ut sig? Måste man fixa dom? Ser det konstigt ut om man inte gör det?

Pinkyy
2017-09-14 09:42
2

Har gjort en likadan tråd i "Bröstoperationer" men fick inga svar så jag gör en likadan här och hoppas på att få svar :)

Varför tog du ut dina bröstimplantat?
Fick du någon speciell läkbh eller kompressionsplagg?
Behövde du dränage?
Ångrar du någonsin att du tog ut implan...

winnys
2017-09-14 06:45
38

Har nämligen inte helt koll på detta med olika injektioner.
Vilka märken finns det och finns det någon skillnad mellan dem?

Vad ska man tänka på när man väljer mellan de olika injektionerna?

Resultatet jag vill uppnå är större läppar, kanske lite bredare om det skulle vara möj...

Asirnas
2017-09-14 01:13
3

Hej undrar hur eran partner / familj har varit ställd till operationen?
Min partner är otroligt stöttande och är min klippa, men vet inte hur mycket jag ska involvera honom i det här. Vet att det är MIN kropp, men vore så skönt att ha med honom på konsultation så han kunde vara med som min...

Sophoto
2017-09-13 23:58
19

Blir lite förvirrad, på min första konsultation sa inte kirurgen något om att man behöver byta ut implantaten (om det inte skulle hända något) Men på den andra konsultationen sa kirurgen (om jag uppfattade det rätt, så mkt i huvudet) att man kan behöva byta ut efter ca 10-15 år och då bekosta ope...

Passionsfrukt
2017-09-13 23:57
1

Jag undrar hur nära är 3D bilden med verkliga resultatet, på min 3D bild såg det verkligen inte bra ut. Brösten sitter för långt ifrån varandra och ser nästan lite hängiga ut och det är väldigt konstigt för jag har knappt några bröst nu så att de skulle kunna hänga. Hur blev ert resultat i jämför...

Tuttsara
2017-09-13 22:27
1

Hej!
Jag undrar om vad ni har för erfarenheter kring vikt vid bröstförstoring. Jag är 171 lång och väger strax över 80kg. Brukar läkaren neka att operera? Jag har relativt mycket muskler (mer än normal-kvinnan) men är absolut inte deffad å andra sidan ;-)
Hur mycket vägde ni vid opera...

Rabarber94
2017-09-13 22:22
10

Tyvärr efter operation så behöll mina bröst lite mer strutig form och jag fick tendens till db. Strutiga bröst har jag haft hela mitt liv och jag gjorde operationen främst för att få en rundare finare form så detta är inte ett alternativ för mig att behålla. Kirurgen tror väl inte att supermycke...

Banannie
2017-09-13 21:53
17

Vad är Tortyrbh? Ser att många nämner den här inne.

Höst
2017-09-13 21:40
4

I den lilla håla som jag bor i så har dem inte underkläder för större byst tyvärr! Har ingen aning om vad jag har för bh storlek nu efter min op för när jag ska kolla på nätet så säger alla sidor olika. Satte in 755 cc och har mätt med måttband att jag har ca 106 cm över själva bysten. När jag då...

Bunny69
2017-09-13 21:02
2

NU HAR JAG BOKAT TID!!

28 September, om 6 veckor!

Hade först tänkt mig Hermelinen i Luleå men eftersom Olafur ska sluta så föll andrahandsvalet på Polarkliniken och Anders Nilsson.

Är sjukt peppad redan nu!

elisewii
2017-09-13 21:01
26

Hej,

Var på Konsultation igår på Art Clinic i Jönköping.
Då jag har gått ner mycket i vikt har mina bröst tappat sin fyllighet och blivit en aning hängiga.

Han tyckte att jag behövde ett bröstlyft och korrigering av våtgården + Implantat för att få bort "gropen" vid armhålan....

xsmex
2017-09-13 19:57
2

Jag ville starta en tråd för dom som ska operera sig i december. Jag har bokat tid för bröstförstoring samt stor bukplastik den 12 december, Johan Nordqvist på Bellakliniken ska operera mig och jag ska lägga in 550 c. Det blir en bakom muskel placering. Motiva ergonomix silksurface high profile....

Januari2011
2017-09-13 19:50
3

Hej!
Vill göra bröstlyft (utan implantat) och full bukplastik. Står och velar mellan olika kirurger. Ska jag välja Patrik Höijer??

Majsan83
2017-09-13 19:18
7

Hej..

Jag har siktat in mig på motiva Round. Runda..
Men när det kommer till profil vet jag inte.. vad betyder profil? Vad finns det för olika och vad är det för skillnader? Ngn som vet?

MSP
2017-09-13 18:00
1

Hej! Det va längesen jag var här inne nu. :) Jag har i flera år funderat på en vårtgårdsförminskning, dels för att dom är ganska stora och dels för att ta bort lite överskottshud. Jag har endel bristningar precis där som då försvinner? Eller måste jag kansle göra ett lyft och flytta vårtgården? F...

helenajohanson
2017-09-13 17:01
3

Oprrade mig för 2 veckor sen och brösten håller redan på att få fin form. Men ärren runt ena bröstvårtan ser ut som en krigszon. Bröstvårtan se r ojämn ut och har fula utstående ärr på vissa ställen. Den ea bröstvårtan är högre upp än den andra. Detta bröst är dock lite mer svullet än det andra....

Halli70
2017-09-13 16:26
15

Jag skulle vilja se mer näsor av PO Haraldsson. Det bör väl finnas en och annan här som har gjort näsan hos honom. Skulle ni vilja visa före- och efterbild? Kollade i galleriet men hittade typ ingen näsa av honom. Gärna primär näsplastik men sekundär näsplastik kan också vara intressant att se....

X-Woman
2017-09-13 14:55
11

Hej..

Jag har siktat in mig på motiva Round. Runda..
Men när det kommer till profil vet jag inte.. vad betyder profil? Vad finns det för olika och vad är det för skillnader? Ngn som vet?

MSP
2017-09-13 13:05
2

Hej alla! Har letat men inte hittat en sådan här tråd. Hade varit kul att läsa om sådant man inte visste innan man gjorde bröstförstoring och som man upptäckte efter. Både positivt och negativt!
Tex. Dom är i vägen när jag ska... Eller de känns konstigt när... Visste inte att det skulle bli...

Lisenli
2017-09-13 12:12
84

Söker gördel storlek L för bukplastik! Har en jag fått från kliniken men vill ha en och byta med.

Miss_C
2017-09-13 09:22
5

Imorgon är det en vecka sedan min operation och jag har hittils endast sjukanmält mig från mitt jobb och sagt att jag haft feber och muskelvärk (kan ju faktiskt knappt röra mig pga muskelvärk, så lite sanning är det ju) då jag inte vill dela med mig av min operation till de på mitt jobb. Nu känne...

Mydiamonds
2017-09-13 06:46
4

Ja, här kommer ett helt meningslöst inlägg men kan faktiskt inte låta bli:

MIN MAGE ÄR SÅ HELT JÄVLA PLATTT!!!!

Wihooooo!!! Jeeeeeesss!!!!
Hahaaa!!! Helt otroligt!!!!!!

(Sorry.. Har jättetråkigt i väntan på att jag ska läka klart men det är så PLATT!!!! Man fattar inte...

fridaadirf
2017-09-12 22:39
21

Känner mig förtvivlad och löjlig här hemma.
I flera år har tankar kring bröstförstoring funnits i mitt huvud. Men har febrilt motat bort dom för det går över. Det är bättre att träna kroppen och jobba på självkänslan istället och blablabla.

Nu när jag inser att det här aldrig kommer...

Sophoto
2017-09-12 22:19
27

Hello everyone 

Som frågan lyder, jag bor i Malmö och vill göra en bröstförstoring. Läst runt i olika trådar och klinikers hemsidor men kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag tycker låter bäst.. 

Så min fråga är riktad till er som gjort bröstförstoring i Malmö, vilken klinik/d...

LinnK
2017-09-12 21:28
4

Hej

Ni som har fått pollybeak efter näsoperation, hur lång tid efter operationen gick det innan det här uppenbara sig? Är det veckor, månader eller syns det med en gång?

Näsapan
2017-09-12 21:09
5

Börjat bli lite missnöjd med mina läppar det senaste.
Min underläpp är jätte fin, men jag vill framhäva min övre läpp mer så man kan se dess fin form.

Har ni tips på någon bra och billig klinik i GBG som gör detta?
Vill absolut inte ha ankläppar utan bara framhäva min naturliga...

Asirnas
2017-09-12 21:08
2

Hej! På Nordiska så rekommenderar de att köra Freya Active som läkningsbh. Tycker dessa är så fruktansvärda på alla sätt :S Finns det några andra märken som ni rekommenderar? Jag har gjort lyft och förstoring. Eller måste man köra det märket som de rekommenderar på kliniken för bäst resultat? Tac...

Car81
2017-09-12 20:12
1

Hej!

Har en relativt "ok" skandinavisk näsa, ingen knöl, nedåtböjd tipp eller "grisnäsa" - däremot är den lite sned åt vänster (detta blir märkbart värre med åren) och på tok för stor och okvinnlig för mitt ansikte.

Jag skulle i princip vilja ha min näsa - bara mycket förminskad o...

Lilylolo
2017-09-12 17:33
24

Jag har precis börjat läsa på om bröstförstoring och vill verkligen göra det. Vill ha ett "naturligt" utseende på brösten och funderar på anatomiska implantat. Det verkar dock som det är lite risk med det, dvs att de vänder sig i fickan osv och andra kompl. Samt att många säger att runda som är...

MaryT
2017-09-12 15:25
15

Hej! Ska ha op nuni september och är så nervös. Vad är bra att tänka på efteråt? Fysisk ansträngning osv. Kom gärna med exempel och egna erfarenheter! Tack :)

Lorax
2017-09-12 14:48
7

Undrar ifall det är någon här som haft väldigt lite egen bröstvävnad och valt Motiva ergonomix och fått rippling?

Pimasa
2017-09-12 14:34
2

Hej! Jag har problem med vuxenavcne och har alltid haft det. Det är hormonellt och blir värre när jag har ägglossning eller mens eller när jag är stressad och äter mycket skräp. Ofta på vår, sommar,höst är det värre. Allt det där vet jag, men har inte hittat någon produkt som har hjälpt mig. Jag...

Vickan
2017-09-12 13:55
87

Jag kommer gärna i kontakt med er som blivit beviljade bukplastik via landstinget.
Hur mycket 'häng' hade du på magen?
Hade du delade magmuskler som syddes igen?
Vilka andra kriterier behövde uppnås?
Vilket landsting tillhör du och vart gjordes op/ska göras?

Tack på...

Minajag
2017-09-12 13:42
13

Hej!

Jag opererade mig 30/8 på plastikkirurgiska institutet i Malmö av Wikström.
Väldigt nöjd över mitt resultat än sålänge även om jag fortfarande är svullen. Nackdelen tycker jag är att jag får inte tag i Wikström för funderingar jag har och kliniken har stängt på helger. Därför v...

Saed
2017-09-12 12:54
2

Som rubriken lyder, är det möjligt?

operation
2017-09-12 12:46
4

Har aldrig mått så dåligt över mina bröst som när jag kollade på dessa bilderna. Aldrig tagit bilder just av den anledningen, de är så sjukt hemska och fula så att de får mig att vilja kräka. Lägger enbart upp dessa bilderna för att jag verkligen behöver din hjälp... Måste få veta vad jag har för...

Cherrylicious
2017-09-12 12:28
4

Är det någon här som tyckt dem fått för lite underpool o fått det korrigerat? Hur korrigerade dem det o hur länge fick du vara sjukskriven efteråt? Blev du mer nöjd med resultatet efteråt?

Lina81
2017-09-12 11:41
0

Någon här som valde större implantat än vad kirurgen rekommenderade och är ni nöjda med resultatet?

Pimasa
2017-09-12 11:39
1
 
 Utgångsläget!  Vad har du för utgångsläge? Hängpattar,dålig kvalite på hud/vävnad,är du inte purung längre ,har genomgått graviditet / graviditeter..  Stämmer du in på något av följande kan du omöjligt förvänta dig ett "perfekt " resultat.. Många tror att bara man opererar sig...
Opticruise
2017-09-12 11:15
145

Hej! Jag funderar på att förstora och lyfta mina bröst och har konsulterat via mail (Bellakliniken) - Läkaren trodde att implantaten "RSC-925+Q" skulle passa mig, MEN vad innebär det? Haha! Känner mig så dum och vågar inte fråga.. Är det 925cc de menar? och vad står de andra för?
Ursäkta mi...

Gry.Broman
2017-09-12 11:12
1

Hej
När kände ni att ni kunde komma upp ur sängen själva samt lägga er?

Opererades i torsdags och klarar inte av att lägga mig ner själv. Sen när jag väl ska upp har jag halkat ner så mycket att jag inte heller kommer upp. Några tips?

När jag väl har kommit upp så rör jag på...

katalin
2017-09-12 10:55
21

Ni som jag gjort 3Dsimulering och opererad er, blev det som på bilderna??

Passionsfrukt
2017-09-12 10:34
3

Har varit på en konsultation (Victoriakliniken) och ska på en till idag (Nordiska) Vill ha så "små" och naturliga bröst som möjligt och mest fylla ut 75 B som jag hade innan amningen. På första konsultationen tyckte kirurgen inte mindre än 275 cc med mini (Motiva Ergonomix)Det ser fint ut på bild...

Passionsfrukt
2017-09-12 10:31
3

Va på konsultation i onsdags och blev rekommenderas antingen Motiva Round 425cc full eller Motiva ergonomix 380cc demi.
Min bröstbredd är ca 12cm och har nästan ingen egen bröstvävnad, fyller inte ens ut en a-kupa.
Vet verkligen inte vilken av implantaten jag ska välja! Vill ha fyllig...

Pimasa
2017-09-12 09:00
28

Är det bara jag som känner att jag ibland kan få "kalla fötter" och tänka om jag verkligen ska operera mig.
Jag känner mig rädd för eventuella komplikationer, att det ska bli mycket mer utgifter än vad jag tänkt.
Vet ju att jag måste byta ut inplantatet efter antal år och det är jag h...

Pinkyy
2017-09-12 07:13
6

Hej,

Jag vet så klart att det kommer dröja väldigt länge innan jag kan se något slutresultat av mitt bröstlyft och fettransplantation men jag undrar så mycket över formen på mitt ena bröst, undertill. Det är bara taget dagen efter men det ser så rakt ut undertill?
På det andra bröste...

Minnion
2017-09-12 06:52
7

Jag har hittat lite gamla trådar om träning efter operation men det skulle vara kul att höra hur ni som fortfarande är aktiva på forumet har kommit igång med er träning efter op.

Jag har fått information om att jag kan börja träna efter 6 v om det känns bra. På torsdag är det 5 v sen min o...

Tyson123
2017-09-12 06:14
37

Jag har sedan innan olika höjd på mina bröstvårtor och har på senaste tiden börjat tänka på det mer. Man anar det genom kläder, om jag är utan bh och det syns tydligt i naket tillstånd.

Då jag ska byta till större implantat är jag rädd att skillnaden blir ännu tydligare och det kommer st...

Lillafrur
2017-09-11 23:43
1

Är det någon av er som valt mindre cc eller annan profil än rekommenderat av kirurgen och upplevt att de blivit för platta?
Jag vill ha mindre, typ 275, men samma bredd. Blev rekommenderad mellanprofil 320 för att fylla ut, men det känns för stort och putigt. Om man skulle ta mindre ändå fi...

Redbull
2017-09-11 23:33
53

Om man önskar mjuka (riktigt mjuka) varma och fylliga bröst men är tunn, har lite egen bröstvävnad och ett litet häng på bröst med kass elasticitet i huden - är det ett hopplöst läge?

Ett implantat kommer kanske inte kunna göra mig nöjd? Och så alla dessa risker med bakomplacering...

...
Labulina
2017-09-11 23:06
5

Jag ska göra bröstförstoring på akademikliniken i Malmö nu i oktober. Så jag bara undrar om här finns nån som har erfarenhet av bröstförstoring därifrån? :) man läser o hör mest från citadellkliniken här i Skåne.. Så är lite nyfiken! ;)

Sessis
2017-09-11 23:06
4

Hej på er!

Jag opererade mig för ganska exakt 2 veckor sen. 375 cc. Blev helnöjd med resultatet och svullnaden har ju hunnit gå ner. Till och med mellan brösten, hade ju helt klart gått ned efter cirka 11-12 dagar.

Det som skrämmer mig nu är att jag har blivit kraftigt svullen på mi...

Dr-VD
2017-09-11 22:46
6

Jag har i flera år velat operera näsan. Dock inte tänkt på att göra det utomlands förrän de senaste åren. Tycker inte någon kirurg i Sverige är tillräckligt bra! Har insett att Turkiet och Libanon är väldigt duktiga! Har typ valt bort Libanon eftersom det av någon anledning känns smidigare och är...

Bakakaka
2017-09-11 22:42
6

Försökte hitta en tråd om detta men gick bet...

Jag ska opereras 26 september på Proforma och har nagelförlängning (gelé). Måste jag fila bort materialet på alla naglar eller räcker det om jag har genomskinligt? Eventuellt om jag tar bort på pekfinger??

Känns så tråkigt att fila ner...

Emelie90
2017-09-11 22:35
8
Annons
Annons