Annons

Sök tråd

Sök i trådrubriker
Sök texter i trådstarten (långsam)
Sök i forumavdelning
Sök i taggade forumtrådar
Sök medlem
Titel Del av brödtext Författare Uppdaterad Svar (nya) Taggar Lägg till taggar Följ trådar

Hej!
Har två konsultationer nu på fredag och nu börjar tankarna och funderingarna bara snurra runt bröst bröst och bröst.

Har börjat fundera mer på det här med töjda fickor, hur vanligt är det egentligen? Och hur viktigt är det med stöd (efter läkningstiden såklart) Jag menar jag vil...

CarGirl
9 min sedan
1

Någon fler som ska opereras i september?? :)
Jag ska opereras på nordiska kliniken av Patrik Höijer den 19 september, Så sjukt nervös redan nu! Blir 315cc motiva round full. Var ska alla opereras? :)

Slrn
49 min sedan
202

Snart dags för operation men det enda jag är osäker på är storleken?! Gjorde en 3D-simulering på min konsultation samt testade testproteser men vart nästan bara mer förvirrad! Testade 400cc på min simulering och tycker det ser kanon ut på min kropp. Inte för stort och inte för litet. Tyckte nästa...

Melongirl
1 tim sedan
4

Hej!

Jag vill göra full bukplastik och bröstförstoring (inget lyft) på citadellkliniken (helst hos Jörg tror jag) är det någon som vet vad det kostar på ett ungefär? Jag har förstått att man kan få lite rabatt när man gör två operationer samtidigt. Tack på förhand

karroJ
1 tim sedan
23

Tänkte kolla om det är någon som ångrat sig efter att ha gjort en operation? Att det inte varit värt pengar, smärta osv?
Jag känner mig nojig, vill verkligen operera mig men blir orolig att jag ska varna upp med ångest och känna att jag ångrat mig?
Förstår att det är olika från person...

Pinkyy
1 tim sedan
8

Ni som har fått fixa töjda fickor, har ni behövt göra det fler gånger eller har ni bara behövt göra det en gång och så har det varit bra sen?
Får man alltid töjda fickor oavsett inplantat och vart man lägger snittet?

Pinkyy
1 tim sedan
0

Hej! Imorgon är det 1 vecka sen jag gjorde min bröstoperation. Imorgon får jag duscha för första gången! Woho! Det står på pappret: "duscha försiktigt via ryggen, om tejpen över ärren blir blött torka med handduk eller hårfön".

Menas det bara att jag inte ska stå med duschslangen med full...

Jeq
1 tim sedan
2

Hej!

Jag planerar ev att genomföra en bröstförstoring hos Andreas Lindahl på Art Clinic i Uppsala. Hittar inte mycket skrivet om honom. Undrar därför om någon av er har erfarenheter av honom att dela med er utav?

cissy
1 tim sedan
45

Jag ska snart operera mig hos Bo Cederqvist på Clinic Strömstad (350 cc bakom muskeln). Är såklart jättenervös och det enda jag gör just nu är att googla runt om alla möjliga komplikationer samt operationsberättelser osv osv..

Skulle uppskatta att höra hur det gått för er som gjort bröstf...

NSS1996
2 tim sedan
10

Hej!
Skulle vilja prata med dem som har redan "normalt" stora bröst (75C) men urammade som de lätt blir efter ammat för min del tre barn.. Jag är 172 lång väger 63 kg. Om jag lägger in 350 till 375cc hur stora bröst blir de då? Nån med 400cc? De som har bröst som jag hittar ja inte så många...

Lady84
2 tim sedan
9

Undrar hur ni gör när ni ska byta tejp, smörjer ni på något på era ärr innan ni sätter på den nya tejpen? :)

Mydiamonds
2 tim sedan
2

Hjälp! Tog av gördeln nu och det har börjat vara på 3 olika ställen på buksnittet. Vad ska jag göra? Ska på återbesök i morgon. Men vill inte vänta tills dess med att göra något. 2 veckor sedan op igår och va på första återbesöket förra måndagen och då såg allt jättebra ut. Någon som kan hjälpa...

Miss_C
2 tim sedan
12

Det är dagen efter min operation.. å käner mig mest nere..
vett att brösten kommer ändra form å allt det där att det tar tid..
men mina bröstvårtor har blivit gigantiska å tar upp en 1/3 av bröstet det gör mig illamående och lessen när jag ser på mina bröst + att dom e som två smala s...

swea
3 tim sedan
49

Hej, jag har tänkt mycket på om man ska gå in under brösten eller via armhålorna vid bröstförstoring. Vet ni några för- och nackdelar med att gå in via armhålorna?
Vill helst gå genom armhålorna pga ärren som blir.
Tack på förhand :)

Jenny221
3 tim sedan
12

Hej, opererades i onsdags bröstförstoring. Det kliar så fruktansvärt mycket av tejpen jag har över brösten det är rött och knottrigt/finnigt varmt och kliar. Någon som vet vad jag bör göra??? Försökte lägga upp en bild på min sida men kan inte hitta den nu så vet inte var den hamna :(?

Jeq
4 tim sedan
9

Hej!
Jag undrar om någon här inne har blivit konsulterad eller opererad av Carl Troilius? Eller känner någon som har det? Han drev klinik i Malmö, men har även jobbat i Paris.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Carl-Åke_Troilius

Leo86
2017-09-19 23:27
6

Hej!

Tänkte det var dags att starta en ny tråd då vi alla som ska göra en Bukplastik under hösten 2017 kan samlas!

Vem är då jag?
33 årig sjuksköterska och 2-barns morsa som avskyr sin mage efter 2 graviditeter och vägrar gå med på att leva med den för resten av livet. Det hin...

Bobbielina
2017-09-19 22:57
14

Hej!

Jag har länge övervägt en bröstförminskning men aldrig kommit till skott. Delvis pga att det verkar så obehagligt med operation och läketid, men också pga kostnaden för ingreppet.

Jag har mycket besvär av att mina bröst är så pass tunga (svårt med hållningen, ont i bröstryggen...

Hunch
2017-09-19 22:40
4

Ni som fått rippling har ni korrigerat detta? Hur då och vart det bättre?
Jag har på insidan på båda mina men värst på ena sidan! Syns jätteväl när ja böjer mej lite framåt.
Intresserad av vad andra med rippling har gjort!

Betsii
2017-09-19 22:04
6

Hej! Är helt ny här...
Men har länge funderat på att göra en bröstförstoring, jag vet fortfarande inte hur jag vill ha mina bröst (storlek och form) så jag hoppas att kliniken kan hjälpa mig med det.
Jag ringde Proforma Clinic idag efter ha kikat runt i några dagar på olika kliniker....

välkommen
2017-09-19 21:55
7

Jag är en väldigt aktiv tjej som gillar att springa flera dagar i veckan.
Gjorde min op 1 juni.
Har bara tagit mig någon liten test runda sedan dess.
Haft endel problem med värk i brösten o velat vänta.

Nu vill jag ut o springa igen och undrar var ni köpt era sport bh-ar...

Clara
2017-09-19 21:46
1

Hej!

Har funderat på att korrigera min profil i ett tag, samt fixa min "bull"näsa så den ser mindre ut.

Någon som har tips/erfarenheter utav kliniker i Stockholm/Uppsala/Västerås trakterna som är duktiga på detta?

Har ni någon erfarenhet av Mackey Clinic? Forma Vita? Eller Ho...

EllieShelly
2017-09-19 21:24
0

Är det någon som har haft erfarenhet av kärlkirurgi pga av problem med ådernät och åderbråck som orsakat klåda och bensår? Ska på konsuktation och vill så gärna veta vad jag har att vänta, blir tokig av detta! Har haft det (https://medibas.se/handboken/kliniska-kapitel/hjarta-karl/patientinformat...

KarolinaP
2017-09-19 20:38
9

Hej!

Nu är det snart bara 2 månader kvar till min operation. Ska göra lyft o förstoring. Börjar sakta men säkert bli nervös, tänker på det ofta... :) Är mest nervös för att sövas faktiskt.
Fler som ska opereras i augusti? Var ska ni göra det? :) kraaaaam tjejer

annie91
2017-09-19 20:29
426

För att dra hela historien kort så bestämde jag mig för några år sedan.
Jag läste på ordentligt, och valde den kirurg jag trodde skulle kunna ge mig mina drömbröst.
Hade inga komplex för mina bröst förutom att jag tyckte dem var för små, jag var i 20års åldern och hade fasta, jämna br...

Luni
2017-09-19 20:12
16

Hej,

Vad jag kan se finns det nu många nya medlemmar här och forumet har ändrats en del sen senast jag var en väldigt aktiv medlem.

För er som inte vet vem jag är;

Är en ung kvinna på 23 år som för några år sedan bestämde mig för att göra en bröstförstoring,efter jag hade för...

Asirnas
2017-09-19 19:30
12

Nu har vi något intressant på gång! Atrimus RX lanserar nu NewGel+ i Sverige. Det är en typ av silikonförband (”tejp”) som ger finare ärr och som är framtagen främst för plastikpatienter. Den motverkar dessutom keloida (förtjockade, upphöjda) ärr.

Den innehåller enligt uppgift tio ggr mer...

Marina
2017-09-19 19:05
10

Hej. Nu börjar jag bli riktigt otålig och smått deprimerad . Jag opererade mig den 9/5 på bellakliniken. (300cc bakom muskeln) Jag tycker att mina bröstvårtor sitter lågt och implantaten högt upp, jag har heller ingen underpol eller vad man nu kallar de.
Anledningen till varför jag opererad...

Sandra1234
2017-09-19 18:22
5

Hej, är bokad för op 19/12-17 och vill uppnå ett så natuligt resultat som MÖJLIGT! Men har verkligen myggbett till bröst nu, så mina tankar går mycket kring om hur mina bröst senare kommer att se ut med implantatet i, kommer kanterna på implantaten synas tydligt, kommer dem vara fasta och hårda p...

Jenny221
2017-09-19 17:39
13

Vi har infört några regler för de bilder man laddar upp här på forumet, i grund och botten för alla medlemmars fortsatta säkerhet och trivsel.

Reglerna finns att läsa under fliken Bilder.  Vi uppmanar alla att göra det.

Marina
2017-09-19 15:00
12

Hej!

Jag gjorde för en månad sen ankarlyft och förstoring. Är väldigt nöjd med både val av kirurg och mina nya bröst. Men jag undrar lite över ärren, hur de utvecklas. Såklart är det väl individuellt också, men jag har läst att i början brukar de ofta vara tunna och fina för att sedan bli...

annie91
2017-09-19 13:33
5

Hallå alla!
Ligger just nu på uppvaket på Nordiska kliniken.
Vaknade för ca en timme sedan av ett sånt extremt tryck över brösten att det kändes som att jag blivit träffad av en lastbil.. fick lite smärtstillande och nu börjar smärtan äntligen avta.

Igår tog jag flyget med min...

Slrn
2017-09-19 13:23
0

Hej! Har haft konsultation med S-O Wikström angående näsoperation. Han sa att ca 20% får en broskbildning där en korrigerande operation behövs, detta kostar då 5000 kr. Det jag i efterhand funderat över är om det skulle bli en broskbildning även efter den korrigerande operationen.. Är det någon s...

kittkatt
2017-09-19 11:10
0

Hej,

Mina bröst är 2 månader gamla. Tänkte höra med er när era ärr hamnade i bröstvecket? Mina sitter fortfarande någon centimeter ovanför bröstvecken.

Tänkte även höra när man kan börja använda sig av exempelvis bio-oil eller någon annan form av reducerande kräm.

Tack!...

Matiz
2017-09-19 10:17
1

Är det någon som varit vaken vid en bröstförstoring eller tagit ut implantat med lokalbedövning (inte varit sövd)?
skriv gärna och berätta hur det var.
Mvh Isabelle

isabelleisabell
2017-09-19 09:34
9

Hej! Ska göra ett implantatbyte 3 okt. Har idag 300 cc av märket eurosilicon som jag opererade in 2001. Har sedan dess fött och ammat två barn. Enl kirurgen måste jag gå upp i storlek för att det ska bli bra. Men hur mycket är frågan? Någon annan som har bytt från 300? Räcker det att gå upp till...

Rossara
2017-09-19 08:39
9

Jag har en fundering kring nikotin vid före- samt efter op. Grejen är att jag har fått till mig att man bör hålla uppe med cigaretter 4v före samt efter op pga att det kan skapa komplikationer i läkandet. Nu till min fråga; Jag röker inte, men jag snusar och har gjort det i 12 år och kommer förmo...

fridalex
2017-09-19 01:57
6

hej ni som gjort ett ingrepp både under brösten och via armhålan.
hur har ni gjort med ärren?
Har hört om krämer som reducerar eller låter man det bara vara?

Sophoto
2017-09-18 23:21
17

Den "riktiga" tråden ligger i forumet Övrigt - Kropp, eftersom den inte specifikt avser en enda operationstyp, men jag tänkte tipsa er om att kika på den och anmäla ert ev intresse!...

Marina
2017-09-18 23:09
0

Tror de flesta kliniker idag erbjuder 3D simulering... undrar hur ni upplever att dessa bilder stämmer med ert resultat efter op? Lika stort, samma form, proportioner osv? Direkt efter, efter några månader osv.

Ska på konsultation hos Patrik Höijer om två veckor... tick, tack...

Nyanassar
2017-09-18 22:58
20

Hur länge måste man vänta med att använda bygelbh och varför får man inte ha det?

Labulina
2017-09-18 22:31
12

Sett att många skriver hur mycket egen vävnad dom hade/har.
Har väldigt lite egen vävnad, men hur mäter jag hur mycket(lite) det är?

Pimasa
2017-09-18 22:27
6

Gör ett nytt försök då jag precis blivit silvermedlem! (Bilderna finns i profilen)

Har aldrig mått så dåligt över mina bröst som när jag kollade på dessa bilderna. Aldrig tagit bilder just av den anledningen, de är så sjukt hemska och fula så att de får mig att vilja kräka. Lägger enbart u...

Cherrylicious
2017-09-18 22:04
5

Hur ska jag tänka när det gäller om jag vill ha ärren i armhålan eller under brösten, kan ni hjälpa mig? Ni som har i armhålan, hur upplevde ni det efteråt? Känns det ondare?
Vill ha en liten förstoring och så naturliga bröst som möjligt och då sa kirurgen att jag kanske ville ha ärren i ar...

Passionsfrukt
2017-09-18 21:46
6

Hej på er!

Precis som rubriken lyder ska jag opereras i Oktober, på reformkliniken hos Tuve Mårtensson!
Jag ska antagligen lägga i Motiva 650 cc corsé.
Någon mer som har planerad operation i Oktober?
Hade varit extra kul om det var någon som också ska till Tuve!

...

countess
2017-09-18 21:45
63

Jag undrar om motiva round full är samma sak som high profile? Planerar att lägga in round full men har sett bilder på high profile och tycker dom ser jäkligt bra ut. Någon som kan reda ut detta åt mig?

Mariina1988
2017-09-18 21:43
3

Igår fick jag klartecken från kirurgen att sluta med tortyren. Jag skulle däremot sova med bröstbandet för att få ner brösten mer, under dagen ska jag ha en bygelbh och under natten ingenting förutom bröstbandet. Nu till min fråga, är det någon som fortsatte att sova med tortyren trots att ni int...

xplo
2017-09-18 21:42
11

Finns det någon här som har åkt på operation själv? Jag tänkte att jag åker ner själv dagen innan op och sover på hotell och dagen efter övernattningen så ska killen komma o hämta mig. En del har reagerat på det o dom tycker att jag borde ha någon med mig redan från start då man är sårbar och må...

dinadina
2017-09-18 21:40
21

Någon som varit sjukskriven mer än 2 veckor och fått avslag från FK när de ska ta över sjuklönen?

Vet att arbetsgivaren står för de två första veckorna men om man blir sjukskriven tex tre ska ju försäkringskassan ta över från dag 15.

Rädd att bli nekad, någon med erfarenhet?

Lillafrur
2017-09-18 21:39
2

Jag har sedan i juni gjort 3 st filler i läpparna med stylage. 1 ml varje gång med det mesta i överläppen, sist i juli lade hon hela 1 ml i överläppen men..

Jag sväller väldigt mycket och det sitter i kanske 1 vecka.. sen är läpparna jättefina i kanske 2 veckor? Sen är det som att allt fö...

Bollan
2017-09-18 21:16
5

Nu är det äntligen dags för mig att berätta om min otroligt efterlängtade näsoperation som höll plats igår. 

Dagen började med att klockan ringde 05:15. Då jag skulle duscha ytligare än gång till innan avfärd ville jag vara uppe i god tid, jag gillar inte att stre...

Viktorias
2017-09-18 20:12
6

Hej! Jag vill jääättegärna operera min näsa och har velat sen jag var 10 år gammal. Jag ska på konsultation hos Fredrik Gewalli på APS kliniken i Göteborg och hos Peter Zachrisson på Artclinic i Göteborg. Någon som gjort operation hos Peter?? Inte sett något om honom här. Samt hur lång tid tog de...

Idasnäsa
2017-09-18 20:07
9

Hej :) nu är det dags att sälja mina Chantelle Sport Bra då jag snart ska börja använda vanliga bh:är och ja har rätt så många :P Dom här två är i fint skick och sparsamt använda. Alltid tvättats för hand. Bästa sport/stöd bh:on enligt mig. På kliniken kostar dom 600 kr styck och på Internet 65...

lillamy82
2017-09-18 20:05
1

Hej!
Jag står och väljer mellan Örjan Gribbe (Proforma) och Patrik Höijer (Nordiska kliniken), som kirurg att operera mina bröst (förstoring).
Självklart ska man gå på magkänslan och den man känner sig tryggast hos.
Men jag vill gärna veta era erfarenheter! Har ni opererats hos...

Rabarber94
2017-09-18 19:57
14

Jag gjorde en filler (två veckor efter botox) i argrynkan mellan ögonen. Med tiden har den nästan försvunnit. Att har varit bra tills nu när jag blev förkyld. Jag har blivit svullen och den känns som en helt nygjord filler, som spänner. Någon som har hört om detta?

CMA
2017-09-18 18:43
0

Har i veckan varit på min tredje konsultation för en bröstförstoring. Länge tänkt och funderat på att göra en men det har som aldrig riktigt passat sig i hur livet och vardagen sett ut. Men nu, nu jäklar har jag tagit tag i det och är mer än redo :D Det största problemet just nu är jag har sån hi...

AHJ
2017-09-18 16:37
30

Är det någon som lagt in motiva ergonomix demi? Är ni nöjda? Ser dom naturliga ut? La ni in bakom eller framför muskeln? Någon som lagt in 425?

Höst
2017-09-18 16:29
15

Vilken kirurg tycker ni gör finast bröst på citadell?

Jag är ute efter ett naturligt utseende, men ändå stora bröst. Funderat på Tuve, Peter och Helena :)

stinafian1
2017-09-18 14:24
4

Opererades för ca en vecka sedan, ankarlyft samt bröstförstoring. Sen dess har jag i stort sett varit sängliggande framför Tv:n. Jag känner att jag inte har så mycket kraft, de gör ont och jag är orkeslös.

Bröstbandet tillsammans med bh:n skaver för tillfället och jag har fått väga upp de...

kattim
2017-09-18 13:14
8

Hej allihopa! Igår kl 13 gjorde jag min bröstförstoring och fy vad jag mådde dåligt igår. Idag har jag lika ont, kan knappt lyfta armarna alls och har svårt att äta eller prata. Kan inte sätta mig upp utan hjälp för det gör så ont. Brösten är självklart också svullna och känns som det är en stor...

Tjoho
2017-09-18 12:53
19

Hej på er!
Jag har fått Motiva ergonomix inplantat rekommenderade och tycker att de verkar super mjuka och naturliga i form. Men känner mig väldigt skeptisk med tanke på att de är relativt nya och vad jag förstår inte "godkända" enligt FDA?
Nån som är påläst om dessa inplantat eller h...

Sussie
2017-09-18 12:06
1

Tänkte höra om det är någon mer som ska opereras/eller nyss har opererats på polarkliniken i Umeå av Anders Nilsson?

Mollymy
2017-09-18 10:45
3

Jag har varit på konsultation nu hos Patrik och har även bokat operationstid. Men jag har sån beslutsångest när det kommer till att välja storlek. Jag är 160cm och väger 53-54kg. Jag är väldigt smal upp till och lite fylligare ben och rumpa. Jag har funderat på att kanske lägga in 450 eller 500cc...

Tuttsara
2017-09-18 09:40
8

Någon här inne som har erfarenhet från Alexander Aslani, Cirumed i Marbella? Jag är inbokad för implantat och fetttransplantation om ca en månad. Men mina nerver börjar spöka...Funderar på att avboka pga risk för komplikationer.

Acnescarred
2017-09-18 08:52
22

Varför nämner de inte namnet på kirurgen? Jag tror nog många av oss kan gissa vem han är men ändå liksom, allmänheten har rätt att få veta namnet på skräck-kirurgen så de inte råkar ut för samma sak! Så fruktansvärt sjukt att man låter kirurgen få jobba kvar och inte skyddar patienter, vad säger...

Essie
2017-09-18 08:47
12

Hej!

Jag tänkte höra vad ni kloka användare tycker jag bör göra. Jag är på riktigt deprimerad efter tre näsoperation som alla har misslyckats - och jag förstår inte varför! Kanske någon här kan hjälpa mig att förstå?

Min berättelse:
Jag har sedan jag minns blivit mobbad för m...

Narlia
2017-09-18 03:09
16

Jag planerar ett bröstlyft med implantat. Jag har en hel del egen vävnad. (Vet dock inte hur mycket, men fyller ut nu storlek 80c.) Vad finns det för fördelar nackdelar med egen vävnad vid bröstlyft och förstoring?

MSP
2017-09-18 00:11
1

Hej!
Jag är snart 25 år och har bestämt mig för att operera brösten. Har mått dåligt över dem sen jag fick dem... Jag har ganska stora bröst, men de hänger, bröstvårtan är stor och pekar nedåt. Tror jag har tubulära bröst med. Är osäker på om ett lyft räcker eller om jag ska ha implantat oc...

Grlpwr
2017-09-17 23:01
8

Hej alla!
Jag är ny här, har varit på konsultation för bröstlyft & implantat.
Jag är så rädd för att brösten ska bli förstora, vill inte ha stora tuttar då jag haft fyllig C kupa hela mitt liv, nu är dom urammade efter 3 barn & jag vill bara att dom ska sitta på plats, vara fi...

Vildängel
2017-09-17 22:50
17

Drygt tre veckor kvar till konsultationen som jag ser fram emot mycket. Har beskrivet att jag är intresserad av bröstförstoring men inser nu att det kan behövas ett lyft också! ;-) Kan jag redan nu på något sätt se om jag behöver göra ett lyft? Läste om att man kan mäta avståndet mellan halsgrope...

Pingu
2017-09-17 22:12
10

Hej! Mina bröst är en vecka gamla nu. Storleksmässigt är jag nöjd men bröstvårtorna sitter på tok för högt upp! Jag har gjort ankarlyft + förstoring med runda implantat (200 cc i ena och 225 i andra). Bröstvårtorna sitter högre upp än vid mitten av bröstet. Min plastikkirurg försäkrade mig om att...

therese45
2017-09-17 21:13
12

Hej,

Min bröst är snart en vecka gamla. Var så orolig innan att de skulle bli för stora. Nu tycker jag istället att de blev för små. Känner mig lite deppig över det. Tanken var en c-kupa men nu känns det mer som en b-kupa. Att man aldrig kan vara nöjd. ;)

Fler som känner sig lite m...

Matiz
2017-09-17 21:00
122

Känner mig väldigt vilsen just nu. Har bestämt mig för att genomföra operationen men har ingen aning om jag borde välja runda eller droppformade eller vilken profil de ska vara i. Tänkte mig 200-300cc ungefär eftersom jag vill att det ska se hyffsat naturligt ut. Vad ska ni välja eller vilka har...

Emzan_123
2017-09-17 20:39
6

Är det någon som fettsugit mage/kärlekshandtag och fått kompilationer eller dåligt resultat?

Majsan
2017-09-17 20:09
6

Jag har inget mellanrum mellan mina bröst. Dom går lixom ihop högst upp.. Jag tycker att det är fint när det finns ett mellanrum mellan brösten. Någon som haft liknande och vet om kirurgen kan skapa ett mellanrum samtidigt som man gör en bröstförstoring och lyft?

MSP
2017-09-17 19:48
2

Håller på att försöka se vad min nya bh-strl är efter min bröstop för två månader sen men jag blir inte klok på vad jag har för storlek.

Enligt kirurgen skulle jag landa på en e kupa ungefär. Men på kliniken fick jag en kompressionsbh (Abecita kimberly) i strl 70D och jag känner att den ä...

Phyllisia
2017-09-17 19:16
19

Det är många tankar inför en operation av de flesta slag. En sak som jag undrar över är hur ni andra har gjort, har ni gått på någon speciell diet? Tänkt på hur mycket proteiner ni äter eller liknande? Har ni tips på vad som underlättat er vardag som man kan ordna innan operationen?

Bam
2017-09-17 19:10
4

Hej alla,

min operation står för dörren och som många andra har beskrivit det så är det med stor skräckblandad längtan som jag ser fram emot september. Som trådens rubrik lyder så undrar jag hur mycket i bikt som togs bort från era magar när ni opererades?

Mvh Bam

Bam
2017-09-17 19:00
6

Hej,
I förra veckan var jag på återbesök (7 månader postop.) och där konstaterades rippling. Sedan tidigare syntes även en tydlig nivåskillnad samt storleksskillnad trots samma storlek på implantaten och mellanrummet mellan brösten är lite för stort.

Nu är bestämt att det blir en kor...

Elin_uppsala
2017-09-17 18:38
3

Hej tjejer, jag opades för snart 6 veckor sedan och har sedan dess känt mig oerhört frusen speciellt på kvällarna och nätterna. Kan frysa så mycket att jag typ skakar. Jag har ingen feber och brösten läker på fint. Så jag har ingen smärta eller svullnad heller. Är det någon som känner igen detta?...

Car81
2017-09-17 17:47
4

Hej tjejer! Tänkte höra med er om det är någon är som har bytt till större implantat? Opades för 3 år sedan men är nu extremt missnöjd med storleken så ska på konsultation nu den 1:a september och se vad kirurgen säger. Hur bestämde ni er för hur mycket ni ville gå upp i strl? Super tacksam för s...

Tuttlisaan
2017-09-17 14:21
5

Hej
Jag gjorde min bröstförstoring 19/8
Och var på uppföljning igår allt såg bra ut men mitt vänstra bröst behöver komma ner lite fick ett bröstband men hur ska jag få till bandet så inte det trycker på det högra bröstet som inte behöver komma ner mer?
Säter jag det snett så bli...

Jojjan86
2017-09-17 13:51
9

Hej!
Jag undrar varför jag inte kan se bilder i olika forum/trådar? Vissa skriver att dom bifogat bilder i tråden och folk komenterar dom i sina svar - men jag ser inga. Kanske är puckad me HUUUR gör jag för att också kunna se? Måste man ha ngn speciell behörighet?
Vänligen

liveevil
2017-09-17 13:45
4

Nu har det gått ett helt år sedan min operation. Jag kunde inte vara nöjdare över min mage, den är sååå fin och älskar naveln. Enda tråkiga är att jag saknar känsel i större delen av magen men det kan jag leva med.
Brösten är jag fortfarande kluven till. Vissa dagar gillar jag dem, andra ön...

Glimma
2017-09-17 13:39
8

Hej! Jag har varit och tagit av mitt gips idag. Det är 11 dagar sedan jag opererade mig på Akademikliniken nu. Jag tycker näsan känns så himla svullen nu. Till er som opererat näsan tidigare, är det stor skillnad på hur den ser ut när gipset precis åkt av och efter någon/några månader?

 ...

sterr
2017-09-17 13:16
8

Jag hade tid på Bellakliniken den 17/1-17 07.30. Och eftersom att jag bor i Stockholm så fick jag åka dagen innan och valde att bo på hotellet som ligger vägg i vägg med kliniken. Jag åkte själv till Helsingborg med tåg efter som att min familj och vänner jobbar och annat, så jag tänkte att de dä...

90-tjej
2017-09-17 11:03
7

Undrar om någon har erfarenhet av att göra relativt små bröst och dessutom så naturliga som möjligt. När jag kollar runt på bilder verkar Victoriakliniken ha de snyggaste resultaten för en naturlig look. Är lrädd att få för stora bröst. Dessutom orolig att överkanten ska synas a la Victoria Beckh...

F2070
2017-09-17 10:25
19

Hej

Kommer att åka till Istanbul för att göra en näsoperation i oktober. Någon som varit på Esteworld och kan dela med sig av erfarenheter. Eller specifikt gjort en näsoperation hos Hakan Gence och kan berätta om den erfarenheten?
Berätta gärna vad jag bör tänka på, vad jag bör ta me...

Jessibell
2017-09-17 10:12
0

Hej, någon som lagt in 500cc och gjort lyft som vill dela med sig av sitt resultat? Ska byta ut mina 470cc framför muskeln till 500cc (Motiva full) bakom muskeln och göra ett ankarlyft så är nyfiken på om det finns någon som gjort liknande?

Beurre
2017-09-17 06:37
1

Hej fina ni!
Jag behöver er hjälp, det är så att sen dag 2 efter min operation (opererades den 12e) så har det uppkommit en brutal svidande smärta i sidan på min högra sideboob? Det kommer när jag anstränger muskeln på något vis, ibland när jag har armen i ett visst läge och varje gång jag...

Tjoho
2017-09-16 22:34
3

Någon härinne som har opererat sig på Sophiahemmet? Hos Leif Gylbert?

Rossara
2017-09-16 21:20
0

Wow.. jag är så himla lycklig!
Jag bytte äntligen implantat idag. Från 510 cc som störst i ena bröstet och till 385 cc. I 9 månaders tid har jag upplevt sådan smärta.. inte kunnat sovit.. tränat eller levt ett normalt liv. Jag har inte haft någon känsel i brösten förutom den extrema smärtan...

taste
2017-09-16 17:35
3

Ett riktigt lyx"problem" känner jag, men blev nyfiken på vad som orsakar att vissa (de flesta?) sväller igen helt efter en näsoperation medan andra knappt sväller alls.

Jag opererade mig för några dagar sedan, filade lite på ryggen samt smalnade av tippen. Har lite lätt svullnad mellan ögo...

Norr
2017-09-16 16:57
8

Jag hatar mitt ansikte...

Jag har ett ovalt, runt ansikte. Väldigt tråkigt och vanligt! Jag vill ha ett mer exotiskt utseende.
Jag vill ha höga mar...
trollungee
2017-09-16 16:17
40

Någon som blivit nekad förstoring med eget fett för att de ansetts vara för smal?

Vad krävs på ett ungefär?

Labulina
2017-09-16 15:51
2

Ni som har gjort operation med ärr under brösten, hur såg ärren ut tiden efter och när började de läka och blekna? Står i valet och kvalet om ärren ska vara i armhålan eller under brösten, hur ska man välja?

Passionsfrukt
2017-09-16 15:45
4

Var på återbesök idag och min kirurg rekommenderade mej att byta inplantat med större volym! Någon som har erfarenhet kring detta?

Tittii
2017-09-16 15:40
5

Hej!

Är sjukt nervös. Var hos kliniken idag och fick hjälp för det jag beskrev i min förra tråd (svullnad av ena bröstet och feber). Visade sig vara en infektion! Det droppade sjukt mycket gulröd sörja ur ärret och infektionsvärdet låg på cirka 85.

Fick antibiotika och kirurgen sa a...

Dr-VD
2017-09-16 15:32
5

Jag ska göra en bukplastik på tisdag (hjälp!!) utan fettsugning. Eftersom jag gör den via landstinget (på grund av muskeldelning och navelbråck) ingår ju ingen fettsugning. Finns det någon här inne som gjort en bukplastik utan fettsugning? Blev ni i så fall nöjda med resultatet?

Lillamy77
2017-09-16 15:19
8

Hej hörni, jag har lite panik :-( nu när jag satt framför spegeln och råkade spänna bröstet så ser jag att jag får dubbelbröst på vänster sida? Har sett liite tendens till att dubbelbröst men nu syntes det verkligen jätte tydligt :-( gjorde bröstförstoringen för mer än 4 månader sedan.

Me...

Mnlsn
2017-09-16 14:56
2
Annons
Annons