Annons

Sök tråd

Sök i trådrubriker
Sök texter i trådstarten (långsam)
Sök i forumavdelning
Sök i taggade forumtrådar
Sök medlem
Titel Del av brödtext Författare Uppdaterad Svar (nya) Taggar Lägg till taggar Följ trådar

Jag skall om en månad genomgå en bröstförminskning. Är så glad och nöjd att jag äntligen vågat ta steget men det är ändå lite bitterljuvt då jag är väldigt nervös. Mest för att behöva sövas men också för att jag ska kunna förmedla till kirurgen hur stora bröst jag har som målbild efter operatione...

JessieB
3 min sedan
35

Hej!

Har någon erfarenhet av fettsugning m lokalbedövning? Tänkte göra en fettsugning, insida lår. Jag känner en som gjort det och hon sa att det inte var smärtsamt, men håller ni andra med? Vore skönt att slippa narkos!

bronslrsilver
4 min sedan
5

Hej!
Jag är en person som funderat på att förstora brösten ett tag. Fick tips av en vän om detta forum då hela bröstförstoringsprocessen är en helt ny värld för mig. Uppskattar att vara väl förberedd och påläst, men jag vet inte ens i vilken ände jag ska börja... Vilken storlek som skulle b...

Metafor
5 min sedan
3

Ni som opererat er på nordiska kliniken, har Patrik varit med på återbesöket eller träffar man en sköterska?
Ni som inte bor i Stockholm, har ni åkt till återbesöket eller tagit det över telefon?
Jag bor själv i norra Norrland och funderar om återbesöket är viktigt att åka till?

Slrn
10 min sedan
2

Nu är mina nya tuttar 2 veckor gamla och det känns så skönt att ha blivit av med det tunga och hängiga. Har inte haft speciellt ont och har mått bra hela tiden. Gick tom hem från operationen... Borde vara helnöjd, men. Höger bröst är ganska mycket större än det vänstra och det gör mig ledsen. Det...

Emos
19 min sedan
4

Ni som opererat er på Nordiska klikniken, skulle ni kunna dela med er av bild på bhn ni fick precis efter operationen? För visst skiljer den sig lite från den på Citadellkliniken?

småstadstjej
22 min sedan
10

Jag undrar om det är vanligt att man mister känseln i bröstvårtorna efter bröstoperation?

Minajag
25 min sedan
7

Någon fler som ska opereras i september?? :)
Jag ska opereras på nordiska kliniken av Patrik Höijer den 19 september, Så sjukt nervös redan nu! Blir 315cc motiva round full. Var ska alla opereras? :)

Slrn
25 min sedan
12

Någon som inte ens fyllt en a-kupa och nu opererats samt lagt ut bild?

Hade a-kupa innan barnen men är nästan helt platt nu, svårt att avgöra hur mycket man ska lägga i och vid bilderna står inte vad folk haft för storlek innan.. så, nån som typ inte hade några men nu har? :D (påklätt, är...

Sathewilki
1 tim sedan
42

Hur länge brukar folk ha i sina implantat?

Det känns som att de flesta som fixar brösten inte har sina i 15-20 år utan väljer att ta av dom helt efter ett par år.

Någon här som haft sina implant i 10 år plus och är fortfarande nöjda?

lesleah
1 tim sedan
14

Som rubriken lyder. Vilka är hårdast och ger mest fake look? Jag syftar på runda implantat.

Lisa-5
1 tim sedan
14

Hej, någon som ska operera sig i Uppsala efter sommaren? Jag har bokat på Art Clinic hos dr Aili Low den 25 sep.

sejo
1 tim sedan
0

Finns säkert 1000 trådar som denna, men när jag söker så hittar jag bara trådar från 2011.
Så jag skapar en ny!
Så jag har velat fram och tillbaka om vilken klinik jag ska välja för bröstförstoring, vad det kostar bryr jag mig inte mycket om utan vill verkligen bara hitta rätta kirurg...

Tjugotvåan
2 tim sedan
8

Jag skall lägga in runda mentor 375cc HP. Är 167lång mäter under byst 71,5 vad kan jag förvänta mig för slut resultat? Vill kännas normal i storlek men samtidigt känna att jag har byst. Som jag saknar silver medlemskap så dela gärna bilder så man som brons kan ta del av dem. Tack

FloEmi
4 tim sedan
2

Snart en månad sedan jag förstorade brösten men känner att brösten är ojämna. Alltså att högra bröstet hänger lite. Är detta normalt? jag gör inget annat än att tänka på mina bröst!! Tror ni att jag behöver Korra brösten?

Screwy
5 tim sedan
7

Hej,

Mina bröst är nu 3 månader. Har precis slutat med tejp och börjat med stift (prostift), rekomendationer från min klinik Nordiska Kliniken (fd. L&E).

Jag tycker mina ärr är VÄDLIGT röd-lila runt omkring själva ärret, alltså precis intill snittet. Alltså jag tycker mig se att...

Nattfjärill
6 tim sedan
12

Hej! Gjorde min bröstförminskning den 15 juni i år och har nu endast känsel i höger bröstvårta. Tror ni det finns hopp om att jag återfår känseln i vänstra? Hur länge innan det kan hända? Kan jag göra något själv för att nerverna ska växa tillbaka?

glossigloss
9 tim sedan
0

Har fruktansvärt beslutsångest även efter två konsultationer. Vid första tillfället tyckte båda jag och kirurgen att 255 var perfekt, men vid andra tillfället så fick han mätt om och har nu ändrat sig till 295 då bredden på implantatet (mentor, anatomiska) passar mig bättre. Men jag är ju så rädd...

Ugglan1
2017-07-22 22:47
14

Ni med bakomplacering, hur mådde ni två veckor efter op? Hade ni ff ont? Alltså nu menar jag så ont att ni tyckte enklare vardagssysslor blev mer eller mindre omöjliga.

Känns som att så många skriver att andra veckan gick mkt lättare och att smärtan hade släppt.
Har ff rejält ont oc...

Phyllisia
2017-07-22 21:35
9

Jag har varit på konsultation med Patrik Höijer på Nordiska och han vill lägga i motiva ergonomix 310cc bakom muskeln.

Jag är orolig att det kommer bli alldeles för stort då jag är väldigt smal men han menar att han måste lägga in breda implantat för att mina bröstvårtor inte ska peka ut...

Naomi111
2017-07-22 21:24
8

Ni som haft rätt så ont efter er bröstförstoring, när har ni slutat med smärtlindring? När ni slutade med smärtlindring, fick ni då mkt mer ont eller hur mådde ni då?

Phyllisia
2017-07-22 19:29
17

Mina bröst är nu 3 dagar gamla. Har en kompressions-bh som ska sitta på dygnet runt i en månad och bara tas av för dusch och tvätt. Så ikväll skulle jag ta premiärduschen eftersom jag inte fått duscha förän idag. Men när jag tagit av den kändes det lite lätt obehagligt. Kändes som att tejpen som...

Phyllisia
2017-07-22 19:27
6

Hej,

Det är snart 3 månader sedan jag gjorde min op och känner mer för var dag som går att det inte alls känns rätt.

Det hela började så dåligt med muskelkomplikationer och nerver i kläm osv. Har hela tiden känt att de är för stora för mig och de är i vägen för mig i mitt vardagsliv...

lesleah
2017-07-22 19:03
44

Hej!
Jag genomförde nyligen ett pannlyft. Dagen efter operation såg det riktigt bra ut. Men för varje dag sedan dess känns det som att gravitationen gör sitt: det som skulle upp åker sakterligen ner.
Jag börjar alltså närma mig läget som det såg ut innan operationen, när det nu gått c...

rainingstardust
2017-07-22 17:09
1

Det här med läkare och kliniker är för mig en djungel. Jag planerar förstoring och lyft av bröst. Även förminska vårtgårdarma. Vem är bäst i Sthlm? Kostar konsultationerna eller kan man springa och känna efter hos olika läkare? HJÄLP!

bubbelgum123
2017-07-22 16:55
8
Någon som har erfarenhet av Plastikirurgi i Blekinge AB?
Jag ska nämlilgen på konsultation dit om ungefär en månad. Har funderingar på att göra något åt överskottshuden jag har efter att gått ner mycket i vikt.
Hennah
2017-07-22 16:41
8

Hej

Är det ngn som vet vad man får för typ av bh efter en bröstförstoring på Art Clinic i Uppsala?
Och behöver alla ha bröstband?

sejo
2017-07-22 14:44
2

Jag har hittat lite gamla trådar om träning efter operation men det skulle vara kul att höra hur ni som fortfarande är aktiva på forumet har kommit igång med er träning efter op.

Jag har fått information om att jag kan börja träna efter 6 v om det känns bra. På torsdag är det 5 v sen min o...

Tyson123
2017-07-22 12:34
23

Jag är inne på att operera mig, eller iallafall gå på konsultation hos Peter Cosmo på Citadellkliniken i Malmö, men bor i Stockholmsområdet och det är ju så himla långt att resa... Det blir ju ändå några vändor med konsultation, operation och alla återbesök.
Jag tänkte höra med er som opere...

småstadstjej
2017-07-22 11:15
21

Jag ska ta ut mina implantat om några veckor och funderar på ifall det finns någon här som fått barn efter att ni gjort uttag. Kunde ni amma och hur förändrades brösten?

/winnys

winnys
2017-07-22 11:07
0

Som rubriken lyder!
Är ni nöjda? Eller har ni hellre valt bakom? Rippling? Vilken typ av implantat? Ja hur tycker ni helt enkelt? :)

jojjo_86
2017-07-22 09:50
31

Hej!

Jag planerar ev att genomföra en bröstförstoring hos Andreas Lindahl på Art Clinic i Uppsala. Hittar inte mycket skrivet om honom. Undrar därför om någon av er har erfarenheter av honom att dela med er utav?

cissy
2017-07-22 01:00
3

Hej alla ni som gjort en bröstförstoring med/utan lyft! Hur är det egentligen att ligga på mage efter? Går det ens att sova på mage eller typ bara ligga på mage? Kanske jättedum fråga men var tvungen att ställa den. Jag är nämligen en "magsovare" och har tänkt att göra en bröstförstoring med lyft...

Car81
2017-07-21 23:55
7

Som rubriken lyder undrar jag när brösten börjar mjukna. Förstår att det är väldig individuellt men tycker mina är hårda fortfarande och det e lite mer än två veckor sen jag gjorde dom. När mjuknade era?

Sam
2017-07-21 23:53
6

Hur långt innan meddelade ni för chefen att ni skulle göra op. och att ni behövde vara sjukskrivna?

Ralja
2017-07-21 23:40
10

Hej! Jag gjorde en bröstförstoring med lyft för 3 veckor sedan. Har fortfarande ett blåmärke runt ena bröstvårtan. Vill bara kolla med er om det är normalt?

Mjansson
2017-07-21 20:46
2

Jag har en bokad op tid där....är det någon som har några erfarenheter därifrån att dela med sig. Jag ska op av Carl Bremer.

anonym (ej verifierad)
2017-07-21 17:39
13

Har precis bokat in en konsultstion hos dr. Cosmo på citadellkliniken. ska göra förstorning + vårtgårdsplastik. någon mer här som har gjort det? hur gick det för er? var ni nöjda med dr. Cosmo? nöjda med resultatet?

dinadina
2017-07-21 17:31
5

Gråter just nu, duschade precis och tittade ner på mina nyop:ade bröst (tre dar). Blev livrädd då jag tyckte de var för stora. Hur är det nu, blir brösten större eller mindre med tiden??

botheredbyfew
2017-07-21 17:30
22

Hej,
Jag ska genomgå en bröstförstoring den 15/8.
På konsultationen kom jag och kirrurgen fram att det krävdes minst 400cc ultrahög profil för att jag ska få ett bra och naturligt resultat men han tyckte att 445cc var det optimala. Jag testade inlägg på 445 och kände mig väldigt nöjd...

Belzki
2017-07-21 17:18
12

Hej,
Jag efterfrågar medlemmar som har kindimplantat, också kallat okbensimplantat, eftersom det verkar vara ett ganska ovanligt ingrepp. Det jag undrar är främst hur resultatet blir och om det upplevs som väldigt konstgjort (tänk Madonna). Jag har gjort väldigt många ingrepp och tycker att...

adekvat
2017-07-21 17:08
3

Hejsan!

Vilka fler av er ska göra bröstförstoring i Maj?

Var ska ni göra det? (Vilken klinik)

Var ska ni placera ingreppet?

Är ni nervösa inför narkosen?

Vilken storlek på inplantat har ni valt?

Ska ni övernatta på kliniken?

Varför går ni denna...

Opbröst
2017-07-21 17:08
181

Är just nu på solsemester och på tisdag är det fyra veckor sedan min operation och jag ska då kunna bada i havet enligt kliniken. Men tejpen ska jag ju fortsätta med länge till och jag undrar hur jag ska göra efter bad? Har mailat kliniken och frågat men får inget svar på frågan. Så vad säger ni...

Soia
2017-07-21 15:54
4

Hej. Undrar hur fort det går att få tillbaka hållningen efter en bröstförstoring och när ens uppsvullna mage går ner igen.
/T

Theres
2017-07-21 14:43
9

Någon som gjort näsplastik hos S-O Wikström på Plastikinstitutet i Malmö? Är ni nöjda? Varit på konsultation och han verkade väldigt proffsig och bra. Hittar verkligen inget negativt om honom på nätet och har googlat som en galning. Vill vara 100 % säker innan jag vågar boka tid.

Mallju
2017-07-21 12:47
7

Hej! Är så nyfiken på Tuves nya klinik!
Tuve är den kirurg som jag blivit mest intresserad för då han verkar väldigt duktig, sympatisk och lyhörd. Fick lite lätt panik när jag först trodde att han bara skulle sluta på Citadell och liksom försvinna som kirurg!
Vilka här kommer boka om...

Majsan2012
2017-07-21 11:57
14

Har någon använt Arnica och Bromelain innan och efter Näsplastik? Samt ciatrix på ärret under näsan? Hur vara ni använt dem och när har ni börjat ? Effekt? :)

Näsplastik123
2017-07-21 10:49
1

Jag är på dag 5 efter näsplastik. Imorse mådde jag kanon, men sen efter lunch har jag varit lite yr och ostabil. Tar bara alvedon nu. Någon mer som upplevt yrsel efter operationen?

minelli
2017-07-21 10:36
6

Hej! Jag gjorde en näsplastik den 20/4, alltså snart två veckor sedan, där man tog bort en knöl på näsryggen och minskade tippen. När gipset togs bort ser jag att knölen är kvar på samma ställe, dock att den är mindre. Sköterskan känner och säger att det bara är svullnad och att benet är rakt. Nä...

amzy
2017-07-21 10:33
6

Hur ont gjorde det för dig efter näsoperationen från en skala 1 till 10? Man får ju smärtstillande men känner man inget alls då eller när/hur känner man av det? Tänker att det knappast är smärtfritt?

X-Woman
2017-07-21 10:30
5

Hej! Jag opererade näsan för snart två veckor sedan. Har sedan dess haft otroligt fet hy, det är som att ha ett lager smör i ansiktet :-( Har även fått blemmor från näsan och neråt, väldigt trist. Någon som upplevt detsamma och hur lång tid tog det innan det blev som vanligt igen?

minelli
2017-07-21 10:25
7

Hej,
Du som vill operera dig hos Tuve Mårtensson (arbetade tidigare på Citadell Kliniken men som har öppnat egen klinik) eller du som har en korrigering, operation inbokad kan fortfarande utföra ditt ingrepp hos honom på hans nya klinik, Reformkliniken.
Du kan få samma operationstid s...

Alexaandra
2017-07-21 10:20
8

Hej! Jag opererade min näsa i början på juli och är nu på v 3. Känns ovant att se näsan och vet inte helt vad jag tycker men inser att jag är väldigt svullen. Sidan av näsan mot kinden är stel, toppen hård och överläppen fortfarande inte helt som vanligt. Hur är det med svullnaden för er?

minelli
2017-07-21 10:18
1

Jag opererades (buk + bröst) för ca 3 veckor sedan, jag mår bra, magen känns platt, det läker som det ska och är inte direkt missnöjd med något än. Det är bara det att tålamodet tryter, man är småorolig och nojig. Jag har några saker jag skulle vilja ventilera med er som också genomgått en bukpla...

Tyson123
2017-07-21 09:53
22

Jag la in 380 cc, Motiva Ergonomix, i mellan profil (Demi) för ungefär 4 veckor sedan. Jag valde denna stl för min kirurg sa det skulle bli naturligt. Dock efter 4 veckor tycker jag fortfarande att de är väldigt runda, höga och billiga. Det ser verkligen inte överhuvudtaget naturligt ut...
...

GeminiGirl89
2017-07-21 03:02
2

Hej tjejer,

Hur upplever ni era nya bröst? Om ni jämför med era tidigare mindre?

Jag känner att de hittills varit mkt i vägen för mig. Visst, de är endast 5,5 v gamla och jag vet att det kan ta en tid att vänja sig.

Men jag upplever de för det första alldeles för stora, har...

lesleah
2017-07-20 21:16
11

Jag var helt inne på att ett bröstlyft med inplantat var det jag skulle ha. Men jag blev erbjuden att förstora och se om det räckte med det och jag blir nöjd och slipper ärr. Men om jag inte blir nöjd betalar upp till priset jag tänkte det skulle gå på från början. Jättebra deal.

Nu är d...

jhojho
2017-07-20 20:45
0

Hej!
Jag har tänkt göra ankarlyft samt förstoring, men har väldigt mycket breda bristningar främst på undersidan av brösten från graviditet och amning. Någon som vet om detta kan bli ett problem vid bröstoperation? Förstår ju såklart att man då inte har samma "fasthet" i huden och att bröst...

linneasnea
2017-07-20 14:42
3

Hej!
Jag har tänkt mycket på att fixa näsan, vill bara fixa till den liten. Vill göra den lite smalare, tycker den är för stor för mitt lilla ansikte. När jag ler på bild så tänker jag jämt på näsan.
Min näsa är ändå väldigt kort så är bara att jag tycker den är lite för bred.
Ä...

Fanny-hanny
2017-07-20 14:40
2

Har gjort en bröstförstoring för 4 dagar sedan. Har inge ont eller annat jobbigt men ett väldans tryck över bröstkorgen/mellangärdet. Är detta vanligt? Vad beror det i så fall på och när avtar det?

Theres
2017-07-20 12:57
4

Hej!
Jag undrar om allt skriverier i tidningen och på nyheterna om den här läkaren som har förstört en 40 tal näsor och blivit anmäld. Om någon här vet vilken plastikläkare det gäller?
Vill själv fixa min näsa. Är lite nojig.

mvh Fanny-hanny

Fanny-hanny
2017-07-20 11:25
3

Nu är tiden bokad, om två veckor sker operationen men jag vet fortfarande inte vilken storlek jag ska välja på implantaten.
Det är så svårt att föreställa sig hur det verkligen kommer se ut och tittar man på bilder kan ju en storlek se helt olika ut på olika kvinnor trots att det är samma t...

Lisenli
2017-07-20 08:44
14

Hej! Är det någon som vet varför han slutar så plötsligt? Träffade honom för konsultation för ca två veckor sedan :/

somegirl89
2017-07-20 05:09
8

Har funderat på detta med muskelpåverkan och orsaken. Är det tekniken som kirurgen använder sig av eller beror det på ens egna fysiologiska förutsättningar?

LisaLisa
2017-07-19 23:52
14

Hej Alla!
Jag undrar om någon vet något om narkos/propofol..
Jag har total panik över narkos. Vid ett par op jag gjort sista åren (ej bröst) så har jag fått propofol.
Vad jag har förstått så är det inte samma sak som vanlig narkos. Rätta mig om jag har fel!
Är det någon so...

Mars74
2017-07-19 23:27
6

I de flesta trådar jag kollat har nästan alla valt hög eller mellanprofil. Jag står i valet och kvalet mellan låg och mellan i samband med ett ankarlyft och har läst i trådar att de kan se platta ut. Nu vill jag ju inte ha alls stora och minsta cc för mig i mini är 360 då min bröstbredd är 13 cm....

Loppa
2017-07-19 23:25
16

Hej! Sitter och känner mig lite nojig. Op för snart 5 v sedan och upptäckte höjdskillnaden efter 2v. Tycker att högra bröstvecket sitter lägre. Ser höjdskillnaden även med bh på... Ringde kliniken idag men de hade semesterstängt :-/ Hur ska jag förhålla mig till höjdskillnaden? Kommer det vänstra...

Jomasj
2017-07-19 23:04
4

Någon här inne som gjort sina bröst hos Helena som skulle vilja berätta om era erfarenheter samt om ni haft bilder hade de ju varit super skoj :)

bigaboobs
2017-07-19 20:41
30

Hej hej! Med det här inlägget vill jag varna er för att bli för stillaliggande efter er operation. Det här hände mig: Sköterskan på Akademikliniken sa att jag "kunde" promenera redan första dagen efter op - MEN det var ingen som sa att jag MÅSTE det. Efter ett besök på akuten så har jag blivit in...

Soffiproppen
2017-07-19 20:26
126

Ni som har opat er och var barn. Hur har ni löst det efter operationen?
Har någon annan tagit hand om barnen åt er? Har sambo/man varit hemma, isåfall hur länge?
Vad har ni inte klarat av att göra med barnen? När har ni kunnat bära barnen igen?
Många frågor.. har 2 barn under 3...

Sandralk
2017-07-19 19:53
13

Hej! Nu har det gått nästan en månad sedan jag opererade näsan och tänkte att det kan vara bra att skriva min egna operationsberättelse!
Kan först och främst säga att jag är 18 år och hade med mig mina föräldrar på denna resa då de kan turkiska. Jag valde att operera mig då jag verkligen ha...

sofiah
2017-07-19 19:09
0

Hej

Jag har två barn varav den stora är strax över tre år. Jag är så osäker på hur mycket man bör berätta för honom inför operationen. Han förstår ju en hel del, så han kommer ju att förstå att något är på gång. Samtidigt vill jag inre berätta för ingående för honom om vad som ska göras oc...

lila
2017-07-19 18:52
3

Hej tjejer! Jag är så sugen på att boka tid för en bröstförstoring men har så mkt tankar kring sedan när jag får barn!! Hur blir det sedan? Blir de hängiga? Kan man rädda det genom att använda bh?
Tänker att jag kanske skaffar barn om fem år (Då är jag 25)... Jag räknar med att behöva göra...

småstadstjej
2017-07-19 18:21
5

Hej alla

Jag har nyligen varit på en näsplastik konsultation på specialistkliniken med Claes lauritzen. Konsultationen gick bra. Självsäker kirurg den uppfattningen fick man. Men den huvudsakliga frågan återstår och det är resultatet. Jag är så förtvivlad och rädd än någonsin inför de här...

Besse
2017-07-19 17:57
8

Surfar runt här i jakten på vilken klinik och kirurg man ska välja. Läser mycket bra om Nordiska kliniken och om Akademikliniken (som jag var inne på från början). Nu har jag kanske svängt lite åt Nordiska och Patrik där. Jag läser mest om förstoringar men jag ska göra ett lyft och förminskning....

CMA
2017-07-19 17:52
9

Hej,
Jag ska byta mina implantat som är 470 cc framför muskeln till nya runt 300-350 cc bakom muskeln. Någon som gjort samma typ av operation? Behövde ni lyfta också?

Beurre
2017-07-19 16:42
4

Jag kommer gärna i kontakt med er som blivit beviljade bukplastik via landstinget.
Hur mycket 'häng' hade du på magen?
Hade du delade magmuskler som syddes igen?
Vilka andra kriterier behövde uppnås?
Vilket landsting tillhör du och vart gjordes op/ska göras?

Tack på...

Minajag
2017-07-19 16:35
0

Har du gjort en bukplastik i Västmanland ellet Södermanland, på vilken klinik i så fall och är du nöjd?!

Minajag
2017-07-19 16:30
0

Hej!
Tog igår ut mina implantat och delar gärna med mig av erfarenheten.
Bokade konsultation i april då jag tänkt länge på att ta ut implantaten. Gjorde min första förstoring 2006
och sedan byte till mindre 2011. Hade nog egentligen velat ta ut dem helt då men vågade inte på gru...

Ankog
2017-07-19 16:25
5

Jag undrar om det finns någon som gjort en sekundär näsplastik (en andra operation) hos PO Haraldsson från Astoriakliniken? Jag gjorde min första op för ca 7-8 månader sedan och behöver göra en till op. Jag kmr dock inte gå tillbaka till samma läkare då jag tappat förtroende för honom. Jag har gj...

Stasia14
2017-07-19 16:22
3

Det är förvisso så att man kan snabba på silvermedlemskapet genom att ladda  upp en AVKLÄDD bild Men det enda vi prutar på är tiden. Man ska ändå ha skrivit 15 inlägg (eller trådstarter) med lite vettigt innehåll och skapat en signatur....

Marina
2017-07-19 16:05
9

Mina funderingar surrar i huvudet kring operationen jag ska göra (full buk samt bröstlyft) och har funderat mycket på vad jag ska säga till mina barn som är 5 resp 6 år. De lär ju märka när man kommer hem och går som en ostbåge och har jätteont. Jag vill inte ljuga för dom men samtidigt vill jag...

Loppa
2017-07-19 15:33
10

Hej, hade en op bokad hos Tuve Mårtensson den 15 augusti. De ringde mig idag och sa att han tydligen ska sluta för han ska öppna eget... jag fick välja vilken annan kirurg jag ville, på samma datum. Därför funderar jag nu på Peter Cosmo. Jag vet ju att tuve är en jävel på lyft, någon som vet om C...

annie91
2017-07-19 13:14
18

Heej Girls!
Idag var jag på konsultation, och det blev bestämt att jag ska operera mig måndag 3 juli.

Jag är en 65 A/liten B nu och ska lägga in motiva 380 cc med medium profil. Jag har perfekt utgångsläge för att lägga både framför och bakom muskeln. Jag tränar mycket och har ett j...

otr199
2017-07-19 12:59
179

Hej!
I september ska min muskelpåverkan korrigeras. I samband med detta så ska jag även byta till större implantat. Nu är jag dock orolig för att jag kommer vakna upp och inte känna någon skillnad.
Jag önskar lite större bröst och känner att mina ergonomix 295 är på tok för små. Jag...

Therese87
2017-07-19 12:14
3

Någon här inne som har erfarenhet från Alexander Aslani, Cirumed i Marbella? Jag är inbokad för implantat och fetttransplantation om ca en månad. Men mina nerver börjar spöka...Funderar på att avboka pga risk för komplikationer.

Acnescarred
2017-07-19 11:43
8

Hej! Jag har planer på att göra mina bröst runt november/december i år och har tänkt att jag ska boka in en konsultation i augusti/september nån gång. Tänkte höra om någon här har åsikter kring Magnus Kjelsberg på Proforma Clinic?:)

Har av någon anledning fastnat för proforma och gillar ve...

CarGirl
2017-07-19 10:12
4

[ oj, det blev ett väldigt långt inlägg, sorry :/ ]

Jag var på en konsultation igår hos Hans Vintertun på Plastikakademin i Linköping.
Jag fick bra med information, och jag fick en bra känsla av honom som person, så blir det en op så väljer jag nog honom.

Han rådde mig till at...

JV91
2017-07-19 08:55
10

Hej,

Jag opererades i måndags och redan igår tog jag en promenad. Jag har lite svårt för att sitta still. :)

Är det okej att ta promenader 1-2 dgr efter?

Matiz
2017-07-19 08:49
7

Hej,
Jag planerar att göra en näsplastik och har bokat konsultationstid hos både Kjell-Ove Sällström och P-O Haraldsson. Båda verkar duktiga och kompetenta men PO verkar lite billigare. Enligt hemsidan så står det att en total näsplastik hos Kjell-Ove i nuläget kostar från 55 000 kr, medan...

Isaas
2017-07-18 23:30
7

Gjorde en bröstförstoring för tre veckor sedan. Längtar efter att vara återställd och komma tillbaka till träning i full fart. Har haft ganska ont och känner att det är nog ganska lång tid kvar innan allt kommer kännas 100% igen.
Hur lång tid tog det för din innan du var helt återställd?...

Eva77
2017-07-18 22:43
2

Gjorde en bröstförstoring i onsdags den 20/6-12. Och mina bröst är så olika stora! :( märkte det direkt när jag vaknade efter op, och det har inte alls ändrats sen dess!! Börjar bli orolig att detta är ihållande! Jag hade en liten liten skillnad på brösten sen innan, men läkaren verkade inte tyck...

Lollobo
2017-07-18 22:02
18

Jag gjorde ett bröstlyft och förstoring för 3,5 månader sedan. Har haft sådana stygn som letat sig ut och skavt så det blivit sår och kommit massa var och blod. Dessa sår går upp hela tiden. Hållt på i 2 månader nu. Tips åk till er klinik och dra ut dem i tid om ni upptäcker sådan så det inte bli...

Tessk
2017-07-18 21:15
7

Kan vi inte starta en tråd för oss som opereras i april? Jag ska lyfta och lägga in implantat den 5 april... På tisdag ska jag bestämma storlek osv... Enl kirurgen och min bröstbredd på 13 ska jag ha 350 mellan eller 400 hp. Inte klar med mitt val ännu utan behöver diskutera mer med min kirurg på...

Linhog1901
2017-07-18 20:24
152

Klockan ringer fem på torsdagsmorgonen och jag kliver utan problem trots att jag knappt sovit något. Upprepar proceduren med descutanduschen innan jag gör iordning en kopp kaffe. Efter att ha kontrollerat att jag fått med allt sätter vi oss i bilen och kör mot kliniken. Jag känner mig inte nervös...

Blåabär
2017-07-18 19:40
0

När det har gått 2 mån efter min operation (har bytt implantat) så skulle jag få ha vanlig bh istf sportbhn som jag har nu. Men jag glömde att fråga om det var ok med bygelbh.... Någon som har varit bättre på att fråga än jag?

punka
2017-07-18 16:20
1

Hej!

Ber om ursäkt om det redan finns en liknande tråd! Jag ska träffa Per Windh imorgon för en konsultation och om allt känns bra så kommer jag vilja operera näsan i juni då jag ändå är ledig från jobbet.

Då man ska undvika solen (eller iaf att sola) i sex månader börjar jag nu f...

Lexy
2017-07-18 12:57
18

Hej!

Tänkte att jag startar en junigrupp för att se om det är fler än jag som tänker börja sommaren med en bröstoperation... :)
Jag har äntligen bokat in en operationstid efter konsultation på fyra olika kliniker. Så himla taggad! Den 13:e juni ska det bege sig till Citadellkliniken...

itza
2017-07-18 12:55
266

Hej jag undrar om någon opererat näsan hos per windh i Göteborg som kan dela med sig? blev resultatet bra, läkningstid osv?

Maja30
2017-07-18 12:41
4

Tänkte att jag skulle dela med mig av hur min konsultation gick hos Per Windh på Art Clinic i Göteborg som tog plats igår.

Då jag fått dåligt bemötande från mina två förra konsultationer från förra året och hade inte riktigt förberett mig på det så har jag läst på mer nu och verkligen koll...

Viktorias
2017-07-18 12:32
6
Annons
Annons