Annons
1 post / 0 new
#1 2024, March 5 - 21:46
Lakritsbåten
Lakritsbåten's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 6 days ago
Brons
Joined: 2024-03-05 21:28

Barbienäsa

Hej alla!

Jag har sedan flera år tillbaka velat operera min näsa så att den blir mindre och liknar en s.k "barbienäsa". Jag har ett väldigt litet ansikte och inte särskilt tydliga ansiktsdrag förutom min näsa som ser gigantisk ut jämfört med resten, jag tror därför att en mindre och mer uppvänd näsa hade passat mitt ansikte bra. Jag har tidigare testat att använda photoshop för att se om vilken näsa som skulle passa mig - och kommit fram till att en "barbie nose" som det kallas på TikTok hade varit optimalt.
Har funderat på att vända mig till kliniker i Turkiet men jag avvaktar helst med detta eftersom det inte känns lika säkert :-)!
Vet någon en klinik/läkare i Sverige som kan få liknande resultat? Jag har letat överallt på nätet men alla kliniker verkar göra minimala ändringar som knappt syns och ta 60 000kr+ för en näsa som ser praktiskt likadan ut i mina ögon. Jag har inget emot att betala lite mer för att bli nöjd med mitt resultat, men då vill jag kunna se en märkbar skillnad. Måste jag åka till Turkiet?

Hade uppskattat att få svar på min fråga ang. detta och inte en massa tyckande om vad ni tycker om denna typ av näsor, jag har bestämt mig och kommer ta detta med en kirurg när tiden är inne <3

Tack!!

Annons