Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2024, May 8 - 09:14
bankedink
bankedink's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 6 days ago
Silver
Joined: 2015-10-03 14:39

Har fått " ytlig " nekros! Jag har p a n i k!

Jag gjorde brösten 10 dagar sen. Lyft+ förminskning på beffintliga implantat.

Direkt dagen efter såg jag att ena vårtan e mörklila, skickade bild o fick till svar att de en ytlig o de ska inte vara några problem men att de kan ta nån vecka extra läkningen.

Dag 3+4 hade det kommit lite sårvättska från snittet under bröstet, sköterskan från klikien sa att jag ska ta bort all tejp , tvätta o låta de lufta.

När jag dag 5 tar bort all tejp för o tvätta o sen lufta sen lägga kompress " följer " halva vårtgården med på tejpen :( tunt lager.
Nu e de lixom köttigt " sår " utan hud på den delen av vårtgården.

Kirurgen säger att han tror o har hopp om att detta blir bra, han sa att han inte ser några stora risker just nu.

Men ni som haft samma, vad säger ni om allt detta? Va så glad över att jag gjorde detta men så fick jag en död vårta istället 😭😭😭

Bröstförminskning + lyft över befintliga implantat.
- börjat få ytlig nekros på ena vårtgården...

Annons
2024, May 12 - 11:36
Ace
Ace's picture
Offline
Last seen: 5 days 18 hours ago
Silver
Joined: 2017-03-31 01:06

Hej,

Verkligen tråkigt att höra att du drabbats av nekros och jag förstår verkligen din oro då jag själv drabbades av det för ca ett år sedan. Du kan i princip följa hela min resa med bilder på min sida från det att jag drabbades av nekros efter ett bröstlyft fram till idag då jag gjorde en tatuering av vårtgård och bröstvårta igår. Nu har jag inte sett hur det sett ut för dig, men det låter inte som att de tagit in dig till kliniken för en kontroll? Skulle säga att min nekros också var ganska ytlig men jag fick t.ex klexanesprutor utskrivna och fick jelonet och kompress att lägga på och var på kliniken regelbundet så de kunde följa processen och till slut klippa bort den hud som var död och som inte återhämtade sig. Sen är det väldigt olika men huden har absolut en förmåga att återhämta sig väldigt bra! Från början trodde jag inte att någon hud alls skulle återhämta sig men det gjorde det, även om jag förlorade större delen av bröstvårtan och vårtgården så blir det inte så för alla. Sen finns ju möjligheten, när allt är färdigläkt om ett år, att gå till någon som gör vårtgårds tatuering för att tatuera in färg eller forma till en bröstvårta om det behövs.

Men kika in på min sida och min process och så är det bara att höra av dig om du har frågor! Vet själv hur det var när jag satt där för ett år sedan ungefär och precis hade drabbats av nekros och hade panik!

164 cm lång, 57kg.