Annons
1 post / 0 new
#1 2014, July 5 - 23:53
Zirconia
Zirconia's picture
Offline
Last seen: 3 years 5 months ago
Silver
Joined: 2013-07-21 16:05

Ljus och skuggor

Hej!

Gjorde näsop i december 2013. Ville göra näsa rakare o mindre i profil men behålla hur jag såg ut framifrån. Det var mycket viktigt vilket jag poängterade för min kirurg många gånger! Tyvärr blev inte resultatet som jag önskade. Hur ljus och skugga på näsan faller är helt annorlunda och detta är ju faktiskt det som ger näsan det tredimensionella utseendet. Har förstått att man måste diskutera hur ljus o skugga faller på (vilket många amerikanska sidor beskriver). Min kirurg sa att jag skulle bortse från ljus o skugga i de redigerade bilderna. Känner mig lurad och är ledsen.

Han tyckte jag hade en "boxy tip" och tyckte den borde göras "lite rundare" för det skulle passa enligt honom. Jag berättade att jag tyckte om min tipp som den var men han tyckte ändå att den borde smalnas av. Han sa att det skulle bli ytterst diskreta förändringar... Tyvärr är tippen alldeles för smal nu och jag är så arg på mig själv att jag litade på vad han sa. Han sa att han bara skulle sy ihop dem litegrann. Har begärt att få ut mina journaler. Där skriver han att han tagit bort delar av tippbrosket och sen sytt ihop. Inte undra på att jag tycker det saknas så mycket av tippen på vardera sida!!!!

Btw... Har kollat upp "boxy tip" och kan säga att jag definitivt inte hade en sådan från start enligt de bilder jag har sett! :(

Är det någon som vet om man kan få tillbaka en lite bredare tipp med markerade skugglinjer mellan tippens yttre kanter och näsvingarna?? Det var så jag hade det och det skulle ju inte ändras egentligen!!!

Ålder: 27 år, Längd: 167 cm, Vikt: 53 kg
Op total näsplastik hos Per Windh på ArtClinic i december 2013

Annons
Annons
Annons
Annons