Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2011, November 3 - 10:36
anonym (not verified)
anonym's picture

Hjälp! Hur många cc och är det någon som har gjort ett "minilyft" som kan stilla min oro?

Var på konsultation vid polarkliniken igår. De föreslog att jag skulle lägga in 400cc i höger och 450 cc i vänster bröst (runda moderate plus profile bakom bröstmuskeln). De föreslog även att jag skulle göra ett litet minilyft på höger bröst (ca 2 cm) Jag har nu en A-kupa och vill ha en visuell D-kupa. Jag är 173 cm lång och väger för tillfället 72 kg (målet är att gå ner till 66-67 kg innan op). Har stor bröstkorg, vilket gör att jag för tillfället ser i princip helt platt ut.. Såhär efter konsultationen funderar jag på om jag kanske borde lägga in 450cc och 500cc istället. Tycker att det är snyggt med lite större bröst, men vill inte att det ska se "för mycket" ut, och att brösten är det första man ser. Vad tror ni? Funderar även på det här minilyftet. Hur kommer det att se ut i efterhand? Plus att jag är livrädd för att tappa känseln i bröstvårtan! Är det någon som har gjort samma? =)

Har preliminär op-tid den 2 feb.

Annons
2011, November 3 - 10:52
Sommar-sol (not verified)
anonym's picture

Hej! Jag tycker absolut du ska ta de större alternativet som du tänkt. Annars tror jag du alltid kommer undra hur de kunde sett ut med lite större. + att du kommer kunna "dölja" dem med 450/500 cc :)  Gör ristestet!
Lycka till!

Kram

2011, November 4 - 13:07
karin1 (not verified)
anonym's picture

Det har du rätt i. Ska se att göra ristestet ett par gånger till =) Kommer säkert att vela fram och tillbaka ända fram till op-dagen=)

Kram

 

2011, November 4 - 16:00
sandra29 (not verified)
anonym's picture

Hej karin gjorde ett minilyft o en förstoring i september och är väldigt nöjd att jag gjorde det är absolut inget att oroa sig över,ärren syns knappt heller.Jag valde 450cc har inte riktigt samma mått som dig skulle absolut välja 500c om jag vore du helt övertygad att det inte skulle se förstora ut på dig:)

Annons
Annons
Annons
Annons