Annons

Ansiktslyft

Anikstlyft/ansiktslyftning/facelift är ett ingrepp som syftar till att strama upp huden runt hals, käklinje och haka, och reducera veck mellan näsa och mun samt mellan mun och haka. Smårynkor runt munnen påverkas inte. Vanligen läggs snittet runt örat och ibland behöver det förlängas ut till hårfästet i nacken. Ärret läggs inte hela vägen framför örat utan till så stor del som möjligt uppe på den lilla broskkanten i framkant av själva örat, vilket gör den lilla del som ligger mer synligt diskretare. Vid behov läggs också ett snitt under hakan. Bindvävslagret under huden stramas åt med kraftiga suturer (stygn) och därefter sträcks huden och överskottet tas bort.

rollypolly's picture
rollypolly


Övriga taggar: 


Hej!
Finns det någon i Sverige som är duktig på deep plane face lift? Jag hittar flera läkare som verkar duktiga, men inte i Sverige, t.ex. Sam Rizk och Miguel Mascaró. Vill se naturlig ut och inte sträckt i huden.

Tack på förhand!Kaj's picture
KajHej alla ni med erfarenhet!

Jag har efter en halv livstid bestämt mig för att plastikoperera mig, jag ska korrigera min näsa samt göra ett mindre mellan ansiktslyft.

Jag vill höra vilka kirurger som ni varit hos och som ni kan rekommendera en vilsen själ i kirurg-djungeln. Söker och planerar att operera mig i Stockholm! Jag har varit på en konsultation hos Hamid på Estetiska Institutet vilket kändes okej, men inte helt hundra. Vilka/vem skulle ni rekommendera?Tacksam för allt!Ansiktslyft Dec 2022 - Estetikcentrum - Malmö Farooq Nasseri - AnnaK

2022-12-02

Efter tidigare lyckad, lätt näsplastik (skrapning till rakare näsben/nästygg) olika kropps och hudbehandlingar, valde jag Estetikcentrum i Malmö för mitt ansiktslyft. Noggrann konsultation ger mig möjlighet till beslut. Mycket goda erfarenheter av ett duktigt team, kirurger, narkos och sköterskor, all personal oumbärlig.

Ansiktslyft Aug 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Markus Ehrström - Pysan

2022-08-23

​Positiv upplevelse från 1:a besöket, trevligt bemötande i receptionen och fick en jättebra känsla för Marcus tydlig, rak och saklig beskrivning av ingreppen. Men ändå inte stel utan glimten i ögat. Först fick jag tala om vad jag själv var ute efter och vad jag tänkte. Sedan gick han genom och berättade hur ingreppet gick till och visade med en spegel hur upplyfter på det olika områden ”skulle bli” fick även se före & efter bilder av patient och vi gick genom min hälsostatus.

Mandelblom's picture
MandelblomJag är 50 och har mycket rynkor och slapp hud i ansiktet och på halsen. Vill göra ögonbrynen symmetriska för det ena hänger, vill få bort nedåtpekande mungipor, reducera rynkor och strama upp huden på halsen. Söker tips på kliniker och hudvårdssalonger i Skåne samt behandlingar för minska rynkor och slapp hud. Det kan vara microneedling, microblading, kemisk peeling, trådning, filler, botox, laser eller annat. Jag är dåligt påläst och tycker det är en djungel att sätta sig in i all information.
Hej
Tips på fräsch plastikkirurg i Sverige där ni varit nöjda med?
Ändra munvinkeln, op bort marionettveck samt ev fylla lite i läpparna m eget fett. Vill även op bort dubbelhakan men det är prio sist.
Mvh/ 47år men ff 27 i mitt hjärtaAnsiktslyft, Halslyft - halsplastik, Pannlyft/Ögonbrynslyft Nordesthetics - Kaunas, Litauen - - Ansiktslyft, - - Halslyft - halsplastik, - - Pannlyft/Ögonbrynslyft - Dec 2021

Pris på behandling
Pris: 
70000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2021-12-22
Beskrivning: 

Deep plane lift SMAS. Ansikte och hals ingår. Valde ögonbrynslyft som extra.
Kirurg: Dr. Gediminas Samulenas

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
Annons
Annons
Annons