Annons

Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi)

Body Jet är ett känt namn på vattenassisterad fettsugning/water-jet assisted liposuction.  Metoden innebär att man med en tunn kanyl injicerar en lösning bestående av lokalbedövning samt koksalt i fettvävnaden. Sedan suger man ut de lösgjorda fettcellerna tillsammans med vätskan. Lösningen sprutas in med ett tryck som är tillräckligt högt för att fettcellerna skall spolas loss från fettvävnaden men samtidigt skonsamt nog för att inte orsaka skador på blodkärl och nerver.
Vid fettransplantation är detta den metod man brukar använda.

Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring med eget fett okt 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Magnus Kjelsberg - Mini_me1

2019-10-11

Hade tid kl 8 så var på NK 7.30. Fick byta om till morgonrock och sen kom narkosläkaren och berättade hur det skulle gå till. Han var lugn och trygg.

Sen kom Magnus och vi gick till hans rum och tog bilder och ritade. Sen till operationssalen. Allt kändes lugnt. Blev sövd och vaknade sen runt kl 11. Var rätt yr när jag rörde på huvudet så vilade innan jag fick "frukost" runt kl 12. Blev sen bättre och bättre och kände mig redo av gå därifrån 14.30.

Mer information: 

Brazilian buttock lift med eget fett i Litauen .
Målet är att forma kroppen och ta bort det sista av oönskat fett från sidan /mage och rygg .Är det någon mer som funderar på samma ingrepp? Jag vill göra det i oktober, tänker att efter sommaren vore smart :) Kommentera så kan vi följa varandra, jag har hittills inte lyckas hitta så många fler på forumet som planerar detta under sommaren/hösten 2019.Mer information: 

Fettsugning love handle VÄ sida
Fettsugning av insida lår VÄ sida
Fetttransplantation till stuss


Bild för mahldita_07
mahldita_07Hej
8 dagar sen jag gjorde min op. Jag fettsugade magen och kärlekshandtag. Känner mycket ömt i hela magen. Men ibland så får jag en sån känsla/smärta som är brinnande/svider ffa på sidorna. Som idag efter jag har duschat så för jag en sån smärta igen. Sen blev jag svullen eller jag kände som jag blev väldigt svullen. Vad kan det vara? Bör jag bli orolig? Någon mer som känner likadan som mig? Hjälp mig!Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring, Bröstlyft - Vårtgårdslyft Unknown clinic - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Vårtgårdslyft, - Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi) - mar 2019

Pris på behandling
Pris: 
67000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Medical Finance
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-03-02
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
3
Medelvärde: 3 (1 röst)
Bild för Mylife
MylifeHej!
Jag har sökt och sökt men tyvärr så hittar jag inte tillräckligt kring Body jet.
Är det någon här som ska göra en op eller har gjort?
Jag undrar hur det ser ut med ojämnheter samt ärr. Någon som vill dela med sig?Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi) jan 2019 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Per Windh - Tanna

2019-01-15

Hej!
Idag har jag gjort en Body jet, fettreducering av magen.
Har i många år haft en mage som trots träning vägrat bli plattare. Har dessutom mer fett på ena sidan av magen.
Eller Hade, ska jag säga, för nu är det borta!
Jag är hittills bara supernöjd med allt.
Vaknade från narkosen kl 12 och var hemma igen vid kl 15.
Mår fint, men var jättetrött. Så jag åkte hem och vilade.
Efter vilan nu så har jag ont. Inte så jag är sängliggande, men jag skulle jämföra det med att det känns som ett riktigt djupt sår.
Ömt.

Annons
Annons
Annons