Annons

Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi)

Body Jet är ett känt namn på vattenassisterad fettsugning/water-jet assisted liposuction.  Metoden innebär att man med en tunn kanyl injicerar en lösning bestående av lokalbedövning samt koksalt i fettvävnaden. Sedan suger man ut de lösgjorda fettcellerna tillsammans med vätskan. Lösningen sprutas in med ett tryck som är tillräckligt högt för att fettcellerna skall spolas loss från fettvävnaden men samtidigt skonsamt nog för att inte orsaka skador på blodkärl och nerver.
Vid fettransplantation är detta den metod man brukar använda.

Mer information: 

Korr. av ficka vänster bröst och fettsugning kärlekshandtag samt "Mini BBL".
Vill inte ha en stor rumpa, enbart fylla ut lite där jag tappat volym.


Mer information: 

Hade en konsultation om fettsugning av höfter och ev. transplantation till stuss på mitt återbesök.
Fickan till mitt vänstra implantat har töjts så i samband med att vi kollade på detta pratade jag igenom den operationen igen.
Blir korr. av ficka och fettsugning/transplantation i feb.


Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bukplastik - full - stor, Fettransplantation Klinik 34 - Göteborg - - Fettransplantation, - - Bukplastik - full - stor, - Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi) - okt 2018

Pris på behandling
Pris: 
110000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2018-10-23
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
2
Medelvärde: 2 (1 röst)

Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring med eget fett okt 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Magnus Kjelsberg - Mini_me1

2019-10-11

Hade tid kl 8 så var på NK 7.30. Fick byta om till morgonrock och sen kom narkosläkaren och berättade hur det skulle gå till. Han var lugn och trygg.

Sen kom Magnus och vi gick till hans rum och tog bilder och ritade. Sen till operationssalen. Allt kändes lugnt. Blev sövd och vaknade sen runt kl 11. Var rätt yr när jag rörde på huvudet så vilade innan jag fick "frukost" runt kl 12. Blev sen bättre och bättre och kände mig redo av gå därifrån 14.30.

Mer information: 

Brazilian buttock lift med eget fett i Litauen .
Målet är att forma kroppen och ta bort det sista av oönskat fett från sidan /mage och rygg .Är det någon mer som funderar på samma ingrepp? Jag vill göra det i oktober, tänker att efter sommaren vore smart :) Kommentera så kan vi följa varandra, jag har hittills inte lyckas hitta så många fler på forumet som planerar detta under sommaren/hösten 2019.Mer information: 

Fettsugning love handle VÄ sida
Fettsugning av insida lår VÄ sida
Fetttransplantation till stuss


Annons
Annons
Annons