Annons

Bröstlyft - Ankarlyft

Den bröstlyftteknik som möjliggör det största lyftet/största hudreduktionen. Denna bröstlyftmetod efterlämnar ett ärr som har formen av ett ankare; en ring runt vårtgården, ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket och ett ärr längsmed bröstvecket.


Hej på er! Är det någon här som opererats under lokalbedövning? Bröstlyft eller förstoring?

Är lite i chock här efter operationen.. har gjort många operationer tidigare under lokalbedövning men då har jag alltid fått lugnande och varit lite dåsig osv. Nu var jag helt klarvaken och själva lokalbedövningen de spruta in gjorde sjukt ont och sen gjorde det även ont på några få ställen under själva operationen... är det så det ska vara?
Hej.
Hur länge hade ni så där ont så ni behövde hjälp i och ur sängen? När vågar man ta i lite med bröstmuskeln och armarna? Jag opererade mej i fredags så det har snart gått 2 dygn. Jag gjorde ett ankarlyft och förstoring under bröstmuskeln.Mer information: 

Endast 20 min där jag fick berätta problem, få förslag på lösning och mått tas. Snabb information om hur jag ska gå vidare. Kort och tydligt. Dock ingen möjlighet att titta på implantat, jämföra med hur det är nu och få en bild av hur det kommer att bli efter.


Bild för Andrealima1
Andrealima1Jag undrar om någon här har implantat av Motiva 230cc RSM?

Jag är 154, väger 58 kilo. Finns risken att detta blir något jag ångrar efteråt att det blev för litet?

Jag vill göra 260cc å har pratat med min kirurg om detta vilket hon tyckte va okej.

Men en vän till mig sa att d kommer bli för litet ändå.

Någon som vet?Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft, Övrigt/annat Art Clinic - Uppsala - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft, Övrigt/annat - okt 2019

Pris på behandling
Pris: 
90800 kr
Finansiering: 
Annan finansiering
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-10-23
Beskrivning: 

Skall även göra fettsugning strax under armarna på sidan av brösten då det hänger lite fett efter att jag gått upp och ner i vikt. För att få en finare form.

Därav oxkså att kostnaden höjdes utöver bröstlyft samt implantat.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
3
Medelvärde: 3 (1 röst)
Bild för Andrealima1
Andrealima1
Mer information: 

Var på Konsultatin och blev rekommenderad 230 Motiva RSM, har velat och funderar på 275 i strlk istället.

Nöjd med läkaren och kliniken än så länge.


Bild för Andrealima1
Andrealima1Hej. Jag ska operera mig hos Aili Low på Art Clinic i Uppsala, 23 oktober iår. Jag undrar om någon gjort ett bröstlyft och inlägg eller bröstförtoring hos henne? Och om någon har några erfarenheter av att ha gjort detta hos henne?

Jag ska ha enligt henne Motiva 230. Är det någon som tycker det är för lite? Några ja pratat m har sagt att jag kommer ångra mig för det kan bli för litet.

Är förvirrad vet inte hur ja ska göra.Annons
Annons
Annons