Annons

Bröstlyft - Ankarlyft

Den bröstlyftteknik som möjliggör det största lyftet/största hudreduktionen. Denna bröstlyftmetod efterlämnar ett ärr som har formen av ett ankare; en ring runt vårtgården, ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket och ett ärr längsmed bröstvecket.

Mer information: 

Skickade uppdatering till sjuksköterskorna i flera veckor efter första op. då det kändes som att det inte utvecklat sig rätt, jag upplevde att implantaten inte droppat tillräckligt, att de fortfarande såg ledsna ut och att mitt vänstra implantat åkte upp mot nyckelbenet då jag låg ned.

Sjuksköterskorna sa bara att jag skulle använda bandet en vecka till och skicka uppdatering men då skickade jag istället till Patrik och beskrev allt. Var så trött på att dom trodde allt var lugnt vaaaarje gång! Hade ju haft problemen ett bra tag.
Patrik sa då direkt att det inte utvecklat sig rätt och vi bokade snabbt in tid.

Operationen gick bra, men hade riktigt ont då jag vaknade, till skillnad från första op. då jag inte alls hade ont. Smärtan gick över dagen efter. Denna gång kunde jag röra mig som vanligt. Hade jättefin service av sjuksköterskan på uppvaket.


Bild för Maja216
Maja216Hej!
Jag har opererats för 5 dagar sedan med ankarlyft och implantat. Kommer att lägga upp bilder snart. Så skönt att slippa häng. Tycker att mina bröst ser helt perfekta ut och önskar de förbli samma men förstår att de kommer att ändras under läkningen. Hur kännde Ni andra som gått genom samma? Blev Ni mer nöjda eller besvikna under läkningsprocessen?Bröstlyft - Ankarlyft dec 2018 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Maja216

2018-12-28

Hej!
Jag läste många operationsberättelse innan jag opererade mig därför vill jag ge tillbaka och dela med mig av mina upplevelser. Jag opererade mig igår och allt är fortfarande färsk och oprocessad. Jag har tänkt på på bröst op i flera år men första konsultation hade jag för 1,5 sedan. Det tog mig 1,5 år att smälta och bearbeta information. Vill jag det här? Klart jag vill! Första frågan jag fick: Är det storleken eller formen jag är missnöjd med?
Jag ville aldrig ha stora bröst. Hade 70 C urammade bröst. Vad vill jag? Jag vill ha fylliga, fasta. Perfekta bröst!

Mer information: 

Bröstlyft/utbyte av implantat/bröstförstoring till Motiva round full 625 cc


Bild för Tsed
TsedJag opererade mina bröst 2000 på Lidingö kliniken med Igor som kirurg. Jag valde 450 cc droppformade Hallongelé.
Troligtvis utanpå bröstmuskeln då implantaten alltid varit stenhårda och jag kan greppa runt implantatet om jag lutar mig framåt.
Åren har gått. Gravitationen likaså.
Högra bröstet har en något annan form och bröstvårtan ligger någon cm eller två lägre ner än på det vänstra bröstet. Har nog alltid varit så.Mer information: 

Opererats två gånger.
Första operationen var 2007 på sabbatsbergs sjukhus Plastikkirurggruppen av Gabriella Sellman. Då gjordes en bröstförstoring, mentor 450 cc hög profil bakom muskeln. Samt vårtgårdsplastik.

Andra operationen skedde 14 december 2018 på Akademikliniken av Gabriella Sellman. Då gjordes ett bröstlyft (ankarlyft) samt en till vårtgårdsplastik.


Bild för FetchThePony
FetchThePony
Mer information: 

Planerad operation hos Tuve :)


Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!