Annons

Bröstrekonstruktion

Kirurgi som syftar till att återskapa bröst efter t ex cancer. Man kan använda implantat som vid förstoring, och transplantation av eget fett från annan del av kroppen är också vanligt och ger även en förbättring hos den egna vävnaden som ofta är skör efter t ex strålning. Det finns också andra metoder. Saknas bröstvårtan, kan man tatuera en för syns skull.

Szzmo's picture
SzzmoHej! Jag har nyss upptäckt begreppet tubulära bröst och är nästan helt säker på att jag har det. Jag mår psykiskt dåligt pga detta och har alltid undrat varför mina bröst har sett så ”konstiga” ut. Har läst och läst nu och är så tacksam för all information man kan hitta här, men har aldrig sett någon som skriver om komplikationer vid ingreppet. Vad finns det egentligen för nackdelar med att göra ett ingrepp? Gör det ont? Och vad är det som hade kunnat gå fel? Har även läst att det kan vara så att vårtgårdarna kan återgå till hur de var innan efter ett tag vilket gjorde mig jätterädd!Mer information: 

Korrigering
Sy in töjda fickor
Lossa bröstmuskel lite


Mer information: 

nu är operationen äntligen över känner mig hundra kilo lättare all extravikt som man inte behöver bära med sigci nacken. jag hade bästa läkaren rekommenderar honom starkt Chris Janbaz. duktig ,trevlig,tillmötesgående,svarar på alla frågor


shaishai's picture
shaishaiJag är heelt ny med allt som gäller bröstoperationer. Termer som bakom/framför muskel , lollipop, ankarlyft, doughnut snitt etc etc är allt JÄTTEfrämmande för mig och förstår inte vad allt innebär! Men långsamt börjar jag förstå att det finns en massa valmöjligheter! Som om det inte redan var tillräckligt svårt vad gäller val av olika kliniker och läkare!Mer information: 

Min 2a korr där Paolo ska ta fett från kroppen och placera i underpolen på det fyrkantiga bröstet samt lite i underpolen på det bra bröstet. Ska även fixa till vårtgården på det fyrkantiga bröstet.


Tamarind's picture
TamarindHej,
Min kirurg är inne på att fästa implantaten med någon mesh, alltså som ett nät för att hålla dem på plats då min egna hud är rätt tunn.

Är det någon här som har erfarenhet av det?Annons
Annons
Annons