Annons

Bröstvårteplastik/Nippelplastik

Nippelplastik kan handla om förkortande av bröstvårtan, men även rekonstruktion av bröstvårtan.

Kirurgisk förkortning av bröstvårtor som upplevs vara störande långa. Kan göras i lokalbedövning. OBS att det inte handlar om vårtgården utan själva bröstvårtan.

Mer information: 

Min ena bröstvårta flyttades mer symmetrisk under första operationen, vilket lyckades med själva bröstvårtan, men snittet var varken format naturligt eller bra gjort. Vårtgården sträcktes dessutom ut mycket mer än på den orörda sidan då det gjordes samtidigt som bröstförstoring (en risk jag hade velat veta innan, jag hade valt separata operationer i så fall). En annan kirurg, som känns betydligt mer kompetent och seriös, ska försöka åtgärda den vårtgården genom att förminska och jämna till den.


Bröstförstoring, Bröstvårteplastik/Nippelplastik Dec 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Said Saidian - Grynet9

2022-12-21

Hej! Här kommer min operationsberättelse. Jag gjorde flera konsultationer i Stockholm och valde till sist Said Saidan och Nordiska kliniken. Han mätte, vände och vred på mina två trötta taxöron till bröst och var lyhörd till mina önskemål - allt detta i kombination av en otrolig proffessionalitet. Jag fick en offert på 68000 för förstoring av bröst och förminskning av vårtgårdar. Jag som trodde jag behövde ett helt lyft blev glad över speciallösningen.

Mer information: 

Numera 2 barnsmor och 2 jätteledsna bröst efter graviditet och amning. Har två bröstoperationer i bagaget och nu gjort den tredje operationen. 20/10 gjorde jag in op hos Said Saidian på Nordiska Kliniken. Hittils supernöjd från början till slut. Min önskan va fylligare, fasta, små fina bröstvårotor och ungdomligare bröst Det jag är mest imponerad över Said jämfört med alla andra klinker/kirurger jag varit hos är hur han verkligen utgick från min kropp, min tidigare operation (hade 410cc som såg platt ut på mig) jag upplevde att de andra kirurgerna utgick från en generell bedömning medans Said verkligen såg min kropp och uppfyllde mina önskemål till punkt och pricka. Som en bonus sa han att jag inte behövde göra ankarlyft utan endast minilyft för att mina bröstvårtor va så pass stora efter graviditeterna. Hade jag gått till någon av de andra hade jag garanterat inte varit lika nöjd eftersom att ingen ville lägga in så stora implantat och jag hade dessutom haft mer ärr på kroppen. Tredje gången gillt har man lyckats samla på sig en del erfarenhet och jag rekommenderar alla att gå till Said på Nordiska Kliniken, en riktig stjärna!


Blygdläppsförminskning, Klitorislyft, Bröstvårteplastik/Nippelplastik Jun 2022 - Carovivakliniken - Uppsala Andreas Lindahl - Hevi

2022-06-14

Jag genomförde en blygdläppsförminskning, klitorislyft och bröstvårtsförminskning på klinik Caroviva den 14/6. Detta är ingrepp som jag har funderar på att göra i flera år. Jag tog dock aldrig tag i det på grund av obehag inför att utlämna mig själv i en konsultation samt på grund av rädsla för dåliga resultat som inte är reversibla. Efter mycket sökning på nätet valde jag att kontakta Caroviva. Valet föll på dem på grund av uppfattning jag fick efter det info jag fann.

Mer information: 

Hade konsultation hos Caroviva-kliniken efter många års funderingarna kring imtimkirugi och bröstvårtsförminskning. Jag var otroligt nervös innan då jag är obekväm med att visa mig naken på grund av komplex etc. Andreas Lindahl var dock otroligt professionell och respektfull i sitt bemötande. Detta gjorde upplevdes mycket enklare och situationen avdramatiserades. Han var väldigt seriös och noggrann och beskrev tydligt vad som var möjligt att genomföra och ej. Jag upplevde att han var seriös med var han genomför och att han vill eftersträva realistiska resultat och inte försöker utlova saker för att ”sälja”. Detta för mig var väldigt viktigt. Jag valde därför att gå vidare med honom och boka operation. Min upplevde av operationen var också väldigt bra och jag är väldigt nöjd med resultaten. Jag berättar mer i operationsberättelse.


Bröstförstoring, Bröstvårteplastik/Nippelplastik Akademikliniken - Göteborg - - Bröstförstoring, - - Bröstvårteplastik/Nippelplastik - sep 2021

Pris på behandling
Pris: 
59000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Humanfinans
Datum för ingrepp/behandling: 
2021-09-30
Beskrivning: 

Bröstförstoring med Motiva implantat 51000 kr, nippelförkortning 8000 kr. Försäkring 1 år ingick. Köpte även till 4 år extra försäkring för 6000 kr. Fantastiskt nöjd med AK Gbg och Jonas Lundberg.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Bröstförstoring, Bröstvårteplastik/Nippelplastik sep 2021 - Akademikliniken - Göteborg Jonas Lundberg - Sarael

2021-09-30

Tyckte själv att det var så skönt att läsa andras operationsberättelser när man själv var lite nervös inför sin egen så tänkte dela med mig av min bröstförstoring på Akademikliniken i Göteborg igår. Kirurg Jonas Lundberg.

Annons
Annons
Annons