Annons

Bukplastik - nedre - mindre

En mindre/nedre bukplastik kan räcka om problemet är ett hudöverskott nedanför naveln. Naveln flyttas inte, och musklerna sys vanligen inte ihop, utan man tar bara bort hud. Ärret hamnar just nedanför troskanten, ca från höft till höft.

Mer information: 

Utförde en mindre bukplastik kombinerad med fettsugning av mage och av fett under bh valken. Dr Hans Mark och övrig personal var kanon och jag är supernöjd med allt. Opererades på morgonen vid 8:30 och var hemma på eftermiddagen kl 15:30.Är det någon som har gjort en liten bukplastik hos Ak i Sthlm? Alla berättelser och diskussioner jag hittar handlar bara om full bukplastik. Är det inte så vanligt med mindre bukplastiker?

Jag har ett fult kejsarsnittsärr som det blivit som en limpa över (ärret är 23 cm). Skulle vilja ha bort bara själva limpan så vore jag nöjd. Nån som har erfarenhet av ett liknande scenario?Mer information: 

Korrigering av bukplastik som jag gjorde för ett år sedan. Resultatet är jag inte riktigt nöjd med och min kirurgläkare (utan krångel ) bokade i oktober 2019 för ett nytt operation och det är GRATIS.


Bukplastik - nedre - mindre Plastikkirurgi i Blekinge - Karlshamn - - Bukplastik - nedre - mindre - maj 2018

Pris på behandling
Pris: 
35000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2018-05-18
Beskrivning: 

Konsultation, övernattning och mat ingår i priset. Jag fick kirurgläkaren's direkt nr. och fick ringa/sms:a när jag behöver eller undrar över nånting.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Mer information: 

Jag gjorde en bukplastik för ett år sen och fick den bästa kirurgläkare Mattias Hoffner och hans snälla och alltid så hjälpsam sköterskan Marie!
Min magen blir inte platt som jag hade önskat pga komplikationer,fick sårvätska och behövde tömmas några gånger. Meddelat Mattias om detta och boom fick träffa honom med en gång och tid för korrigering och det är gratis!!! Mattias är en super kirurgläkare, jag är så tacksam att jag gick till Plastikkirurgi i Blekinge


Bukplastik - nedre - mindre Addoc Plastikkirurgi - Linköping - - Bukplastik - nedre - mindre - apr 2011

Pris på behandling
Pris: 
38000 kr
Finansiering: 
Annan finansiering
Datum för ingrepp/behandling: 
2011-04-18
Beskrivning: 

Bukplastik. ”Medium”. Läkaren tyckte inte en stor var nödvändig, ångrar i efterhand att jag inte gjorde en stor då prisskillnaden inte var mycket. Fick ”öron” som togs bort på efterkontrollen. Avlägsnade 2 kg skinn.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
3
Medelvärde: 3 (1 röst)
Mer information: 

Bukplastik ”medium”. För mycket för en liten men inte nödvändigt med stor. I efterhand ångrade jag att jag inte gjorde en stor.Hej!
Ligger hemma i soffan nyopererad med minibukplastik. Är inne på dag 3 och mår fortfarande rätt illa och äter morfin var 6:e timme. Slumrar till och från och känner mig seg. Jag tror att en del av mitt problem ligger i att jag inte fått i gång magen så idag ska det storhandlas på apoteket. Någon som varit i min sits och vill peppa lite? Jag har tagit bort häng (900gram) som blivit efter på kejsarsnitt och viktnedgång. Opererades 14/3-19 på carlanderska.Annons
Annons
Annons