Annons

Bukplastik - nedre - mindre

En mindre/nedre bukplastik kan räcka om problemet är ett hudöverskott nedanför naveln. Naveln flyttas inte, och musklerna sys vanligen inte ihop, utan man tar bara bort hud. Ärret hamnar just nedanför troskanten, ca från höft till höft.

Bukplastik - nedre - mindre, Bröstförstoring, Bröstlyft Art Clinic - Uppsala - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft, - - Bukplastik - nedre - mindre - okt 2019

Pris på behandling
Pris: 
105000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-10-24
Beskrivning: 

Bröstlyft med implantat samt korrigering av ärr efter kejsarsnitt.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Mer information: 

Första återbesöket efter bröstlyft med implantat samt korrigering av ärr efter kejsarsnitt.


Mer information: 

Andra konsultationen. Hade kompletterande frågor och ville prova ut lämpligt implantat (storlek och höjd) en gång till. Det kändes bra att få denna möjlighet.


Mer information: 

Första konsultationen inför bröstlyft. Tog även upp frågan om korrigering av ärr efter kejsarsnitt.


Bukplastik - nedre - mindre, Bröstförstoring, Bröstlyft okt 2019 - Art Clinic - Uppsala Aili Low - Linska

2019-10-24

Klockan 07.00 lämnade min man av mig på Art Clinic i Uppsala. Jag möttes upp av en vänlig sköterska som visade in mig på ett rum. Jag fick byta om till en fluffig morgonrock och tofflor. Infart sattes i armvecket, jag är svårstucken så det tog några försök. Efter en liten stund kom min läkare Aili in och ritade upp samt fotade inför operationen. Direkt efter kom narkossköterskan och följde mig till operationssalen. Alla var så vänliga och omtänksamma, jag kände mig trygg och lugn när jag sövdes. Själva operationen påbörjades innan klockan hunnit bli 8.

Mer information: 

Utförde en mindre bukplastik kombinerad med fettsugning av mage och av fett under bh valken. Dr Hans Mark och övrig personal var kanon och jag är supernöjd med allt. Opererades på morgonen vid 8:30 och var hemma på eftermiddagen kl 15:30.Är det någon som har gjort en liten bukplastik hos Ak i Sthlm? Alla berättelser och diskussioner jag hittar handlar bara om full bukplastik. Är det inte så vanligt med mindre bukplastiker?

Jag har ett fult kejsarsnittsärr som det blivit som en limpa över (ärret är 23 cm). Skulle vilja ha bort bara själva limpan så vore jag nöjd. Nån som har erfarenhet av ett liknande scenario?Mer information: 

Korrigering av bukplastik som jag gjorde för ett år sedan. Resultatet är jag inte riktigt nöjd med och min kirurgläkare (utan krångel ) bokade i oktober 2019 för ett nytt operation och det är GRATIS.


Annons
Annons
Annons