Annons

Lårplastik

Bild för Pilutta74
Pilutta74
Mer information: 

Konsultation för lårplastik med fettsugningHej,
Jag undrar om det är några som har gjort plastikoperationer i Örebro eller vet några som har gjort det som kan dela med sig av sina erfarenheter?

Jag söker runt på nätet men hittar tyvärr inte så mycket information om Diamond Plastikkirurgi och Clinic Perfekta.

Jag tänker göra bukplastik (full eller Cirkumferent), rygg, bröst (lyft med implantat), stusslyft, armar och lår.Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft, Lårplastik Specialistkliniken Umeå - Umeå - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft, - - Lårplastik, - Fettsugning (kirurgi) - dec 2019

Pris på behandling
Pris: 
99000 kr
Finansiering: 
Medical Finance
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-12-19
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)

Armplastik/överarmsplastik, Lårplastik * - - Armplastik/överarmsplastik, - - Lårplastik - okt 2019

Pris på behandling
Pris: 
90000 kr
Finansiering: 
Swebank
Datum för ingrepp/behandling: 
2019-10-18
Beskrivning: 

Jag är så glad att jag valde att gå på en konsultation hos Chris, han var så varm och ödmjuk i sitt bemötande. Kliniken i sig känns väldigt lyxig och fräsch! Vi gick igenom allt jag ville göra och han berätta noga hur ingreppet skulle gå till och vad jag kan förvänta mig för resultat. Jag kände genast att jag var i trygga händer och nu väntar jag med spänning på operationen nu i oktober. Har efter konsultationen hört av mig en del med frågor via sms och Chris svarar alltid snabbt, personligt och oavsett vad klockan är.

Operations dagen- Fick träffa och prata med sjuksköterskorna som visade mig mitt rum och gav mig lite papper att fylla i. Chris kom och ritade på mig (gjorde armar och lårplastik) och förberedde mig inför operationen. Hade en super lugn och snäll narkossköterska som tog hand om mig och jag kände mig trygg hela tiden med att bli sövd. Operationen gick super bra och jag var kvar över natten, så på morgonen kom Chris in och kollade hur jag mådde och han hjälpte mig även upp för första gången. Fick även frukost på sängen och vi gick igenom alla medicin som jag skulle ta.

Tiden efter- Jag är förvånad över hur pass lite ont jag haft, för att ändå gjort både arm och lårplastik samtidigt. Men jag har ändå kunnat röra mig en del och det har mest känts stelt och stramt och ingen hemsk smärta. Har även haft kontakt med Chris nu efteråt då jag undrat en del saker, och han svarar jämnt och så snabbt han kan. Vilket känns så skönt och tryggt!

Jag är så glad att jag valde att göra mina armar och lår hos Chris, och jag önskar jag hade gjort min bukplastik hos han med! Han älskar sitt jobb och det han gör, vilket också syns på resultaten💕

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Annons
Annons
Annons