Annons

Näsplastik

Bild för Feffe
FeffeHej allihopa! Jag har äntligen fattat beslutet om att operera min näsa. Jag vill slipa ner näsryggen så att den blir rak, korta ned näsans längd samt göra min tipp och näsvingar "Mer feminina" . Har bokat tid hos P.O Haraldsson på Astoriakliniken. Har dock läst att han inte är jättebra på tippar. Däremot verkar han ha en jäkla erfarenhet och diverse diplom. Jag känner mig rätt fördomsfull som även känner en oro över att någon så gammal ska ha koll på estetiken. Någon som har erfarenhet från honom, för- och efterbilder?Bild för anlia
anliaHej!
Jag är en tjej på 21 år som länge haft komplex över min snea näsa. Min nässkiljevägg har växt snett och därför lutar näsan åt ena hållet, att näsan har växt snett har även fått min överläpp att växa med och blivit osymmetrisk.

Jag undrar om någon här har gjort en operation där ni rätat ut en sned näsa. Hur mycket kostade det? På vilken klinik gjorde ni det på? Hur blev resultatet?

Tacksam för svar!Mer information: 

Gjort näsplastik på Akademikliniken svullen och osäker kring resultatet. Har gått 4 veckor snart och ser inte skillnaden som jag ville se , undrar hur Akademikliniken hanterar korrigeringar , har tjock hud , ogillar profilen som skulle bli rak , hade en ganska stor näsa tidigare . Hur är det med svullnaden hur mycket går den ner på näsryggen och tippen?


Näsplastik Akademikliniken - Göteborg - - Näsplastik - jun 2016

Pris på behandling
Pris: 
50000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2016-06-09
Beskrivning: 

Näsan blev väldigt sne och för hög "projection" på nästippen, en grop i ena sidan, gjorde en om-operation ca ett år senare augusti 2017 på samma klinik och kirurg men blev inte mycket bättre.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
2
Medelvärde: 2 (1 röst)
Mer information: 

Konsultation för näsplastik. Fick ett mycket trevligt bemötande av Paolo, han var rolig och avslappnad. Gav mig en bra magkänsla. Han tog dock bara någon enstaka bild framifrån, men inga från sidan, och klämde inte heller på min näsa. Hade lite svårt att förstå hur han kunde ta beslut utifrån det när han sa att mina näsborrar inte gick att göra symmetriska. Det var mycket info på så kort tid, så minns bara att han sa något med att man inte kan ändra på huden, bara ben och brosk.


Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!