Annons

Näsplastik


Hur lång tid väntade ni som har gjort en näsoperation med att börja träna? Jag har läst 3 veckor på många ställen och undrar om detta räcker? vill ju inte att näsan ska svullna eller förstöra den!
Hej! Jag gjorde näsplastik igår och är så förväntansfull, har alltid hatat min näsa för den har varit en riktig "potatisnäsa" och fått höra det hela livet. Nu skulle jag vilja höra hur ni som har genomgått en näsoperation upplevt tiden efteråt? Var det svårt att vänja er vid er nya näsa? Hur var läkningsperioden, när lade sig svullnaden och när kan man börja träna?:)Mer information: 

Var på konsultation i november 2018 hos Gewalli och gick då igenom möjligheterna för att göra min näsa mer proportionerlig till ansiktet. Feedback som doktorn gav var bra, han visade på datorn hur han ser på potentiellt utfall och också hur jag ser på allt detta och vad jag önskar mig. Han visade även före- och efterbilder på operationer som han gjort och jag fick även rita upp hur jag tror att min näsa i nuläget ser ut. Uppskattar att han var rak och tydlig i kommunikationen och att vi höll samtalet på en normal, rimlig, och frisk nivå. Han ville med andra ord inte briljera med att sälja in några magiska resultat och jag var heller inte ute efter något annat än en rimlig förbättring av mitt nuvarande läge.

Det som överraskade mig positivt var att jag i samtalet sa att jag har gjort två (medicinska) näsoperationer innan men har kvar mina besvär, men att jag inte nu satt framför honom av andra än endast estetiska skäl. Han tyckte att han då även ville lösa de medicinska besvären och ville att jag gör en ansiktsröntgen för att se ifall det var möjligt. Sagt och gjort, och han ringde tillbaka och förklarade att det han ville göra var rimligt och genomförbart. Så operationen är bokad till 25e februari.

Planen är att jag är hemma en vecka (ville därav ha operation den 25e) och därefter jobbar hemifrån en vecka, så att jag förhoppningsvis inte ser helt blåslagen ut på jobbet. Har glasögon så bokade även in ett besök hos optikern nu innan op, för att hinna skaffa linser, då jag inte får ha glasögon tre mån efter operationen.

Inför operationen känns allting bra, och att sövas ned är inget problem. Det enda som är ett problem, som jag även förklarade för doktorn och skrev i hälsoblankett, är att jag inte tål morfin alls och vill inte ha detta i närheten av min kropp. Svarade väldigt dåligt på det för 10 år sedan när jag hade min första medicinska näsoperation och kommer aldrig gå med på det medlet ever again ever. Det var inget problem tyckte han.

Ser framemot denna operation, har nu även lite nytt hopp om att kunna andas normalt genom näsan som jag inte väntade mig alls initialt. :)

Värt också att nämna är att min näsa är stor, krokig och sned så får han ordning på det här fallet så är han värd en kunglig medalj.


Näsplastik dec 2018 - Lidingökliniken - Lidingö Igor Niechajev - Dorothea

2018-12-20

Hej jag tänkte prata om min näsplastik som utfördes den 20/12-2018 och vill dela med mig av mina upplevelser. För det första eftersom att innan jag opererade mig ville jag läsa om andra och också för jag vill skriva av mig. Jag hade konsultation 2/10-2018. Dom hade inte så mycket tider och tog den första tiden även om den inte riktigt passade mig men ville inte vänta. Själva kliniken ligger i en byggnad och man öppnar dörren som att det är en lägenhet. Man plingar på nere i porten och dem öppnar uppifrån.

Bild för sannasadek
sannasadekHar någon erfarenhet eller information om Dr. Tamer Sakrak?

Jag söker en kirurg som gör raka, naturlig och smala näsor och han verkar vara den enda jag kan hitta som fokuserar på detta (alltså inga skidbacke eller barbie näsor). Men det finns väldigt få omdömen att hitta och några av de få som finns är negativa så jag undrar om någon opererat sig hos honom? Eller kanske någon som är från Turkiet och vet något om honom, känner folk som op:at hos honom eller så?
ALL info uppskattas!Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!