Annons

Näsplastik

Näsplastik apr 2021 - Astoriakliniken - Stockholm Per-Olle "P-O" Haraldsson - hjortzbergf

2021-04-28

Hej!

Jag tänkte att jag skulle kunna berätta om min upplevelse av att ha opererats på Astoriakliniken. Jag var där i onsdags och opererades av P-O. Har varit på två konsultationer hos honom innan dess och 2 på andra kliniker med.

Jag kan börja med att säga att jag var SÅ nervös. Jag har bokat om den här operationen 4 gånger och hade verkligen ångest trots att jag velat göra detta i 15 års tid. Har haft problem med att andas och visste att jag behövde göra det av både den och kosmetiska anledningar.


Hej!

Jag tänkte att jag skulle kunna berätta om min upplevelse av att ha opererats på Astoriakliniken. Jag var där i onsdags och opererades av P-O. Har varit på två konsultationer hos honom innan dess och 2 på andra kliniker med.

Jag kan börja med att säga att jag var SÅ nervös. Jag har bokat om den här operationen 4 gånger och hade verkligen ångest trots att jag velat göra detta i 15 års tid. Har haft problem med att andas och visste att jag behövde göra det av både den och kosmetiska anledningar.Näsplastik Astoriakliniken - Stockholm - - Näsplastik - apr 2021

Pris på behandling
Pris: 
56000 kr
Finansiering: 
Vill inte ange
Datum för ingrepp/behandling: 
2021-04-20
Beskrivning: 

Rekonstruktiv kirurgi på min näsa hos P-O Haraldsson på Astoriakliniken. Bästa jag gjort!! Det var min tredje näsoperationen, innan gick jag till en annan klinik som inte var bra alls.

Kliniken innan gjorde misslyckade näsoperationer på mig och tog inget ansvar och sa att inget kunde göras åt min näsa. Därför nämner jag den inte.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Bild för Hannal
Hannal


Övriga taggar: 


Vore så tacksam över råd från någon som vet och som kanske gått igenom samma sak som jag. Genomförde en misslyckad näsoperation för fem veckor sedan. Tyckte egentligen om min långa näsa, med hög profil, men fastnade i en idé om att jag skulle ändra den lite grann för att få den perfekt. Ångrar mig något oerhört nu. Jag ville ha en konservativ förändring med mindre synliga näsborrar från sidan (framifrån syntes de knappt) och en något minskad näsa utan att ändra grundformen. Allt gick så himla fort vid konsultation och operationen, och jag upplevde att jag inte blev lyssnad på av kirurgen.Bild för Paulina123
Paulina123Hej! I många år har jag tänk och velat utföra en näsoperation då min näsa va bruten och hade en knöl. Jag har under lång tid besökt Dr.Dahfir på clinc perfekta o utfört fillers som jag varit så nöjd med. Idag var dagen jag äntligen skulle operera min näsa. Jag fick väldigt tydliga instruktioner om va jag bör göra och inte innan min operation. Jag kom till kliniken och blev direkt mött av världens trevligaste narkosläkare som visade mig rummet och hjälpte mig med det som behövdes. Jag som är nålrädd blev förstås väldigt nervös och dom va så förståeliga och tog det lugnt och tröstade mig.Annons
Annons
Annons