Annons

Ögonlocksplastik

Mer information: 

Övre ögonlocksplastik ( lokalbedövning)


Bild för Missvn
MissvnÄr så inne på att göra en tear through-behandling och även lite face sculpting. Problemet är bara att jag inte riktigt vet var i ansiktet jag kan och bör tweaka för att uppnå bästa resultat, förutom de uppenbara ringarna under ögonen. Vem i Stockholm (eller Sverige) är allra bäst på ansiktsskulptering med filler och duktig på att se vad som ”behöver” göras i ett ansikte för att uppnå ett naturligt förbättrat resultat?

Samt risker med tear through - rädd för blindhet, stroke och alla andra läskigheter. Någon som faktiskt har erfarenhet av biverkningar från fillers?
I fredags (för fem dagar sedan) justerade jag äntligen mina hängande ögonlock. Jag har funderat ganska länge och haft besvär med att övre ögonlocket hänger tungt på fransarna och även ryckningar i ögonlocken. Dessa visste jag förstås inte om de skulle försvinna efter op, men hittills har jag inte haft några ryckningar i alla fall. Operationen gick superbra och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter om någon är nyfiken. Jag har även skrivit en operationsberättelse. Den och bilder från före och varje dag hittills under läkning finns på min sida.Mer information: 

Mer om min operation av övre och nedre ögonlock finns i min operationsberättelse och bilder från hela läkprocessen i min profil.


Ögonlocksplastik feb 2020 - DBI Vård och Hälsa - Farsta Lena Andersson - Alici

2020-02-21

Jag var först på konsultation hos Lena Andersson på mottagningen på Riddargatan för några veckor sedan. Där konstaterade hon att mina övre ögonlock hängde ned så pass mycket över ögonfransarna att hon rekommenderade ett ingrepp, och att jag om jag ville även kunde göra undre ögonlocken för ett mer symmetriskt resultat. Tid bokades för operation den 21 februari. Själva ingreppet utfördes på deras operationsavdelning i Farsta. Det var fler patienter där samtidigt som opererades av olika anledningar, vad jag uppfattade det som så var det bara jag som gjorde ögonlock.

Bild för Bateoman1297
Bateoman1297


Övriga taggar: 


Hej, jag skulle vilja operera mina ögonlock men jag vet inte var jag ska börja leta efter klinik/kirurg.

Kan ni hjälpa mig att hitta rätt?

Någon här som gjort sina ögonlock och är nöjd och som känt sig trygg under hela proceduren?

Tack på förhand.Bild för Jana
JanaHar försökt att leta efter folk m erfarenhet av kirurger och ställen i Malmö/Skåne med erfarenheter av övre ögonlocksplastik. Har bestämt mig för att göra det men vet inte var. Vill jättegärna höra era åsikter. Både positiva och negativa !
Tacksam för all feedback !
🤗Mer information: 

Byte av implantat (Allergan mot Motiva), bröstlyft, ögonlocksplastik samt mini-bukplastik för att åtgärda ärr efter tidigare kejsarsnitt.


Bild för Testpiloten
TestpilotenSka genomgå ett övre ögonlockslyft/plastik inom några veckor. Börjar bli lite nervös inför operationen och har en hel del frågor. Framförallt undrar jag hur man mår och ser ut den första tiden efter operationen.Annons
Annons
Annons