Annons

Stussimplantat

Om man inte har nog med eget fett att transplantera till rumpan, kan man förstora/lyfta rumpan genom inlägg av silikonimplantat, vanligen under eller i gluteus maximus, "stora rumpmuskeln" genom ett snitt mellan skinkorna, ungefär vid korsbenet. 

Bild för Honey87
Honey87Godkväll!
Jag planerar att förstora stussen och samtidigt byta implantaten i brösten (haft bröstimplantat sedan 2009). Varit i kontakt med Nordiska kliniken och haft en telefonkonsultation med Patrik Höijer.
Undrar om någon här har erfarenhet av detta? Eller framförallt operation gällande implantat i stussen, som kan komma med tips och trix inför och efter op.

Ni som opererat er på NK och haft en bit att åka, hur gjorde ni, vart bodde ni? Alla tips och tankar är välkommet.Bild för zäta95
zäta95Hej! Jag har tänkt göra en rumpförstoring med stussimplantat från klinik34. Vill veta om någon annan gjort endast implantat och om ni är nöjda, samt hur det gick för er med smärta, läkning, osv. Berätta gärna , dela jättegärna med er av allt som var jobbigt eller hur det var efteråt, hur lång tid osv.

Tack!Bild för Bratz
BratzHej! jag är ganska nyfiken på brazilian butt lift. har förstått att man ”flyttar” fett från annan kroppsdel till rumpan, men om man inte har så mycket fett då? vad gör man då?
har sett att de finns stussimplantat, men funkar det om man vill ha kurvor ?Bild för kisse_katten
kisse_katten


Övriga taggar: 


Det är nu ca en vecka kvar till op.
Det återstår att se vilken storlek vi landar på men 390cc sebbin round är beställt. I annat fall är jag rätt säker på att jag vaknar upp med 360 :)
Det är projektionen jag är ute efter samt den runda formen. Med mitt utgångsläge kan 390/360 låta stort men kom ihåg att slutresultatet hänger på din kropps utgångsläge.
Valet av runda implantat är för att de ger ett bättre push än ovala samt oberoende av rotation. Observera att jag inte är ute efter ett "naturligt" resultat.Bild för Veronica1980
Veronica1980Hej

Ska göra min efterlängtade Bbl med implantat på klinik34 den 5 feb.
Nån mer som ska göra en bbl? Eller har erfarenheter från det?!Bild för kisse_katten
kisse_katten
Mer information: 

Stussimplantat i silikon intramuskulärt från sebbin 360cc


Annons
Annons
Annons