Annons

Uttag av implantat

Implantaten opereras ut. Det kan göras t ex för att man inte trivs med dem längre eller p g a att de gått sönder, s k implantatsruptur. Explantationen kan ibland behöva kompletteras med någon form av bröstlyft för att ge ett tillfredsställande resultat.  

Uttag av implantat mar 2019 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - TimeForChange

2019-03-12

Tisdagen 12/3 07:45 infann jag mig på Proforma Clinic i Stockholm. Jag var inte nervös för operationen direkt utan mer för hur jag skulle må efteråt, tillhör dem som mår sådär fantastiskt dåligt efteråt. Pratade först med narkossköterskan som var/är helt fantastisk och tillmötesgående, vi gjorde upp en plan att vänta med morfin tills efter OP utifall jag skulle behöva det då. Sedan fick jag träffa Dr. Gribbe och han klämde lite och ritade ett streck på mig. Därefter var det dags för OP. här gick det fort, jag han knappt lägga mig ned innan narkos och syrgas va i systemet.

Bild för Josefine10
Josefine10Hej! Ni som har tagit ut implantat, varför valde ni att göra det? Ångrade ni att ni gjort en bröstförstoring och varför isåfall? Hur ser brösten ut när ni tagit ut implantaten? Jag funderar på att genomgå en bröstförstoring men jag är rädd att jag ångrar mig för att det inte kommer kännas som jag med större bröst. Är rädd för att det kommer bli ett dåligt resultat osv.
Tack för svar.
Hej
Jag ska plocka ut mina 410cc inplantat och har en son på 10 år och en dotter på 6. De kommer säkert märka en skillnad eftersom de ibland ser mig naken. Vad ska man säga till dem? Hur har ni som varit i samma situation gjort?
Så tacksam för förslag och idéer😃Bild för Paulinea
PaulineaHej :) Jag är helt ny här och ganska förvirrad så hoppas någon har lust att hjälpa & svara :)
För exakt 7 år sedan gjorde jag mina bröst, Örjan Gribbe gjorde ett fantastiskt jobb, men nu vill jag ta ut / byta till mindre.

Jag har 450cc bakom muskeln som jag vill ta ut. Innan min bröstförstoring hade jag en A-kupa.

Nu är jag, som så många andra orolig för hur det kommer se ut.
Jag är 27år, 167 cm lång på ca 56kg.

Någon där ute med erfarenhet? kommer dem dra ihop sig eller blir det "två tomma påsar"?
Efter den senaste tidens rapporter om BIA-ALCL, breast implant related anaplastic large cell lymphoma, fritt översatt "bröstimplantatsorsakad storcellig lymfcancer" , har man dragit slutsatsen att det är implantat med makrotexturerade höljen som tycks ligga bakom detta.
Dit hör t ex Allergans makrotexturerade implantat, som nu mist sin CE-märkning och enligt Reuters slutar Allergan sälja dessa implantat i Europa. Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!