Annons

Uttag av implantat

Implantaten opereras ut. Det kan göras t ex för att man inte trivs med dem längre eller p g a att de gått sönder, s k implantatsruptur. Explantationen kan ibland behöva kompletteras med någon form av bröstlyft för att ge ett tillfredsställande resultat.  

Bild för Limpan44
Limpan44


Övriga taggar: 


Jag gjorde en bröstreduktion + lyft + implantat (375 cc Mentor) den 17 oktober på Alerisklinikken i Oslo.Bild för Radd123
Radd123Hej
Har ett koksaltimplantat insatt sedan mer än 20år tillbaka. Fortfarande fina trots flera barn men blivit lite hårda med tiden och vill eg bara ta bort dem. Är dock rädd för att jag kommer att få två tomma skinnpåsar då jag inte hade mkt till bröst innan om ens ngt.
Mina många frågor:
Hur länge kan man ha implantaten eg??
Någon som har så gamla?
Någon som tagit ut dem och isf både implantat och kapsel?
Hur ser det ut efter när man inte hade ngt innan? (Rädd)Bild för Jessie08
Jessie08


Övriga taggar: 


Hej,

Jag tog ut mina implantat som jag haft sedan 2007 och gjorde ett bröstlyft, den 24/9- 2019.
Nu, snart 4 veckor efter operationen så ser jag att brösten är totalt olika stora. Det skiljer minst 1 storlek mellan brösten.
Jag blir så himla orolig, vill inte gå runt med olika stora bröst, inte med den här stora skillnaden.Bild för Elin.F
Elin.FDet här har inte riktigt gått som jag tänkt mig. Det har gått 10 dagar nu, mina nya bröst är jättefina och jag har verkligen fått det resultatet jag var ute efter. Allt gick dessutom strålande på återbesöket. Men det känns inte riktigt rätt. Känner mig obekväm och stressad av att ha "okända" föremål i kroppen och känner att det inte är jag. Sen måste jag erkänna att jag har blivit lite påverkad av allt skrivande om BII (Breast implant illness) nu på sistone. Är så rädd att jag ska bli drabbad.
Hej!

Jag gjorde en bröstförstoring i april 2018. Tyvärr så blev mina kapslar för lösa viket har gjort att implantaten har åkt för långt ner och bröstvårtorna sitter nu högt uppe på brösten. Jag vantrivs ...

Besvären som jag nu har:
- Får ont/obehag vid lättare träning, typ jogga eller stå på crosstrainern
- Bröstvårtorna smiter gärna ur bh/bikini
- Trycker ner över magmusklerna då jag inte har en stark bh på mig, som tvingar fram valkar som inte borde finnas = obekvämt
- Estetiskt fult
Hej!
Ni som peppade mig angående min explant i augusti? Ni kanske vill veta hur det ser ut nu? Jag är så lycklig över att ha gjort detta och stort tack till alla som svarade på mina frågor!
I mitt galleri så kan ni se före och efter bild. Om nån undrar något så hjälper jag gärna till med min erfarenhet!

Kram EmelieAnnons
Annons
Annons