Annons

200cc - 300cc

Bild för BunnyHop
BunnyHop


Övriga taggar: 


Hej!

Om ett par veckor har det gått 3 mån sedan op och jag ska äntligen sluta tejpa ärren. Tänkte därför börja med någon form av ärrstift! Det jag läst här är att många verkar använda Prosil, men då är min fråga, var får man tag på det?! Har sökt men hittar inte Prosil någonstans. Vet någon var jag kan köpa det?

Och om inte, rekommenderar ni något annat ärrstift? Skriv gärna vad som funkar för er!

Tacksam för svar :)Bild för BunnyHop
BunnyHop


Övriga taggar: 


Hej! Jag har hamnat i lite av ett dilemma. Kliniken där jag opades i september har nu gått i konkurs och jag hade flera återbesök planerade som nu avbokas helt. Jag har försökt kontakta dem och de säger att jag ev. kan få komma på återbesök 1 gång hos en av sköterskorna där, men jag kan inte få träffa min kirurg.

Jag har haft lite problem med ärr osv som jag vill kolla upp på ett återbesök, samt att kolla att allt ser bra ut nu 2 månader efter op.
Hej på er alla tuttisar. Var på konsultation idag och vi kom väl rätt och slätt fram till motiva ergonomix, 245cc demi. Det jag missade att fråga var då: vad för storlek kommer jag hamna på efter operationen? Har små 70B kupor nu innan (70B med push up i, alternativt 70a utan).

Så därför undrar jag: hur många cc ryms i en kupa? Tänker om man kan räkna ihop förväntad kupstorlek:). Läste någonstans att 100cc är 1 kupa, är det rimligt?
Hej! Jag går i tankar att förstora brösten! Lite research har gjort att jag funderar på att utföra den på Akademikliniken i Göteborg och undrar därför om någon vill dela med sig om erfarenheter därifrån? Någon varm kirurg ni vill tipsa om? Någon annan klinik?

Undrar även om ni genomfört förstoring med motiva, ergonomix eller round och vad ni tycker om dem:)? Har 70b (små!) nu och är rätt späd i överkroppen så ett par naturliga bröst hade varit att föredra för mig och därav har jag fastnat för motiva (+mer fördelar.)

Uppskattar om ni hjälper mig i mina funderingar!Bild för BunnyHop
BunnyHop


Övriga taggar: 


Hej!
Nu har det snart gått 8 veckor sedan op, och jag ser att endast ena bröstet har sjunkit så pass att snittet lagt sig exakt i bröstvecket. Jag vill ju såklart att båda brösten ska sjunka så att ärren ligger i vardera bröstveck, och vet att det kan ta olika lång tid, men är det någon annan som upplevt att ena bröstet sjunker långt efter det andra? Och hur lång tid kan man räkna med att det tar innan de båda sk unkit klart?

Ni kan gärna kika på min senaste bild där man ser hur ena ärret ligger i vecket medan det andra inte gör det!

Tacksam för svar!Bild för BunnyHop
BunnyHop


Övriga taggar: 


Hej!
Nu är det ganska exakt 1 månad sedan jag opades och brösten gör inte ont längre utan jag lever ganska normalt. Ärren under brösten och runt vårtgårdarna ser fina ut hittills.

Men ärren under brösten sitter ganska långt ned eftersom brösten fortfarande sitter så högt upp. Min fråga är när "droppade" era bröst? Alltså att brösten åker ned en bit. Vad är normalt?

Jag vill ju gärna att ärren ska hamna i bröstvecken och inte sitta synliga under brösten...

Hur var det för er?

Tacksam för svar!Bild för amandafelicia
amandafeliciaHej alla fantastiska!

Idag var jag på konsultation på bästa Nordiska Klinken.
Operation är bokat, vilket känns SÅ BRA!

Jag träffade Mattias Elmer och är jättenöjd med hans bemötande. Nu till min fråga.

Är rätt liten (159cm) och väger 50 kg. Vill ha naturligt men ändå stora och snygga bröst som INTE ser ut som bomber, viktigt!! Fick 3D bilder på tre olika alternativ.

Alternativ1: 230CC
Alternativ2: 245CC
Alternativ3: 265CCBild för BunnyHop
BunnyHopHej!
Jag opades för ca 2 veckor sedan nu och först idag märker jag att ena bröstvårtan tappat känseln helt. Jag hade känsel i båda bröstvårtorna efter operationen så detta måste ha kommit för bara några dagar sedan. Är detta normalt? Att känseln kn försvinna även flera dagar efter op? Och finns det möjlighet att den kommer tillbaka?

Tacksam för svar!!
Hej!
Jag opades nyligen, satte in runda mentor 200cc och 300cc för att rätta till asymmetri, samt förminskade ena vårtgården och stramade åt den andra då de var väldigt olika i storlek.

Enl. kirurgen ska jag tejpa ärren upp till 3 månader framåt. Men jag är oerhört nyfiken/orolig över hur ärr runt bröstvårtorna kommer ser ut, eftersom de är mer synliga än de för implantaten.

Nu kan jag inte se alla bilder här än men är det någon som gjort bröstvårtsplastik som kan dela med sig?
Hej!
Idag är det 8 dagar sedan jag opade mig och satte in mentor 200cc och 300cc samt förminskade och stramade åt bröstvårtorna/vårtgårdarna. Jag hade ganska små bröst från början och är inte intresserad av att ha särskilt stora bröst, bara symmetriska och jämna.

Nu undrar jag hur snart svullnaden lägger sig? De känns ganska stora just nu (för mig) och det är inget jag egentligen stör mig på, men hur mycket mindre blir brösten efter svullnaden lagt sig?

Tacksam för svar!!Annons
Annons
Annons