Annons

200cc - 300cc


Hello!
Hoppas på lite kloka ord från er tjejer här i forumet som har bättre koll än mig... :)

Jag op:ade mig för 4 dagar sedan på Nordiska Kliniken hos Patrik Höijer. Jag hade en urammad stor B/liten C kupa innan. Rätt mycket underpool men överpoolen var totalt borta. Vi testade 300 cc för framförplacering på konsultationen och det kändes kanon, det blev betydlig skillnad men ändå naturligt och lagom stort. Vill inte ha bomber liksom.
Jag vill dela min resa därute till alla som kanske kommer att gå igenom samma sak. Ofta försvinner alla kloka människor efter att operationen är klar och man är nöjd, men här kommer iaf min historia.

Efter flera år med mina implantat ville jag operera större. Förra året i maj opererade jag in 825 Mentor Corsé vilket var men än dubbelt så mycket som jag hade innan.
Hej!

Ska göra bröstförstoring med 300 cc framför muskeln hos Patrik på Nordiska kliniken. NK Lite kallar dem sin metod för framförplacering.

Nån som gjort denna metod på NK?
Alternativt gjort mindre implantat framför muskeln annanstans?

Undrar
1. När kan man va utan läkningsbh korta stunder typ bikini i sommar å bada lite?
2. Hur snabbt kände ni er normala å kunde börja träna? Enligt NK kan man träna typ som vanligt efter 4 veckor

Tack :)
Hej,

Går i tankarna att operera brösten. Har idag knappt något och är ute efter ett naturligt resultat, dvs inte för stora.
Har varit på konsultation hos Richard Lewin på Elite Clinic. Gillade Motiva Ergonomix och han föreslog att lägga dessa under bröstmuskeln med snitt i armhåla då jag inte har något veck under bysten idag. Storlek sa vi 260cc eventuellt vill jag ha lite större närmare 300cc.

Jag känner mig nervös kring återhämtningen efter operationen.

Vad kan man förvänta sig för smärta efter en sådan här operation?Lojs's picture
LojsHej.
Jag har läst i flera trådar här tidigare men mest hamnat i trådar som är flera år gamla. Starter därför en egen och hoppas kunna få input från andra som varit i min situation.

Jag gjorde en bröstförstoring för 9 dagar sedan. Op gick bra men jag är inte nöjd. Har i mig själv nästan obefintliga bröst och var funderat på att operera mig i många år. Men nu känner jag väldigt starkt att jag valde fel storlek, 300 cc, och att jag borde valt 255 cc eller till och med mindre.
Hej alla!

Jag gjorde en bröstförstoring med 275 cc runda mentor för 2 veckor sedan!
Jag vet att det är normalt att man tycker de känns mindre när svullnaden lagt sig.
Mitt högra bröst har kommit längre i läkningsprocessen och börjar droppa något mer/svullnaden lagt sig.
Börjar bli orolig att jag tog för små trots att jag testat med ”testimplantat i tshirt” 2 gånger.

Blir de/känns de större eller mindre när den kända ”drop & fluff” händer? Hur lång tid tog det för er?

TACKMonds's picture
Monds


Övriga taggar: 


Ni som var osäkra på storleken men valde till slut att gå på något mindre, hade ni gjort samma val nu i efterhand?

Jag velar otroligt mellan något mindre (200 cc i mitt fall) kontra något större (300-330 cc).

Jag tycker de mindre hade passat min kropp bättre men har läst så mycket på amerikanska forum att många ångrar sig i efterhand som inte valde något större.MillieInes's picture
MillieInesHej!
Bytte tejp för första gången själv idag (4 veckor sedan jag opererade mig) och såg nu att det har letat sig ut en genomskinlig tråd. Det är som en ögla som sticker ut en bit. Ska ringa kliniken och rådfråga i morgon men någon annan som har erfarenhet av det? Vad fick ni göra?Hjdk33's picture
Hjdk33


Övriga taggar: 


Hej!
Jag har länge gått i tankar om att operera mina bröst och nu varit på både konsultation och bokat tid som är om en månad. Detta har gjorts på ACPK (akademiskt centrum) i Stockholm hos Dr. Zayid Zommorodi. Kikat runt en del online för att se om någon har erfarenhet av bröstförstoring hos honom men hittar ingen så tänkte testa här. Om du har varit hos honom eller på akademiskt centrum får du jättegärna dela med dig av din erfarenhet därifrån!Eckis's picture
Eckis


Övriga taggar: 


Vilka förberedelser rekommenderar ni att man gör innan operationen och vilka önskar ni att ni hade gjort innan? Jag tänker på träning, mat, läsa på, inhandla osv. Tipsa gärna fritt!! Jag har dryga 2 mån tills min operation och jag vill göra det jag kan för att förbereda mig, underhåll mig och läka så bra som möjligt.Annons
Annons
Annons