Annons

300-350cc

Phiamamia's picture
Phiamamia


Övriga taggar: 


Vad jag har förstått det som så har jag endel egen bröstvävnad och när jag var på konsultationen i november tyckte min kirurg att 300cc high profile/submuskulärt skulle bli väldigt bra men även 350cc. Jag önskar naturligt resultat där brösten inte ser ut som fotbollar påklistrade på kroppen utan ett resultat där jag ändå får ett naturligt häng på bysten. Men jag är så osäker på storlek och nojar precis lika mycket som de flesta andra över att valet av storlek ska bli för litet.
Hej!

Någon som gjort en full bukplastik som vill ge tips och råd om frågor jag bör ställa till kirurgen. Jag har bokat operation 1/6-23 så har ett tag på mig.

Planerar att göra en bröstförstoring med bröstlyft samtidigt, tips tas gärna emot när den gäller den operationen med.

Har bokat operation på Akademikliniken hos doktor Jonas Lundberg
Hej. Har bokat konsultation hos Johan Nordquist för bröstförstoring. Jag hittar inte många före och efter bilder på deras hemsida eller instagramkonto. Jag är nyfiken på era upplevelser hos Johan Nordquist och ifall ni har före o efter bilder ni vill visa. Jag kommer att dela min erfarenhet med er med tiden allt eftersom ifall det blir någon bröstförstoring hos Johan. Jag har hittat både bra och dåliga omdöme vilket säkert är vanligt bland alla plastikkirurger. är tacksam för det ni vill dela med er. Önskar alla lycka till som är på samma resa.Tia_'s picture
Tia_


Övriga taggar: 


Hej!
Har bokat operation nu i maj och känner mig redo! Har valt Motiva implantat, men har dock svårt att välja mellan Demi eller full. Behöver era råd :)
Det jag vill med implantatet är tt få en fylligare topp, och funderar nu om det blir "för lite" topp med Demi? Eller blir det onaturligt med full?

Tack alla på förhand! Så skönt att kunna fråga i detta forum.Kidd's picture
KiddJag ska byta min motiva ergonmix 300cc till 185cc och det är jättesvårt att hitta bilder på någon som har de, snälla hjälp mig! :) Jag har 11.5 i bröstbredd så det innebär att jag kommer minska diametern på implantaten också och jag är lite nervös inför det, vill gärna se bilder på någon som har 185cc och du får gärna skriva vilken bröstbredd du har också om du vill :)
Hej, nu har det snart gått ett år och här kommer min lilla berättelse i en något kort version.lehla's picture
lehlaHej!

Bor i Sundsvall och ska operera mig i Umeå. Ska byta ut mina 500 cc till 300 cc och göra ett lyft. Jag har ingen som kan följa med och kommer därför resa hem med tåg ensam. Kommer inte direkt ha något tungt bagage utan kanske en liten och lätt väska med det mest nödvändiga.

Oroar mig för om det kommer att gå bra att resa hem ensam med tåget, tar 3 h. Hur ont kommer jag att ha? Ska reda hem dagen efter op.

Någon som har erfarenhet att vara ensam efter op?Annons
Annons
Annons