Annons

300-350cc

Bild för AnnaMariaL
AnnaMariaL


Övriga taggar: 


Jag är intresserad på tips på kirurg som är bra på lyft. Vill inte göra ankarlyft eller lollipop. Bara flytta upp vårtgården samt minska lite hud. Tänkte fylla upp min pyspunka samtidigt. Tror ca 300 cc borde räcka. Vill ha tillbaka mina bröst som de var innan två barn. Jag ska lägga upp bilder när jag får access.Bild för R_mbz
R_mbzHej!
För tre månader sedan gjorde jag en bröstförstoring. Allt har gått jätte smidigt sen dag ett, svullnaden la sig snabbt och jag hade inte just någon värk.
Men så igår efter jobbet kände jag att det högra bröstet börjat ömma endel och senare under kvällen hade det blivit svullet. Jag har ingen feber och mår bra bortsett från att det gör ont och att det har börjat rodna lite, mest på en fläck mot armhålan och mot det andra bröstet.
Är det någon fler som varit med om samma?
Är det överansträngning?
Inflammation?Bild för Norgirl
NorgirlJeg skal bytte ut mine 375 mgr anatomiske Allergan til Motiva Ergonomix. Min lege har foreslått 300cc Demi. Men jeg undrer om mini hadde blitt finere? Er det riktig at mini sjelden anvendes og varfør?
Og hur blir da storleken?
Noen som har gjort tilsvarende valg eller har mer kunnskap om dette?
Någon med Ergonomix Mini 310cc, 360cc eller 400cc? Är ni nöjda med bredden och profilen till er kroppsform? Vad hade ni för bröstmått innan op? Har ni kanske bilder i era gallerier också får ni mer än gärna hojta! :)
Hej!

Finns säkert hundra trådar angående detta och där man får samma svar om att ha tålamod..
Men mina bröst är inte så vackra just nu..
Det har gått 6 dagar sen operationen.
Det har gjort sjukt ont varje dag, men kvällar/nätter har varit hemska. Vaknat flera ggr och behövt ta smärtstillande. Ibland har det gjort ont i nerv i ena bröstet och gått ända ner i hälsenan. Så jag har varit orolig, men natten till idag var smärtan ok. Så hoppas att det börjar ge med sig.
Någon annan som har haft smärta som har strålat ut i andra kroppsdelar?Bild för Jenny_84
Jenny_84När de sticker å kliar om brösten runt stygn å så läker de då?Bild för Bobbsan
Bobbsan


Övriga taggar: 


Hej!

Har varit på konsultation hos Fayeqa Mustafa och kände liksom inte sparks fly.... hittar inget om henne, inga recensioner, någonstans. Har någon av er erfarenhet av denna kirurg? Jag fick info om att anatomiska 300 cc mentor bakom Muskeln med profil skulle vara bäst för mina ändamål.

Och förresten, POF, det stavas ’foreign’:P
Hej! Jag går i tankar att förstora brösten! Lite research har gjort att jag funderar på att utföra den på Akademikliniken i Göteborg och undrar därför om någon vill dela med sig om erfarenheter därifrån? Någon varm kirurg ni vill tipsa om? Någon annan klinik?

Undrar även om ni genomfört förstoring med motiva, ergonomix eller round och vad ni tycker om dem:)? Har 70b (små!) nu och är rätt späd i överkroppen så ett par naturliga bröst hade varit att föredra för mig och därav har jag fastnat för motiva (+mer fördelar.)

Uppskattar om ni hjälper mig i mina funderingar!Bild för Annaaahej
Annaaahej


Övriga taggar: 


Jag har olika storlekar på mina bröst nu, det skiljer lite men man kan ändå se skillnaden. Enligt min kirurg ska jag ändå ha samma storlek på implantaten, 335cc. Han mätte och sådär och tycker ändå att jag ska ha samma. Är det någon som har haft lite skillnad på brösten men ändå lagt i lika mycket i båda?Bild för Blomqvist88
Blomqvist88Hej! Har ca 11 cm bröstbredd och 77 över bröstkorgen,väger 52 kg och är 168 lång.. provade anatomiska 350cc på konsultationen men tyckte inte de syntes npnting! Medan jag har en kompis som har 350 och har värsta bomberna! Varför är de så olika? Kommer de ens synas nånting tror ni? Jag ha 75a i bh storlek nu.. högsta min kirurg kan sätta in är 390 annars riskerar brösten att fara åt sidan och de vill man ju inte.. men vill inte heller lägga 50k på nåt som inte kommer synas. MvhAnnons
Annons
Annons