Annons

375cc

Nervöös's picture
Nervöös


Övriga taggar: 


Det är nu 10 år sedan jag gjorde min bröstförstoring hos Örjan Gribbe på Proforma Clinic och jag har nu på senaste tiden funderat på att göra ett implantat byte och gå upp en storlek.

Är det någon som har gjort byte av storlek från 375cc i HP? Vilken storlek bytte ni till? Blev ni nöjda? Gick ni tillbaka till samma kirurg/klinik?

Jag vet redan att jag vill gå tillbaka till Örjan som nu jobbat på en ny klinik i Stockholm.
Men vore intressant att höra från andra hur ni resonerat kring allt OM ni gjort/ska göra implantat byte till större :)
Hej! Finns det någon här som har gjort mentor siltex round ultra high profile? Har bara sett en person bland bilderna tänkte om det kanske finns någon mer här som har bilder eller som kan beskriva sin erfarenhet med dessa implantat?
Jag tvekar mellan high profile 275cc 4.6cm projektion och ultra high profile 375cc 5.5cm/ 350cc 5.4cm projektion.KJ123's picture
KJ123


Övriga taggar: 


Hej!
Jag ska förstora brösten för första gången och har tid imorgon! Är supernervös och hade varit ”skönt” att ha någon som sitter i samma sits! Ska någon av er operera brösten i veckan?

Jag ska göra 375cc och är nervös att det blir för stort!
Under sommaren 2022 beslutade jag mig för att genomgå en bröstförstoring efter många års önskan sedan tonåren, jag valde doktor Örjan Dribbe och beslutade mig för moderat profil 350 cc submuskulärt då jag var rädd att de skulle bli för stora. Jag är väldigt nöjd med tillvägagångssättet, bemötandet och allt.
Saken är den att nu i efterhand önskar jag att jag valt större då jag har en ganska stor bröstkorg samt axlar så de ”försvinner” ganska mycket framifrån och i kläder.julia141's picture
julia141


Övriga taggar: 


Hej! Undrar när ni kunde köra bil igen efter bröstförstorings operation?
Hej tjejer!
Jag gjorde en bröstförstoring för lite mer än fyra år sedan med Motiva Ergonomix 375cc Full.
Senaste halvåret har jag märkt att mitt höger bröst blir kantigt undertill mot mitten av kroppen om jag pressar ihop brösten. Som om fickan inte är helt rund eller om det är bröstmuskeln som påverkar eller något... Jag har även sett på några av mina gamla bilder att man kan se detta, men då bara som en liten rak kant, men det är inget jag tänkt på förrän nu. Det är ju inte så ofta jag tittar under brösten :)
Hej.
Är det någon klok här som vet varför man väljer att lägga ett implantat framför eller bakom muskeln? Vad är skillnaden? Glömde fråga på min konsultation. Har bokat op hos Jonas Lundberg på Akademikliniken och han sa att det kommer läggas bakom och jag hade inga invändningar.

Kram på er.M.S's picture
M.SHej.
Tänkte höra med er om de är något jag glömt. Jag är en ensamstående mamma, ett barn på 8 år.
Jag har opererat brösten en gå g tidigare, för 11 år sedan. Försöker minnas då hur de var och vad jag förberedde. Dock bodde jag ihop med pappan då, vilket underlättade.Zedonky90's picture
Zedonky90


Övriga taggar: 


Jag gjorde förstoring och lyft 15/3 och fick då en sårkomplikation på vänster bröst, såret är nu läkt. Implantatet i det bröstet har inte kommit ner som det i det högra bröstet, jag har även viss smärta kvar på den sidan och det svullnar upp då jag anstränger mig. Jag vet att det bara gått ca 3 månader men börjar nu fundera på om det är en kapsel eller vad det annars skulle kunna vara, någon som har erfarenhet av något liknande? Eller där allt löst sig av sig självt?
Jag har bokat tid till klininen i augusti för kontroll.
Har bild i mitt galleri.
Hej!

Om mindre än 7 dagar ska jag äntligen opereras. Jag valde 400 cc istället för 375cc. Kommer lägga implantatet(motiva) bakom muskeln och är nu lite orolig över att jag valt för stort.

Jag är ca170 cm och väger 70 kg. Mycket muskler på kroppen och har nästan obefintliga bröst.

Ni som är ungefär min längd/vikt och lagt in 400cc hur ser brösten ut på er? Är de för stora eller lagom stora?Annons
Annons
Annons