Annons

500-600cc

Mall16's picture
Mall16


Övriga taggar: 


Hej
Opererade mina bröst 2017, hos Patrik Höijer på Nordiska kliniken.
550cc bakom muskeln.
Hade själv ganska mycket egen vävnad kan jag tillägga.
Har alltid haft en konstig känsla i ena bröstet samt har det ömmat lite då och då. Nu 5 år senare så började jag känna en hård linje under bröstet, ca 5cm från bröstkorgen.Anna-Lina's picture
Anna-Lina


Övriga taggar: 


!Långt lite rörigt inlägg!

Jag är väldigt kluven när det kommer till min planerade bröstförstoring, pga att jag håller på att gå ner i vikt. Kliniken rekommenderade mig att vänta med både konsultation och op till jag nått min målvikt, men jag bokade operation ändå. Kanske dumt, men tänker också att jag inte vet när/om jag nåt min målvikt. Planerad cc 500-600.
Hej!
Jag ska opereras imorgon 5/10-2021. På Nordiska Kliniken av Patrik Höijer. Jag hoppas att flera hittar hit, så att vi kan dela oss av varandras erfarenheter.

Jag gick på min andra konsultation 25/9, där jag provade implantatet en sista gång. Jag är nu säker på att jag vill ha 570cc. Mentor Siltex Hp Xtra.

Jag ska förbereda det sista ikväll inför morgondagen.
Hej!
Jag undrade ifall någon har opererat sig hos Örjan Gribbe med 500-700cc?

Jag hittar knappt några bilder/personer som har opererat sig med lite ”större” implantat. De flesta har opererat sig mellan 200-400cc.

Kan någon dela med sig av sin erfarenhet?linneaa92's picture
linneaa92


Övriga taggar: 


Hej!

Nu är det en vecka kvar till planerad förstförstoring och jag börjar bli mer och mer nervös.

Jag funderar mellan 500cc och 600cc
Är det stor skillnad? Jag har ungefär 200cc i egen vävnad.

Är det några fler som har op om en vecka?? ?Ängelin's picture
ÄngelinHej!

Jag gjorde en bröstförstoring 17/4-18, la in 500cc bakom muskeln hos Tuve Mårtensson på Reformkliniken i Malmö. Jag var och är nöjd med resultatet, de flesta tror att det är mina riktiga bröst om de bara ser mig med kläder på, brösten har blivit riktigt mjuka och fina.
Hej!

Jag ska opereras den 30/11 och såg nu att det är bestämt ergonomix.
Jag läste mycket och såg att många säger dem ser väldigt naturliga och ”slappa” ut, inte sådär runda och fina..
Jag vill verkligen inte ha det som skidbackar, det har jag redan så de behöver jag inte mer..
Vill ha dem lite onaturliga och runda, hög profil..
Har skrivit direkt till min kirurg att jag INTE kommer trivas i detta.Leccilecc94's picture
Leccilecc94Hej hörni.. detta tar emot att lägga ut men jag behöver råd och hjälp och era tankar kring hur jag ser ut gällande mina bröst. Jag gjorde bröstförstoring 2015. 550 cc i varje. Gick från a till d. Något jag har mått väldigt dåligt av sen start är att mina bröstvårtor sitter alldeles för högt upp vilket gör att jag knappt kan ja urringning. Alltså allt bröst är typ under bröstvårtan. Ser så himla konstigt ut. Speciellt när jag tar upp armarna då är bröstvårtorna på kanten liksom. Jag gjorde en korrigering för jag fick rippling, och man såg implantatets kontur på båda brösten nedre delen.isabelleiie's picture
isabelleiieGjorde brösten i somras på Proforma och är extremt missnöjd med avståndet mellan brösten. Har ett avstånd som ligger på 5-6 cm och det är omöjligt att få ens i närheten av en klyfta och vet att det kommer vara omöjligt oavsett vilken bh jag använder då avståndet helt enkelt är för stort.

Daniel som jag opererades hos sa att han inte kunde göra något alls åt avståndet då min kropp ser ut så och om han skulle lyfta på huden så skulle jag få en uniboob.Annons
Annons
Annons