Annons

Akademikliniken


Hej tjejer!

Nu är det äntligen dags för en bröstförstoring, som jag längtat!
Är det nån som haft tubulära bröst och endast gjort en bröstförstoring?

Jag har varit på konsultation på Akademikliniken och blev rekommenderad anatomiska polytech 320cc, enligt kirurgen ska jag inte ha större för då kommer kanter synas då jag själv har så lite vävnad.

Ska på en konsultation på nordiska för en second opinion, vad tycker ni och ni som har liknande utgångsläge som mig, vad har ni valt för klinik samt implantat?

Finns två bilder i min profil.
Hejsan!
Jag är lite sugen på att göra skin tightening med fotona 4d. Är det någon som har testat och hur upplevde ni isf resultatet? Jag har kollat på Nordiska kliniken och Akademikliniken, priset för en kur på 4 tillfällen är ungefär desamma. Är lite nojig när det kommer till ansiktet efter att ha läst om inte så lyckade behandlingar (dock med HIFU) så om det är någon som har erfarenhet av fotona behandling i Stockholmstrakten är jag idel öra!
Tack på förhand!hanhan2's picture
hanhan2


Övriga taggar: 


Skulle vilja förminska nästippen (både framifrån och i profil), är hyfsat nöjd med själva näsryggen då den är rak men tippen har jag länge haft komplex över. Är just nu inne på Paolo Montemurro från Akademikliniken då jag kollat på hans instagram och tycker att han gör naturliga näsor. Men är det någon som har erfarenheter från honom eller kan tipsa om några andra kliniker/kirurger? :)
Nu kommer min berättelse om uttag av implantat som var 23 år gamla, bröstförstoringen gjordes i Malmö 1998 av Carl Troilius, Fick veta igår (4 maj 2021) eftersom AK Malmö tog över hans journaler att jag hade silikon och koksalt i mina och att höger var 340cc och vänster 360cc. Intressant trodde alla år att jag hade silikon... men men nu är dem ute :)Sweden2021's picture
Sweden2021Hej!
Så nu vill jag veta vilka som har opererat sig hos Ulf i AK Malmö och vad ni tyckte efter operationen, uppvaket, läkning, sjukskrivning och återbesök etc. hos Ulf.
Vad gjorde ni för operation och hur mår ni idag? Skulle ni rekommendera Ulf? Om ja varför?
Jag skall göra uttag av 23 år gamla implantat, plus borttagning av kapsel grad 3 + kalkavlagringar.
Tack för tips och feedback!
Hej tjejer!
Vill kolla hur ni tänker kring det här med kapselförsäkring. Har läst en del trådar här på POF och det verkar som att de flesta tecknat kapselförsäkring, dessa trådar var dock ett par år gamla.

Jag är lite kluven på hur jag ska göra, en försäkring är ju alltid en trygghet men samtidigt vill jag inte lägga ut pengar "i onödan". Min operation kostar 51.000 kr och kapselförsäkringen kostar runt 5000 kr om jag minns rätt, har dock ingen aning om hur många år den håller.
Hej!

Jag har varit på konsultation hos Fredrik Gewalli på APS kliniken i Göteborg och på en konsultation hos Giovanni Maltese på Akademikliniken i Göteborg. Jag var väldigt nöjd med båda konsultationerna men ville hitta lite mer info och omdömen på nätet innan jag bestämde mig.

Jag hittar en massa omdömen och information om Fredrik men hittar inget alls om Giovanni.

Det jag hoppas är att de flesta som är nöjda inte skriver så mycket om sin operation och det är därför jag inte hittar något om Giovanni.
Hej!
Är det någon här som har någon erfarenhet kring bröstförstoring på Akademi kliniken samt Jonas Lundberg som kirurg? Lugna en sliten nattsjäl :)
Upplevelse av kliniken samt kirurgen i sig? Upplevelse under operationsdagen? Resultat efter op?
Preppa gärna med information!!! :)Yasmin2001's picture
Yasmin2001


Övriga taggar: 


Hej! Jag heter Yasmin och är 18 år gammal. Jag har så mycket frågetecken i huvudet så det här inlägget kan vara oklart. Men i alla fall, inom några veckor ska jag på konsultation hos en plastikkirurg men vilka frågor ska jag ställa? Jag har bilder på olika näsor som är fina men har liksom inga direkta frågor så har någon tips på vilka frågor som är bra att ställa?Annons
Annons
Annons