Annons

Allergan


Eftersom olika tillverkare använder olika benämningar för fasthet och form i sina produkter är jämförelser inte direkt lätta att göra. Har även förstått att många andra försöker förstå om t ex. ett visst implantat från en tillverkare är mer "cohesive" än ett implantat från en annan tillverkare.Bild för LillaPyret
LillaPyret


Övriga taggar: 


Gjorde min förstoring 5 mars iår.
Allergan MF 335.

Det är sån sjuk skillnad på brösten! Vänster är totalt olik höger. Skiljer 2cm mellan brösten från vecket till mitten av bröstet. Är det för sent för höger att "sjuka ner" i samma nivå som höger?

Har mailat kirurgen men inte fått svar än.
Någon som haft det såhär?
Har inte ont eller nått sånt.Bild för Systermindy
Systermindy


Övriga taggar: 


Mäts alla allerganimplantat i gram? Vad motsvarar isåfall 245g i cc? Någon som vet?Bild för Nathalie
Nathalie


Övriga taggar: 


Jag har allergan natrelle plus coh 2. Mina är väldigt hårda. Nu är dom iofs Bara 3 veckor men hur mjuka och klämvänliga kan jag räkna med att dom blir?
Hej! Jag gjorde min första operation i september 2014. Gjorde dem hos proforma i sthlm hos Örjan gribbe. La in allergan 615cc UHP runda i varje Bakom muskeln. Var på konsultation i mars hos honom och fråga om han kan lägga in 900cc men han sa max 800 och det kommer inte bli så stor skillnad känner jag.

Nu har jag bestämt mig för att flyga till gbg till bellakliniken och ha konsultation med Johan Nordqvist och kolla om han vill lägga in 900 på mig (vilket jag 99% tror).

Känns riktigt spännande! Någon annan som gjort 800+ typ?Bild för Vimsapan
Vimsapan


Övriga taggar: 


Väljer mellan allergan anatomiska 215/245 och motiva matrix. Med motiva behöver jag gå upp lite i storlek pga diametern och det vet jag inte om jag vill då jag inte vill ha vad jag upplever som stora. Dock vill jag ha mjuka å inte stenhårda.

Hur upplever ni som har anatomiska allergan dem? 

Har inte mycket egen bröstvävnad (knapp 70a) och vill ha naturligt resultat. Helst vill jag inte att det ska synas för andra att jag gjort något typ..

 Bild för MarabouSweet
MarabouSweet


Övriga taggar: 


Genomförde min första bröstförstoring september 2014, la in allergan responsive V375 H405. Februari 2015 genomförde jag min andra bröstförstoring och bytte till V360 H445 allergan soft touch.

Första gången jag bytte implantat var mest pga rippling, ni kan se bilder på min sida. Sen upplevde jag det vänstra bröstet mer brett så han syde in bröstet lite i klyftan.Bild för Lama
Lama


Övriga taggar: 


Hej alla tjejer som är oroliga inför sin bröstoperation.
Hej! Nu är jag jätteförvirrad!

Jag har haft lite mailkorrespondens med Paolo på Akademkliniken. Jag har varit lite osäker på vilket implantat jag vill ha osv. Och tänkte fråga honom lite grann om mjukhet/fasthet på anatomiska och runda, och om Motiva ergonomix ifall det skulle kunna vara ett alternativ. Såhär blev svaret:

 
Hej!

Jag har lite funderingar kring det här med "naturligt resultat". Jag var nästan helt säker på att jag ville ha anatomiska bakom muskeln, då detta var vad Paolo på Akademikliniken föreslog. Jag sa att jag vlle ha ett så naturligt resultat som möjligt. Och han sa direkt att anatomiska är det jag borde välja (bifogar min 3D simulering).Annons
Annons
Annons