Annons

Anatomiska/Runda


Varit på 2 konsultationer, har en tredje inbokad med samma kirurg som konsultation nummer 2 för att ställa lite mer frågor och prova implantat igen.
Tjabba:)

Ni som har gjort bröstoperation med anatomiska inlägg, är ni nöjda? Är det något put upptill alls? Får ni någon klyfta?

Angående rotation, är det första tiden innan de ”satt sig” som detta är en risk eller kan de rotera när som helst så man blir begränsad i hur man rör sig?

Kan man få ett runt implantat att forma sig som ett droppformat på nåt vis, vill inte ha runda bollar men inte vara tom upptill heller, vill ha ett ganska naturligt resultat:)
Hej alla!
Jag måste först be om ursäkt om jag skriver fel här, jag har nyligen flyttat till Sverige (1 år sedan) så min svenska är lite 'rough around the edges'.
Jag vill fråga ni som har oppat av Mattias Elmer på Nordiska Kliniken mer än 1 år sedan, sedan dina bröst har haft tid att läka hur mår ni? Är ni nöjda? Kan ni beskriver resultat? Jag tyckte Mattias var underbart, och kände jätte bra efter konsultationen, men jag har inte sett före och efter bilder från honom. Så jag är lite osäkert. Tycker ni att era resultat ser naturligt ut?
Hej, jag var på konsultation hos Maximilan Otte på AK i Stockholm. Han menade att anatomiska implantaten är en "myt", att det inte blir mer naturligt och att det är omöjligt att se ifall en kvinna har anatomiska eller runda implantat. Jag är ute efter ett så naturligt resultat som möjligt och hade självklart tänkt mig anatomiska men han rekommenderar runda Motiva 280 eller 300 cc. Jag har operation bokad den 11e februari. Väldigt nyfiken ifall andra har fått samma information..
Kram på er!
2014 opererade ja brösten i mitt fd landskap och gick från A-kupa till D. Silikon, inga större komplikationer. 425ccLolitamin's picture
Lolitamin


Övriga taggar: 


Var inne på motivas hemsida och poletten trillade äntligen ner för när det passar bra med runda (vilket jag fått rekommenderat) respektive anatomiska/droppformade. Logiskt iofs, runda passar bättre när man behöver fylla på mer i övre delen av bröstet (för oss med lite trötta urammade bröst) och droppformade när man vill ha ett naturligt resultat på bröst som sitter högt (för er där tyngdlagen ännu inte gjort sitt :))
Har nu bokat in min op! Äntligen! Väldigt förväntansfull och vill nu att tiden bara ska springa iväg och att oktober ska komma fort, fort, FORT! (Även om jag gillar sommaren också värmen vi har också) ;)

Tänkte att vi kanske är fler som ska opereras samtidigt och här i den här tråden kunde samlas och dela våra tankar, funderingar, osv inför op och även efter.

Jag har min op inbokad på Nordiska Kliniken hos Patrik Höijer den 22 oktober 2018.
Kommer lägga in 500cc i båda brösten. Motiva Round Full.

Hur ser det ut för er?
Hej tjejer.

Jag vill ha en samlad tråd med ni som ska göra eller har gjort stora bröst!
Tycker de flesta av majoriteten här inne lägger in 'naturligt' så hade varit kul med fler som kommer ha stora!

Jag har ca 550cc egna, jag ska lyfta dem och lägga in 625cc (bakom)
Så det blir över 1000cc+ sammanlagt.

Jag är mest orolig för DB och att dem kommer vara ivägen?

Är inte orolig att det blir för stort då jag är av den bredare modellen och 168 cm lång.

Vart hittar man snygga bh i storlek H-K?
Förutom asos, hunkemöller och mymuseRosanagellack's picture
RosanagellackHej, jag var på konsultation hos Tuve Mårtensson i Malmö förra veckan och han sa att han opererar inte in droppformade inplantat längre för dom har en tendes att fastna i kroppen. Någon som har hört detta?
Blev chockad när jag hörde detta för jag har aldrig läst något om de.
Idag (torsdag) fyllde mina boobies 1 vecka!

Den värsta smärtan har lagt sig och jag behöver inte längre assistans upp och ner ur soffa/säng.Annons
Annons
Annons