Annons

Asymetriska bröst


Ska byta mina implantat nu på onsdag, dvs 6 ynka dagar kvar!! Har valt Richard Lewin på Elite clinic i Gbg eftersom han gav ett väldigt proffsigt och tryggt intryck (var på konsultation även på Akademikliniken men det kändes grymt oseriöst och slarvigt så jag valde bort dem.)
Med tanke på att jag är väldigt lång, har ett stoort avstånd mellan brösten + väldigt smala bröst pga hur jag genetiskt är byggd, samt att hö bröstvårta är droopy; kom vi fram till att jag skulle ha 590cc Ultra high profile.
Hej! Jag vill göra en bröstförstoring och har skolios vilket gör att mina bröst är sneda (och så är även min rygg och mina axlar). Mina bröst hänger alltså på olika höjd. Jag har så pass små bröst nu att detta inte påverkar mig jättemycket och det är ingen jättestor skillnad mellan brösten men kan tänka mig att det blir tydligare att brösten är sneda efter en bröstförstoring. Jag undrar om det finns någon mer som har varit i samma eller liknande situation som mig (med sneda bröst/bröst på olika höjd) och som har genomgått en bröstförstoring? Hur blev resultatet för er?Annons
Annons
Annons