Annons

bild

Bild för Maarnty
Maarnty


Övriga taggar: 


3 dgr efter min bukoperation står jag nu i duschen för första gången. Blir lite orolig då naveln är mörkt röd nästan åt svart. Ska den verkligen se ut så? Kan det vara början på vävnadsdöd. Hur akut är det. Kan man vänta tills på måndag och ringa kliniken då? Ska försöka få in en bild men begriper inte hur man gör.
Den ständiga kampen om att välja storlek. Jag har idag varit på min 2 konsultation och har idag fått prova sizers som jag inte fick första gången. Det bestämdes vid första besök att jag skulle ha 265 demi men när jag har stirrat mig blind på mina 3D bilder så har jag tyckt de är små. Idag har jag även fått prova 315 i sizer och tyckte det kändes bra, det ser även ganska bra ut på 3D bilder men när jag provar ristestet med 3dl ris så tycker jag inte alls att det funkar!
Hej allihopa! :) Storleksnoja och profilnoja här. Opereras 30/1 och velar in i det sista! Lutar åt 325cc moderate profil plus, runda mentor under muskeln. Haft B-kupa från början och detta är implantatsbyte från 425cc koksalt. Är ni som har 325cc M+ nöjda? Vilken storlek fick ni? Även ni med hög profil får jätte gärna kommentera vad ni tycker om den. Panik! :)
hej jag vill både göra en näs och bröst operation men vet inte vart ( om det ska vara i Sverige eller utomlands) sen vet jag inte heller vilken kirurg jag ska gå till eller kolla upp .Har kollat på olika sider och kliniker . Jag tror jag helst skulle vilja göra i Sverige för det känns lättat men samtidigt vill man ju få ett bra resultat.

Har ni några tips på kliniker och kirurger som ni gick till när ni gjorde er näsa eller bröst . Jag skulle också vilja ha en som gör både bröst och näs operation för jag vill göra båda samtidigt.Bild för Yolanda
Yolanda


Övriga taggar: 


Jag tänker operera min näsa och har läst massa dåliga omdömen av kirurger i sverige så är naturligtvis väldigt osäker på om jag vill operera mig här. Iaf har jag inte sett måna före/efter bilder av kjell-oves näsplastik och undrar vad ni tycker om honom?
Jag är på god väg till att beställa en konsultation, det som tar emot dock är att jag har ingen aning om vart jag vill göra den. 
När jag har kollat runt på hemsidor för olika kliniker så har jag fastnat för Bellakliniken i Helsingborg. Bild för ninana
ninana


Övriga taggar: 


Hej! Har nu varit hos min andra konsultation hos Per Windh och hans redigerade bild var sååå snygg! Exakt så som jag (utefter realistiska förhoppningar) hade hoppats på att han skulle göra den!

MEN

Glömde återigen be honom visa före- och efterbilder på tidigare patienter. 
Bedjar därför till er här på PoF som har opererats av honom -- skulle ni kunna tänka er att skicka bilder på er näsa eller i alla fall beskriva hur nöjda ni är med resultatet?Annons
Annons
Annons