Annons

Bröstförminskning

Alicebergkv's picture
AlicebergkvNågon som opererats av Olof Backman på Aleris? Ska boka konsultation för bröstförminskning och hittar ingenting om honom. Har bokat med Jenny Cajander men tiden passar inte så jag funderar på att boka om med honom istället
Hej, jag har en operation inbokad hos Anna von Platen på Estetiska Institutet, någon annan som opererat sig där? Eller hos henne tidigare?

Jag ska ta ut mina implantat och göra en kraftig reduktion. Från en rätt stor byst till ingen alls (så skönt)... Men vill veta hur Anna är som kirurg. Recensioner någon?
Hej, jag ska operera mig 5/10-21. Bröstförstoring, på Nordiska Kliniken med Patrik Höijer. I själva kostnaden ingår det 1år trygghetsgaranti. Men man kan lägga till 3 eller 5år. Jag har läst igenom info papperna. Har någon av er tecknat dessa ”tillägg”? Om du har gjort det. Har du erfarenhet ifall de fungerar när du har haft någon komplikation?
Hej!
Nu är det sex dagar kvar till min bröstförminskning på Nordiska kliniken. Än så länge känner jag mig ganska lugn och entusiastisk! Men jag vet också att jag kommer vara väldigt nervös dagen innan och dagen då operationen sker. För att lugna mig lite, finns det några tips ni vill ge till innan, under och efter operationen som jag kan ta med mig för att känna mig så förberedd som möjligt?
Tack på förhand, Tove
Nu kommer min berättelse om uttag av implantat som var 23 år gamla, bröstförstoringen gjordes i Malmö 1998 av Carl Troilius, Fick veta igår (4 maj 2021) eftersom AK Malmö tog över hans journaler att jag hade silikon och koksalt i mina och att höger var 340cc och vänster 360cc. Intressant trodde alla år att jag hade silikon... men men nu är dem ute :)
Hej,
Jag hoppas få tips och info av er...
Jag är 61 år och har kommit till en punkt i livet, när jag känner att nu eller aldrig. Och jag väljer NU.
Jag har alltid - i hela mitt liv - lidit av att mina bröst dels är stora, dels har bröstvårtorna neråt.
Hej! Jag har funderat i över 7 år på att göra en bröstförminskning. Går idag med en 70K. När jag började leta fick jag höra mycket gott om Patrik Höjer på NK, vilket ledde till att jag bokade konsultation som jag var nöjd med. Min sambo tycker dock att jag ska gå på fler konsultationer för att öka min vy, vilket jag förstår. Dock kan jag inte hitta lika mycket bra om andra kirurger, jag tror i mitt huvud att jag redan ställt in mig på att jag vill ha Patrik.. Borde jag boka fler och isåfall var? Eller gå på min magkänsla? Någon som känner samma? Eller varit hos Nk?drrling's picture
drrling


Övriga taggar: 


Jag undrar om det finns någon mer här som har gjort eller funderar på att göra en bröstförminskning och vars partner varit/är negativt inställd till det hela?

Min partner tycker dom är fina som dom är och att det finns bättre saker att lägga pengarna på.

Jag försöker förklara så gott jag kan men det känns lönlöst. Tror det är omöjligt att försöka förklara för en person som inte befunnit sig i samma situation hur jobbigt det faktiskt är, speciellt om personen är en man.
Hejsan!

Jag har tidigare haft tubulära bröst och blivit opererad offentliigt via landstinget. Operationen jag fick var en bröstförminskning samt ankarlyft.

Det har nu gått ett år sedan operationen. Jag har sedan första dagen tejpat mina ärr, och detta har jag gjort i ett år. Jag har alltså inte gått en enda dag utan tejp.Bröstproblem's picture
Bröstproblem


Övriga taggar: 


Hej! Jag är en tjej på 18 år som har stor byst i förhållande till kroppen. Är 167 lång och väger 65 kg men har en bh storlek på 65H. Har problem fysiskt med axlarna och begränsningar till aktiviteter, köpa kläder osv. Sedan mår jag extremt dåligt psykiskt av min byst och ogillar den starkt. Detta har pågått de senaste två åren och har haft tankar samt läst på om förminskning via landstinget. Men eftersom man behöver ha en storlek på 800ml, vet jag inte om jag uppnår det? Prövade ut bh-ar på Triumph igår så jag vet starkt att jag har 65H.Annons
Annons
Annons